Hyppää pääsisältöön

Strömsön kevätkausi jatkaa - lauantaina klo 18.15, Yle TV1 ja Areenassa heti aamusta

Nopeuta kevään tuloa kukkivin oksin

Tuo sisään pensaan tai puun oksia.

Tuo sisään koivun, omenapuun, angervon tai minkä tahansa lehtensä pudottavan pensaan tai puun oksia. Leikkaa, laita maljakkoon ja odota kevään ihmettä – hentoa viherrystä ja hiirenkorvia.

Tee pääsiäisruoho nopeasti ja helposti langasta, niin se pysyy vihreänä ja hienona monta vuotta.

Ruoho on vihreämpää kun askartelet sen itse!

Lee näyttää, miten helppoa on tehdä pääsiäisruoho viime hetkellä. Tupsusta tai parista voi tulla ruohokumpare pääsiäiskoristeita varten. Sitä ei tarvitse kastella eikä kylvää hyvissä ajoin!

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäisaskartelua

Tule Strömsön puutarhailtaan

Strömsön puutarhailta 6.6.2019 – varaa kalenteriisi jo nyt

Puutarhailta Strömsössä houkuttelee noin 2000 käviää.

Strömsön puutarhailta on täällä taas. Torstaina 6.6. klo 16–20 on tarjolla taimitori, puutarha-asiantuntijoita, opastusta, vohveleita ja kepparirata nurmikolla. Tule Strömsöhön tai katso suoraa lähetystä Yle Areenasta tai Yle Femiltä.

Helpot tarjoilut kevään juhliin

Kevään ja kesän puutarhasesonki alkaa taas

Ompele omat vaatteesi

Ompele omat vaatteesi - Kaavan löytäminen ja piirtäminen sekä kankaan leikkaaminen

Vaatteiden ompeleminen itse voi olla varsinainen haaste.

Vaatteiden ompeleminen itse voi olla varsinainen haaste, mutta jos aloittaa jostakin helposta ja käyttää apuna Leen ohjeita, voi ehkä herätellä henkiin vanhat taitonsa tai oppia jotain ihan uutta ja hauskaa. Tämä artikkeli on ajateltu ensiavuksi autuaasti yläasteen käsityötunnit unohtaneille ja vasta-alkajille.

Näin teet trendijuoma kombuchaa: “Puhu sienelle lempeästi”

Fermentoitua teejuomaa on helppo tehdä itse.

Kombucha on fermentoitu teejuoma, joka on valloittanut maailman rytinällä. Tämä perinteikäs juoma on lyönyt itsensä läpi muun muassa siksi, että se sisältää maitohappobakteereja ja vähemmän sokeria kuin virvoitusjuomat. Jos noudatat Strömsön ohjeita, voit tarjota kombuchaa muutaman viikon kuluttua.

30 vinkkiä vauvakutsujen järjestäjälle

Vinkkejä, jotka sopivat muidenkin juhlien järjestämiseen.

Tarjolla on monia vinkkejä juhlien järjestäjälle. Voit saada niistä inspiraatiota järjestitpä sitten tavallisia juhlia, ristiäisiä tai valmistujaisia. Meillä on teemana vauvakutsut, juhlat tulevalle äidille. Tässä on koristelu-, askartelu-, leikki- ja lahjavinkkejä ja paljon muutakin, mitä voit tehdä itse.

Ompele alushousut – onnistut tavallisella siksakilla koneella kuin koneella

Alusvaatteet koko perheelle pikkurahalla.

Lee näyttää vinkit ja kikat siihen, miten voit tehdä itse helposti alushousut pienille ja isoille. Materiaalikustannukset jäävät myös hyvin pieniksi. Käytä muista projekteista jääneitä kankaanloppuja tai kangasta vaatteista, joita et enää käytä.

Kenet haluat tavata Strömsön puutarhaillassa?

Suora lähetys Strömsöstä 6. kesäkuuta.

Puutarhaillassa Elin ja Jonas haastattelevat puutarha-alan osaajia. Mitä haluat tietää ja keneltä? Otamme mielellämme vinkkejä vastaan. Viime vuonna Puutarhailtaan tuli 2 000 ihmistä. Tänä vuonna toivomme vähintään yhtä monta kävijää. Mitkä puutarha-aiheet kiinnostavat sinua eniten? Äänestä!

Ruudussa

Neulo Tanja Majavan Suomi-sukat

Uusi sukkamalli Strömsön katsojalta.

Tanja Majava suunnitteli oman sukkamallinsa. Inspiraatio löytyi Strömsön katsojien lähettämistä kuvioista.Nyt voimme kaikki neuloa Tanjan mahtavat sukat, koska hän päätti jakaa neuleohjeen kanssamme.

Strömsö Instagramissa

Uusimmat sisällöt - Strömsö