Hyppää pääsisältöön

Kerro SuomiLOVE-tarinasi

suomiLOVE yllätys
suomiLOVE yllätys Kuva: Atte Mäläskä SuomiLOVE

SuomiLOVE on musiikkiviihdeohjelma, jossa kuullaan mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia Suomesta. Ohjelmassa ihmiset kertovat tarinansa rakkaudesta tai välittämisestä ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Kerro omasi!

SuomiLOVE näyttää suomalaisen rakkauden ison kuvan. SuomiLOVEssa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. Tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat klassikoista uusimpiin hitteihin.

Yksi tärkeä elementti SuomiLOVEssa ovat iloiset yllätykset. Artistit esittävät kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Välillä tunnelmoidaan studiossa, välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

Haluatko sinä yllättää ystäväsi tai läheisesi teille tärkeällä kappaleella? Onko jokin taho tai yhteisö, joka ansaitsee kiitoksen laulun muodossa? Entä kuka olisi suosikkiartistisi esittämään teille tämän tärkeän biisin? Vai olisiko se kenties yllätysduetto? Anna vision viedä ja täytä allaoleva lomake. Ohjelman tuotantoyhtiö lukee kaikki tarinat.

Huom. Toive-esittäjän ei toki tarvitse olla kappaleen alkuperäisartisti.

SuomiLOVE-ohjelman tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland. Lähettämällä tarinasi hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen. Katso tuottajan päivitetty tietosuojaseloste tästä.