Hyppää pääsisältöön

Manninen ja vaihtarit

Millaista on elämä Yhdysvalloissa? TheManninen ja vaihtarit -sarjassa päästään tapaamaan YleX:ltä tutun Tommi Mannisen kanssa suomalaisia vaihto-oppilaita ympäri Yhdysvaltoja. Miten sujuu small-talk ja asiat vieraalla kielellä, uusien koulukaverien saaminen ja asuminen isäntäperheessä? Mitä suomalaiset ikävöivät kotimaastaan? Matkalla vieraillaan myös Tommin omassa vanhassa vaihtarikoulussa, Teksasissa.

Tume oikeissa töissä

UUSIA JAKSOJA! Summerin Tume on tubettajana saanut usein kuulla, että hänen pitäisi mennä oikeisiin töihin. Nyt Tume tarttuu haasteeseen, mutta miten sujuvat aikaiset aamuherätykset, raakaa voimaa vaativat työtehtävät ja likaiset hommat? #tumeoikeissatöissä

Stage School

Reality-sarja kurkistaa kulissien taakse Englannin Bromleyssa sijaitsevassa talenttikoulussa, jossa nuoret ja lahjakkaat oppilaat taistelevat paikastaan parrasvaloissa. Sarjassa kuullaan hittibiisejä ja nähdään upeita tanssi- ja lauluesityksiä.

Huominen - taistelun alettua

Palatessaan telttaretkeltä Ellie ystävineen huomaa, että heidän vanhempansa ovat kadonneet, puhelimensa ovat lukittuneet, kodit on hylätty ja maatilojen eläimet ovat kuolleet. Tilanteen kauheus alkaa aueta ystävyksille - he ovat keskellä sotaa.

FTW

FTW on peliohjelma, jossa YouTubesta tunnetut MrJallu101, J0P, Glyffi ja vaihtuvat vieraat pelaavat videopelejä livenä. Kommentointi Twitterissä #yleftw.