Hyppää pääsisältöön

Kevätkausi on korkattu - kaikki reseptit ja ohjeet nyt myös suomeksi!

Strömsön jaksot julkaistaan Areenassa lauantaisin jo aamukuudelta ja televisiota suosiville tarjoamme uuden lähetysajan TV1:ssä klo 18.15. Yle Fem -kanavalla jatkamme tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 17.25.

Uuden kauden satoa

Sorvaa mortteli koivusta ja saarnesta

Sorvaa kuivaa puuta halkeamisriskin minimoimiseksi.

Jos omistat sorvin ja muutaman sorvausterän, mutta et oikein keksi, mitä haluaisit sorvata, niin tässä on sinulle vinkki: sorvaa mortteli miettiessäsi mitä tekisit.

Suomi 100

Strömsö Instagramissa

Uusimmat sisällöt - Strömsö

  • Sorvaa mortteli koivusta ja saarnesta

    Sorvaa kuivaa puuta halkeamisriskin minimoimiseksi.

    Jos omistat sorvin ja muutaman sorvausterän, mutta et oikein keksi, mitä haluaisit sorvata, niin tässä on sinulle vinkki: sorvaa mortteli miettiessäsi mitä tekisit.

  • Paperinen lampunvarjostin

    Valaise paperivarjostimella!

    Moni meistä haluaa muutella asioita kotona. Vain koska voi tehdä niin ja haluaa nähdä asiat vähän toisessa valossa. Pyyhi pölyt vanhasta lampunvarjostimesta, ota esiin leikkuri ja käy töihin. Kauniin paperin läpi kuultava valo luo ihanan tunnelman!

  • Valmista kotimainen chili con carne kaalitacossa

    Kaalitacot chili con carne täytteellä.

    Chili con carne on nimensä mukaisesti chiliruoka, jossa liha on höysteenä, ei pääosassa. Paul valmistaa sen tällä kertaa maukkaista kotimaisista härkäpavuista ja tarjoaa sen kanssa maittavaa raguuta.

  • Kitsiä kerrakseen, kun vanha käkikello päivitetään

    Camilla herää huomaamaan ja herättelee henkiin käkikellon.

    On hyvä tapa ympäröidä itsensä asioilla, joista tulee iloiseksi. Omalta mukavuusalueelta poistuminen ja värikkään sivuaskeleen ottaminen voi tuntua hyvältä. Tyylien sekoitteleminen estoitta ja itsensä löytäminen kitsin maailmasta on ihanaa!

  • Puuro savustetusta rukiista ja mausteista

    Puuro täysipainoisena ateriana.

    Suomalainen paahdettu tai savupaahdettu ruis säilyy pitkään purkissa huoneenlämmössä. Siitä syntyy vaikkapa hyvä ruispuuro päivälliseksi.

  • Hoida partaasi – se on kaikkien etu

    Viisi yksinkertaista vinkkiä parranhoitoon.

    Parta voi näyttää hylätyltä variksenpesältä tai kutsuvalta kynnysmatolta, joka korostaa vaatimatonta leukaluutasi. Sinä valitset. Strömsö tarjoaa viisi yksinkertaista parranhoitovinkkiä.

  • Nikkaroi oma puinen höylä

    Kaikki höylän anatomiasta.

    Sanat pohja, kärki ja kanta liittyvät kenkään, mutta jos mukaan lisätään kita ja murtolevy, puhutaankin höylästä.

  • Paras purkki on kierrätetty

    Taiteelliset Zero waste -purkit!

    Nyt kun joulu on ohi ja koristeet viedään pois, hyllyt voivat tuntua tyhjiltä. Tarvitaan uusia koristeita ja tästä peltipurkista syntyy sellainen!

  • "Zero waste" -siika: Käytä koko kala

    Evät, suomut ja ruodot ovat myös maukasta syötävää.

    Evät, suomut ja ruodot ovat maukkaita, eikä niitä kannata jättää hyödyntämättä. Kaikki kalan osat voi myös pakastaa ja valmistaa myöhemmin.

  • Suolaiset tryffelit

    Glögin täydellinen seuralainen.

    Suolaisen ja makean liitto. Glögin täydellinen seuralainen.

  • Raikas päärynämalja

    Paulin raikas päärynämalja on jälkiruokien aatelia.

    Paulin raikas päärynämalja on jälkiruokien aatelia.