Hyppää pääsisältöön

Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

Katso upeat SuomiLOVE-esitykset

Täältä löydät kaikki SuomiLOVE:n biisit pidempinä versioina

Täältä löydät kaikki SuomiLOVE:n biisit täyspitkinä versioina

SuomiLOVEn 10. jakso

SuomiLOVEn 9. jakso

SuomiLOVEn 8. jakso

SuomiLOVEn 7. jakso

SuomiLOVEn 6. jakso

SuomiLOVEn 5. jakso

SuomiLOVEn 4 jakso

SuomiLOVEn 3. jakso

“Kalle on auttanut minua kääntämään erilaisuuteni vahvuudeksi. Ystävyytemme on myös opettanut, että riitän aina juuri sellaisena kuin olen."

Matilda ja Kalle ovat ystävyksiä - ja myös sisarukset.

Matildan ja Kallen ystävyys on rakentunut vuosien kuluessa niin syväksi, että he ovat toisilleen sisarukset. Kun nelivuotias Matilda saapui Etiopiasta Jyväskylään, hän oli yksin ja hämillään. Hänen omia vanhempiaan ei enää ollut ja isovelikin oli joutunut jäämään vanhaan kotimaahan. Oli uudet vanhemmat, uusi maa ja uusi koti. Kaupungissa, jossa häntä katsottiin pitkään. Hän oli erilainen.

SuomiLOVEn 2. jakso

SuomiLOVEn 1. jakso

“Suomessa on hyvä olla, kun ympärillä on ihmisiä, jotka välittävät.”

Bashirin ja Seija-mummin ystävyydestä huokuu aitous

Astuessaan ensimmäistä kertaa junasta Pieksämäelle marraskuussa 2015, Bashir näki suomalaisen pikkukaupungin, sen turvallisuuden ja aisti kiireettömän tunnelman. Kauas kotimaahan Afganistaniin jäivät perhe ja ystävät - nyt edessä oli metsämaisema ja kotiutuminen Suomeen. "Vastaanottokeskuksessa työskenteli eräs erityisen lämminsydäminen henkilö, jota nykyään kutsun mummikseni”, Bashir muistelee.

Muistatko heidät aiemmilta kausilta?

Petri-Ilmari menetti poikansa, mutta sai elämäänsä uuden alun

Mitä kuuluu SuomiLOVEn 2. kaudelta tutulle miehelle nyt?

Petri-Ilmarin koskettava ja surua täynnä ollut kohtalo sai yllättävän käänteen musiikin kautta, kuten SuomiLOVEn toisella kaudella kerrottiin. Mitä miehelle kuuluu nyt? Laukaalainen Petri-Ilmari kertoi SuomiLOVEn toisella kaudella tarinansa, jota yhdenkään vanhemman ei soisi joutuvan kokemaan.

24-vuotiaan Annan ja 86-vuotiaan Sirkun ystävyys on täyttä kultaa - sen tietää myös Jenni Vartiainen

Annan ja Sirkun ystävyys syvenee entisestään

Muistatko tämän ihanan kaksikon? SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta tuttujen Annan ja Sirkun ystävyys on syventynyt entisestään. SuomiLOVEn kolmannella kaudella koettiin tarina ystävyydestä, joka ei katso ikää. Parikymppinen Anna yllätti tuolloin 85-vuotiaan Sirkun, ja Jenni Vartiainen saapui paikalle juhlistamaan tätä ystävyyttä Missä muruseni on -kappaleella.

Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

Katri ja Ernon tarina sulatti sydämet SuomiLOVEn 1. kaudella

Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku. Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit.