Hyppää pääsisältöön

Summeri on nuorten sisältökokonaisuus, jota tehdään ympäri vuoden Yle Areenaan ja Youtubeen.

Viikoittain julkaistavat videot käsittelevät kaikkea nuorten elämässä pohdituttavaa – niin koulunkäyntiä, seurustelua, meikkaamista, pelejä, sketsejä kuin työelämääkin. Summeri näkyy vahvasti Instagramissa, Snapchatissa, Youtubessa ja Yle Areenassa. Löydät Summerin somesta nimellä ylesummeri. Kesä on kerran vuodessa, mut Summeri on aina!

Tume oikeissa töissä

Summerin Tume on tubettajana saanut usein kuulla, että hänen pitäisi mennä oikeisiin töihin. Nyt Tume tarttuu haasteeseen, mutta miten sujuvat aikaiset aamuherätykset, raakaa voimaa vaativat työtehtävät ja likaiset hommat? #tumeoikeissatöissä

Manninen ja vaihtarit

Millaista on elämä Yhdysvalloissa? TheManninen ja vaihtarit -sarjassa päästään tapaamaan YleX:ltä tutun Tommi Mannisen kanssa suomalaisia vaihto-oppilaita ympäri Yhdysvaltoja. Miten sujuu small-talk ja asiat vieraalla kielellä, uusien koulukaverien saaminen ja asuminen isäntäperheessä? Mitä suomalaiset ikävöivät kotimaastaan? Matkalla vieraillaan myös Tommin omassa vanhassa vaihtarikoulussa, Teksasissa.

Stage School

Reality-sarja kurkistaa kulissien taakse Englannin Bromleyssa sijaitsevassa talenttikoulussa, jossa nuoret ja lahjakkaat oppilaat taistelevat paikastaan parrasvaloissa. Sarjassa kuullaan hittibiisejä ja nähdään upeita tanssi- ja lauluesityksiä.

Summeri Instagramissa