Hyppää pääsisältöön

Hauskaa juhannusta kaikille!

Grillataan!

Osallistu tempaukseemme! Lähetä kuva WhatsAppilla numeroon 044 421 4632

2 500 kävi Strömsön puutarhaillassa

Mielenkiintoinen ohjelma houkutteli ennätysyleisön.

Strömsön puutarhailta – järjestyksessä kolmas – oli menestys. Tapahtuma houkutteli 2 500 kävijää, ja se lähetettiin myös suorana tv:ssä, radiossa ja Areenassa.

Strömsön puutarhassa

Leen pieni neulekoulu - jatkokurssi

Gubbröra - ruotsalainen ruokaklassikko

Tee vaikutus gubbröra deluxella – edullisen ruokaklassikon uudella muunnoksella

Sopii brunssille, lounaalle ja alkuruoaksi.

Ruskistetun voin karamellimainen maku on taianomainen, ja oikein valmistettuna se tekee mistä tahansa yksinkertaisesta ruoasta parempaa. Gubbröramme tarjoillaan kauniisti ruokaisana salaattina, ja sen määrä on helppo mukauttaa monille lounasvieraille. Tällä tavalla tasapainotetaan anjoviksen hallitsevaa makua ja kaikki raaka-aineet pääsevät esiin.

Trendikästä olla selvinpäin

Näin teet trendijuoma kombuchaa: “Puhu sienelle lempeästi”

Fermentoitua teejuomaa on helppo tehdä itse.

Kombucha on fermentoitu teejuoma, joka on valloittanut maailman rytinällä. Tämä perinteikäs juoma on lyönyt itsensä läpi muun muassa siksi, että se sisältää maitohappobakteereja ja vähemmän sokeria kuin virvoitusjuomat. Jos noudatat Strömsön ohjeita, voit tarjota kombuchaa muutaman viikon kuluttua.

Ompele omat vaatteesi

Ompele alushousut – onnistut tavallisella siksakilla koneella kuin koneella

Alusvaatteet koko perheelle pikkurahalla.

Lee näyttää vinkit ja kikat siihen, miten voit tehdä itse helposti alushousut pienille ja isoille. Materiaalikustannukset jäävät myös hyvin pieniksi. Käytä muista projekteista jääneitä kankaanloppuja tai kangasta vaatteista, joita et enää käytä.

30 vinkkiä vauvakutsujen järjestäjälle

Vinkkejä, jotka sopivat muidenkin juhlien järjestämiseen.

Tarjolla on monia vinkkejä juhlien järjestäjälle. Voit saada niistä inspiraatiota järjestitpä sitten tavallisia juhlia, ristiäisiä tai valmistujaisia. Meillä on teemana vauvakutsut, juhlat tulevalle äidille. Tässä on koristelu-, askartelu-, leikki- ja lahjavinkkejä ja paljon muutakin, mitä voit tehdä itse.

Ruudussa

Neulo Tanja Majavan Suomi-sukat

Uusi sukkamalli Strömsön katsojalta.

Tanja Majava suunnitteli oman sukkamallinsa. Inspiraatio löytyi Strömsön katsojien lähettämistä kuvioista.Nyt voimme kaikki neuloa Tanjan mahtavat sukat, koska hän päätti jakaa neuleohjeen kanssamme.

Strömsö Instagramissa

Uusimmat sisällöt - Strömsö