Hyppää pääsisältöön

Stage School

Reality-sarja kurkistaa kulissien taakse Englannin Bromleyssa sijaitsevassa talenttikoulussa, jossa nuoret ja lahjakkaat oppilaat taistelevat paikastaan parrasvaloissa. Sarjassa kuullaan hittibiisejä ja nähdään upeita tanssi- ja lauluesityksiä.

Huominen - taistelun alettua

Palatessaan telttaretkeltä Ellie ystävineen huomaa, että heidän vanhempansa ovat kadonneet, puhelimensa ovat lukittuneet, kodit on hylätty ja maatilojen eläimet ovat kuolleet. Tilanteen kauheus alkaa aueta ystävyksille - he ovat keskellä sotaa.

Game(r)

Justine, pelinimeltään Just1ce, unelmoi ammattipelaamisesta. Hänen CS:Go tiiminsä Five Starzin muut jäsenet eivät tunnu ottavan pelejä tosissaan.

FTW

FTW on peliohjelma, jossa YouTubesta tunnetut MrJallu101, J0P, Glyffi ja vaihtuvat vieraat pelaavat videopelejä livenä. Kommentointi Twitterissä #yleftw.

Säpinää XXX

Nyt puhutaan seksistä! Juontajina radiosta tutut Jenni Poikelus ja Alma Hätönen, jotka lupaavat sarjan olevan "informatiivinen ja kiusallisen yksityiskohtainen."

Tume oikeissa töissä

UUSIA JAKSOJA! Summerin Tume on tubettajana saanut usein kuulla, että hänen pitäisi mennä oikeisiin töihin. Nyt Tume tarttuu haasteeseen, mutta miten sujuvat aikaiset aamuherätykset, raakaa voimaa vaativat työtehtävät ja likaiset hommat? #tumeoikeissatöissä