Hyppää pääsisältöön

Hyvää juhannusta!

Kesäpuuhastelua

Tapetoi kirjansivuilla ja paperinpaloilla

Näin tapetoit kierrätysmateriaaleilla.

Tapeteissa on nykyään mistä valita, mutta silti niiden joukosta ei välttämättä löydy sitä, jossa on juuri oikeanlainen väritys tai tunnelma, tai sitten sopiva tapetti on kerta kaikkiaan liian kallista. Silloin voi tehdä kuin Lee ja päällystää koko seinän vanhasta kirjasta revityillä sivuilla.

60-luvun pöydän uudistaminen

Sohvapöytä uudistuu tapetilla.

50- ja 60-luvuilla käytettiin paljon lakkaa. Jos pöydän pintaan jää kuumasta teekupista vaalea rengas, voi olla melko varma siitä, että pöytä on lakattu selluloosalakalla. Jos haluat tapetoida pöydän, poista lakka, jotta tapetti ja liisteri varmasti tarttuvat kiinni. Lakan voi sulattaa spriillä ja asetonilla.

Strömsö - TV1 la 18.15, Yle Fem su 17.25

Juhlat tulossa?

Buffettiruokaa roséviinin seuraksi

Mainiota tarjottavaa kevään ja kesän juhliin.

Roséviinien tarjonta on kasvanut viime vuosina huomattavasti. Kun aiemmin roséviini on mielletty lähinnä aurinkoisten kesäpäivien makeaksi siemailtavaksi, nykyään saatavilla on kaikkiin tilaisuuksiin sopivia roséviinejä.

Neulo Tanja Majavan Suomi-sukat

Uusi sukkamalli Strömsön katsojalta.

Tanja Majava suunnitteli oman sukkamallinsa. Inspiraatio löytyi Strömsön katsojien lähettämistä kuvioista.Nyt voimme kaikki neuloa Tanjan mahtavat sukat, koska hän päätti jakaa neuleohjeen kanssamme.

Strömsön puutarhailta houkutteli 2 000 kävijää

Strömsön puutarhailta järjestettiin toista kertaa.

Noin 2 000 innokasta puutarhaharrastajaa kokoontui Strömsön puutarhailtaan torstaina. Osasimme toki odottaa, että ihmisiä tulee, mutta yllätyimme silti näin suuresta joukosta iloisia kävijöitä, sanoo Camilla Forsén-Ström.

Hyönteiset - tulevaisuuden ruoka?

Kurikkalainen maanviljelijä Panu vaihtoi possut sirkkoihin – napostelee nykyään omia sirkkoja sohvalla

Kurkulla saa Suomen parhaat sirkat.

Possut eivät enää olleet maatalousyrittäjä Panu Ollikkalalle kannattava bisnes, joten hän alkoi kasvattaa kotisirkkoja niiden sijaan. Nykyisin hänellä on 50 000 sirkkaa ja suuret suunnitelmat laajentamisesta entiseen sikalaan.

Nikkaroi omat puutarhakalusteet

Tee oma puutarhapenkki Strömsön ohjeella

Jimin merensininen puutarhapenkki on kaunis ja mukava istua.

Ihanteellinen puutarhapenkki on tukeva mutta kuitenkin niin kevyt, että sitä voi siirrellä tuulensuunnan ja auringonpaisteen mukaan. Se on kaunis ja siinä on mukava istua.

Strömsön aurinkotuoli eli Tukholman-tuoli

Kokoontaitettava kaunotar, joka jokseenkin haastava puutyö.

Tämä versio kokoontaitettavasta aurinkotuolista tehdään monista - siis hyvin monista - palasista, joiden on oltava tismalleen oikean mittaisia. Olisiko tässä sinun syksyinen puutyöprojektisi vai ei todellakaan?! Alkuperäismalli on peräisin Tukholmasta, siitä tuolin nimi.

Strömsön puutarha

Strömsön viimeisin jakso

Strömsö Instagramissa

Ruudussa

Uusimmat sisällöt - Strömsö