Hyppää pääsisältöön

Entisten nuorten sävellahja - keräyskohde

Tammikuussa: Jemenin lapset tarvitsevat apuasi juuri nyt

Jemenissä on käynnissä maailman pahin humanitaarinen kriisi. Yli 80 prosenttia väestöstä tarvitsee humanitaarista apua ja turvaa. Levottomuuksien vuoksi vain puolet maan terveyskeskuksista on toiminnassa ja niissäkin on valtava pula lääkkeistä, varusteista ja henkilökunnasta. Koronaviruksen leviäminen on syventänyt kriisiä entisestään. Lasten terveys on vaarassa.

UNICEFilla on yli 70 vuoden kokemus työskentelystä Jemenin kaltaisissa äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa. Sodasta huolimatta työ on jatkunut myös Jemenissä. UNICEF vastaa yhteistyökumppaneidensa kanssa kriisialueen vesihuollosta, lasten ravitsemuksesta, rokotuksista, koulunkäynnin jatkumisesta ja koronaepidemian hoidosta.

UNICEFin avulla lapset saavat elintärkeää hätäapua, kuten puhdasta vettä, lääkkeitä ja ruokaa sekä lämpimiä vaatteita. Autamme lapsia myös jatkamaan koulunkäyntiä, jotta heidän tulevaisuutensa olisi valoisampi.

Sinä voit olla mukana antamassa Jemenin lapsille paremman tulevaisuuden. Auta lapsia kriisin keskellä ja toimi nyt. Lähetä tekstiviesti ELÄMÄ numeroon 16110 ja lahjoita 15 euroa. Voit myös lahjoittaa netissä osoitteessa unicef.fi. Nettisivuilta löydät myös laajasti lisätietoa UNICEFin työstä ja sen tuloksista maailman lasten hyväksi.

UNICEFin kautta apu menee perille. Jokaisesta lahjoitetusta eurosta 73 senttiä käytetään lasten auttamiseen. Vain 27 senttiä menee keräysten toteuttamiseen ja välttämättömään hallintoon.

Sinä voit auttaa kriisin keskellä eläviä lapsia. Lähettämällä tekstiviestin ELÄMÄ numeroon 16110, lahjoitat 15 euroa Jemenin lasten auttamiseen. Lahjoittaa voit myös verkossa osoitteessa unicef.fi.

Sydämellinen kiitos avustasi.