Hyppää pääsisältöön

Äänestä suosikkirakkauslauluasi

Osallistu SuomiLOVE-rakkauslauluäänestykseen.

Kuten aina, etsimme sitä kaikkein suosituinta rakkauslaulua. Valitse ohjelmassamme kuultavista kappaleista tai ehdota omaa valintaasi!

Katso upeat SuomiLOVE-esitykset

Täältä löydät kaikki SuomiLOVE:n biisit pidempinä versioina

Täältä löydät kaikki SuomiLOVE:n biisit täyspitkinä versioina

SuomiLOVEn 3. jakso

SuomiLOVEn 2. jakso

SuomiLOVEn 1. jakso

Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

Muistatko heidät aiemmilta kausilta?

Petri-Ilmari menetti poikansa, mutta sai elämäänsä uuden alun

Mitä kuuluu SuomiLOVEn 2. kaudelta tutulle miehelle nyt?

Petri-Ilmarin koskettava ja surua täynnä ollut kohtalo sai yllättävän käänteen musiikin kautta, kuten SuomiLOVEn toisella kaudella kerrottiin. Mitä miehelle kuuluu nyt? Laukaalainen Petri-Ilmari kertoi SuomiLOVEn toisella kaudella tarinansa, jota yhdenkään vanhemman ei soisi joutuvan kokemaan.

24-vuotiaan Annan ja 86-vuotiaan Sirkun ystävyys on täyttä kultaa - sen tietää myös Jenni Vartiainen

Annan ja Sirkun ystävyys syvenee entisestään

Muistatko tämän ihanan kaksikon? SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta tuttujen Annan ja Sirkun ystävyys on syventynyt entisestään. SuomiLOVEn kolmannella kaudella koettiin tarina ystävyydestä, joka ei katso ikää. Parikymppinen Anna yllätti tuolloin 85-vuotiaan Sirkun, ja Jenni Vartiainen saapui paikalle juhlistamaan tätä ystävyyttä Missä muruseni on -kappaleella.

Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

Katri ja Ernon tarina sulatti sydämet SuomiLOVEn 1. kaudella

Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku. Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit.

Suomilove somessa

yle.fi/musiikki

Viiden pennin progressiivista rockia - Circle: Termostaatti

Katso yhden kameraoton live

Circle ei halunnut tietää ennen Termostaatti-biisin tallennushetkeä kuvaussuunnitelmista mitään. Jussi Lehtisalon sanoin: “Haluamme alistua tahtoonne ja olemme valmiit häpäisemään itsemme”. Vastaavasti kuvausryhmä kuuli kappaleen ensimmäisen kerran soundcheckissä, koska bändi sävelsi sen edeltävänä iltana. Termostaatti saa ensiesityksensä tässä yhden kameraoton livessä.