Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta SuomiLOVE

Pääsisältö

Areenassa

Jakso 5: SANNIn ilta

Kauden päättävän SuomiLOVE-illan päätähtenä nähdään SANNI yhdessä mukaan kutsumiensa artistivieraiden kanssa. Suorassa lähetyksessä mukana mm. Gasellit. 5/5.

Jakso 4: Elastisen ilta

Elastinen valtaa SuomiLOVEn lavan yhdessä ystäviensä kanssa. Suorassa lähetyksessä mukana mm. Egotrippi ja Tehosekoitin. 4/5.

Jakso 3: Lauri Tähkän ilta

Lauri Tähkän tunteikas SuomiLOVE-ilta ystävien seurassa. Suorassa lähetyksessä mukana mm. Ismo Alanko ja EETU. 3/5.

Jakso 2: Antti Tuiskun ilta

Illan SuomiLOVE-konserttia isännöi Antti Tuisku yhdessä artsitystäviensä kanssa. Suorassa lähetyksessä mukana mm. Ida Paul ja Kalle Lindroth sekä Markku Aro. 2/5.

Jakso 1: Kaija Koon ilta

Uusi Kausi! Ilta Kaija Koon ja ystävien seurassa. Uuden kauden avaavassa suorassa lähetyksessä mukana mm. Apulanta ja Samuli Edelmann. 1/5.

SANNI feat. F - Trampoliini

Kausi 7, jakso 5: SANNIn Trampoliini yhdistää siskoksia. Ilona haluaa yllättää siskonsa Julian, joka on SANNIn suurin fani.

Isaac Sene - N-sana

Kausi 7, jakso 5: Isaac Sene laulaa laulunsa kaikille meille, muistuttaakseen että kaikkien suonissa virtaa sama veri.

SANNI - Pieni ja hento ote

Kausi 7, jakso 5: SANNI tulkitsee Pieni ja hento ote -kappaletta, ja kiittää kouluaikojen tukipilarina toiminutta opettajaansa. Erityisopetaja puski SANNIa kohti unelmiaan ja omaa uraa musiikin parissa.

ABREU - Yhen elämän juttu

Kausi 7, jakso 5: ABREU esittää kappaleensa Yhen elämän juttu LOVEstudiosta suoraan oululaiseen olohuoneeseen Dalindalle ja Henrille.

Samuli Putro - Mitäpä jos

Kausi 7, jakso 5: Samuli Putro laulaa Mitäpä jos -kappaleensa suoraan Elisalta Teemulle, jotka eivät koskaan antaneet periksi tai jääneet jossittelemaan.

SANNI & Ida Paul - Päällekkäin

Kausi 7, jakso 5: SANNI ja Ida Paul esittävät kappaleen kauniille rakkaudelle. Jesse ja David ovat joutuneet elämään etäsuhteessa, mutta rakkaus on kuitenkin kestänyt etäisyyden.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle