Hyppää pääsisältöön

Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

SuomiLOVEn 10. jakso

SuomiLOVEn 9. jakso

”Olen parantumattomasti sairas, mutta kiitos äitini rakastan elämääni”

SuomiLOVE: Tämä on Jennan kertomus vaikeasta sairaudestaan

Tämä on Jennan kertomus sairaudestaan ja siitä, miten yksi kappale voi sanoittaa ne hetket, joissa ei vain voi löytää sanoja. ”Olen vakavasti, todella harvinaisesti ja parantumattomasti sairas 21-vuotias nainen. Kerron tätä suuri suru sydämessäni, koska minulle ei voida ennustaa huomista.

SuomiLOVEn 8. jakso

Tellu menetti rakkaan siskonsa, mutta antaa silti elämäniloa kymmenille oppilailleen

SuomiLOVE-yllätys oppilailta rakkaalle tanssinopettajalleen

Tellu jaksaa kaiken surun keskellä pitää huolta oppilaistaan. SuomiLOVEssa Juulia ja muut tanssiryhmäläiset osoittavat kuinka tärkeä ihminen heidän opettajansa on. ”Tea on uskomaton nainen. Hän on meidän tanssinopettajamme, energiaa puhkuva ilonlähettiläs. Meidän Tellumme saa kymmenet eri-ikäiset naiset viikoittain innostumaan tanssista ja liikunnasta.

SuomiLOVEn 7. jakso

Dingon kohtaaminen muutti vakavasti sairastuneen Mian elämän

Tämä on tarina idolien merkityksestä.

Tämä on tarina idolien merkityksestä. Ritan Mia-tyttären tulevaisuuden suunnitelmat sekä identiteetti menivät sairastumisen myötä säpäleiksi. Dingon kohtaaminen ja Neumannin kuiskaus palauttivat elämäniloa takaisin.

Näitä pidempiä versioita et nähnyt televisiossa!

Lisää nautittavaa SuomiLOVEn 7. jakson biiseistä

Vain Areenassa: Pidemmät versiot SuomiLOVEn 7. jaksossa nähdyistä biiseistä! Mukana muun muassa Dingo, Suvi Teräsniska, Mikael Gabriel, Gracias, Neljä Ruusua ja Edu Kettunen. Lue myös Mian koskettava tarina!

SuomiLOVEn. 6. jakso

Pidennettyä musiikin ja rakkauden iloa

SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

Onneksi olkoon, olet löytänyt tiesi SuomiLOVEn 6. jakson pidempien versioiden äärelle! Mukana Karri Koira, Elias Kaskinen & Päivänsankarit, Laura Närhi, Kaija Koo, Veeti Kallio, Maija Vilkkumaa sekä tietysti Osmo Ikonen, Johanna Iivanainen ja LOVEband!

SuomiLOVEn 5. jakso

Kolme syöpää kohdannut perheenäiti: ”Katkeraksi en rupea”

Elämän myllerykset vahvistaneet Päivin ja Maken suhdetta

Päivin elämä ei ole suostunut noudattamaan käsikirjoitusta missään vaiheessa, mutta rakas Make on ollut aina tukena kuin peruskallio. ”Elämäni ei ole ikinä noudattanut minkään valtakunnan käsikirjoitusta, vaikka olen niitä koittanut useita kirjoittaa vuosien saatossa. Jäin linja-auton alle vuonna 1980. Olin silloin 16-vuotias ja lähdössä luokkaretkelle.

SuomiLOVEn 4. jakso

Koulukiusattu Wilma ei halunnut rasittaa äitiään – nyt on lämpimän kiitoksen aika

Wilma kertoo rohkeasti tarinansa kiusattuna – piina jatkui e

Wilma kertoo rohkeasti tarinansa kiusattuna – piina jatkui eskarista lukioon. Kuitenkin viimeistään tämän kirjoituksen jälkeen Wilman äiti voi olla varma, että hän on onnistunut vanhemmuudessaan. Lue koskettava tarina kiitollisuudesta! ”Olen 18-vuotias Wilma Savonlinnasta. Äitini on ollut elämässäni se ihminen, joka on aina auttanut ja tukenut minua.

SuomiLOVEn 3. jakso

Lomaromanssi muutti kaiken: Michal muuttui Maikkeliksi ja elää nyt perisuomalaista elämää

Jenna ei arvannutkaan, millainen seikkailu alkoi Rodoksella

Jenna tapasi vuonna 2013 Rodoksella puolalaisen miehen, eikä arvannut millainen seikkailu siitä alkaisikaan. Rakkauden voima voitti ja molempien elämä mullistui. Mitä parille kuuluu nyt? ”Vuonna 2013 elämässäni oli sellainen hetki, että minun piti päästä ulkomaille. Halusin kehittää kielitaitoani ja päästä seikkailemaan.

SuomiLOVEn 2. jakso

Esikoista odottava tytär sairastui syöpään ja joutui rajuihin hoitoihin – isältä unohtumaton rakkaudenosoitus SuomiLOVEssa

Haloo Helsinki! mukana yllättämässä kovia kokenutta tytärtä

Kempeleläinen Simo on joutunut seuraamaan, miten oma tytär on taistellut usean vuoden ajan vakavan sairauden kanssa. Vaikka tilanne on näyttänyt usein lohduttomalta, on perhe aina jaksanut yhdessä uskoa tulevaisuuteen ja keskittyä myös iloisiin asioihin. Mistä positiivisuus kumpuaa ja mitä perheelle kuuluu nyt?

SuomiLOVEn 1. jakso

Vilma seisoo MS-tautia sairastavan Jussi-miehensä rinnalla: ”Jouduimme kasvamaan aikuisiksi yhdessä yössä”

Tätä et nähnyt televisiossa: ”Elämämme mullistuu pian taas"

Tätä et nähnyt SuomiLOVE-jaksossa: ”Elämämme mullistuu pian taas”, kertoo parikymppinen Vilma hänen ja Jussin elämästä. ”Tapasimme Jussin kanssa urheilulukiossa vuonna 2010. Meitä yhdisti koulun lisäksi koripallo. Lukioikäisinä me molemmat pelasimme maajoukkueissa ja SM-tasolla.

Kymppilinja tekee comebackin SuomiLOVEssa

Paluun takana koskettava tarina

Yhtyeen Sami Grönroosille paluu oli paljon enemmän kuin vain yksi esiintyminen: ”Onneksi jäbät jaksoivat potkia hereille!” Kymppilinjan Sami Grönroos oli kesän kynnyksellä vaikean paikan edessä. Hänen yhtyeensä Kymppilina oli hajonnut vuonna 2012 ja nyt muut bändin jäsenet kysyivät, lähtisikö Samikin mukaan esiintymään uudelleen.

Muistatko heidät aiemmilta kausilta?

Petri-Ilmari menetti poikansa, mutta sai elämäänsä uuden alun

Mitä kuuluu SuomiLOVEn 2. kaudelta tutulle miehelle nyt?

Petri-Ilmarin koskettava ja surua täynnä ollut kohtalo sai yllättävän käänteen musiikin kautta, kuten SuomiLOVEn toisella kaudella kerrottiin. Mitä miehelle kuuluu nyt? Laukaalainen Petri-Ilmari kertoi SuomiLOVEn toisella kaudella tarinansa, jota yhdenkään vanhemman ei soisi joutuvan kokemaan.

24-vuotiaan Annan ja 86-vuotiaan Sirkun ystävyys on täyttä kultaa - sen tietää myös Jenni Vartiainen

Annan ja Sirkun ystävyys syvenee entisestään

Muistatko tämän ihanan kaksikon? SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta tuttujen Annan ja Sirkun ystävyys on syventynyt entisestään. SuomiLOVEn kolmannella kaudella koettiin tarina ystävyydestä, joka ei katso ikää. Parikymppinen Anna yllätti tuolloin 85-vuotiaan Sirkun, ja Jenni Vartiainen saapui paikalle juhlistamaan tätä ystävyyttä Missä muruseni on -kappaleella.

Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

Katri ja Ernon tarina sulatti sydämet SuomiLOVEn 1. kaudella

Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku. Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit.

Suomilove somessa

yle.fi/musiikki

Viiden pennin progressiivista rockia - Circle: Termostaatti

Katso yhden kameraoton live

Circle ei halunnut tietää ennen Termostaatti-biisin tallennushetkeä kuvaussuunnitelmista mitään. Jussi Lehtisalon sanoin: “Haluamme alistua tahtoonne ja olemme valmiit häpäisemään itsemme”. Vastaavasti kuvausryhmä kuuli kappaleen ensimmäisen kerran soundcheckissä, koska bändi sävelsi sen edeltävänä iltana. Termostaatti saa ensiesityksensä tässä yhden kameraoton livessä.