Hyppää pääsisältöön

Kesätyöt, harjoittelu ja TET Ylellä

Meille voit päästä kesätöihin, korkeakouluharjoitteluun tai TET-jaksolle! Katso videolta Kristan ja Pertin tarina.

Tarjoamme ensisijaisesti media-alan korkeakouluopintoihin liittyviä harjoittelupaikkoja sekä TET-paikkoja alasta kiinnostuneille. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen opintoihin liittyvän harjoittelun tai työelämään tutustumisen. Sitoudumme ohjaamaan harjoittelua ja perehdytämme työtehtäviin kunnolla.

Harjoittelu Ylellä on aina työsuhteista eli palkallista. Emme käytä palkattomia harjoittelijoita tai maksa harjoittelukorvausta palkkiona.

Löydät kaikki avoimet paikat tältä sivulta.

Katse ensi vuoteen: haku korkeakouluharjoitteluihin vuodelle 2021 starttaa loppuvuodesta

Korona kutisti valitettavasti harjoittelutoimintaamme, emmekä siksi avaa avointa harjoitteluhakua tälle syksylle. Osa tiimeistä on pystynyt tarjoamaan paikan niille harjoittelijoille, jotka olivat viime kevään haussa loppuvaiheessa tai jo valittuina. Sinuun ollaan tässä tapauksessa suoraan yhteydessä.

Siispä - katseemme tähyää jo tulevaan! Kerromme viimeistään loppuvuodesta tällä sivulla, millaisia harjoittelujaksoja järjestetään vuonna 2021 sekä miten niihin voi hakea.

Pohditko jotain? Älä tuumaile yksin, tavoitat meidät osoitteesta harjoittelu@yle.fi!

Tettiläinen, Ylen ovet avautuvat taas vuonna 2021!

Meille on tärkeää, että TET-jakso on kiva ja turvallinen oppimiskokemus. Koska olemme vain rajoitetusti lähityössä syksyn 2020, emme järjestä nyt työelämään tutustumisjaksoja.

Jos media-alan moninaiset tehtävät ja vauhdikkaat päivät kiinnostavat, seuraile sivuamme - kerromme ensi vuoden TET-jaksoista ensimmäiseksi täällä!

Vastaamme myös kysymyksiisi osoitteessa, tet@yle.fi.

Kesätyöt

Harjoittelupaikat

TET-paikat

Työssäoppimis- ja siviilipalveluspaikat

Emme pääsääntöisesti tarjoa työssäoppimis-, koulutussopimus-, työkokeilu-, siviilipalvelus- tai vastaavia paikkoja.