Hyppää pääsisältöön

Kerro SuomiLOVE-tarinasi

SuomiLOVEn 3. kauden päätöskonsertti Lahden Sibeliustalossa.
SuomiLOVEn 3. kauden päätöskonsertti Lahden Sibeliustalossa. SuomiLOVE (Tv)

SuomiLOVE on musiikkiviihdeohjelma, jossa kuullaan mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia Suomesta. Ohjelmassa ihmiset kertovat tarinansa rakkaudesta tai välittämisestä ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Kerro omasi!

SuomiLOVE näyttää suomalaisen rakkauden ison kuvan ja sata laulua antaa kuvalle tunteita herättävän soundtrackin. SuomiLOVEssa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. Tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat klassikoista uusimpiin hitteihin.

Yksi tärkeä elementti SuomiLOVEssa ovat iloiset yllätykset. Artistit esittävät kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Välillä tunnelmoidaan studiossa, välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

Haluaisitko yllättää sinulle tärkeän ihmisen? Vai haluaisitko muuten vain kertoa oman tarinasi? Täytä allaoleva lomake. Ohjelman tuotantoyhtiö lukee kaikki tarinat.

  • Äänestä unohtumattominta rakkauslaulua

    Osallistu SuomiLOVE-rakkauslauluäänestykseen

    Viimeksi se oli Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa, mikä se on tällä kaudella – päätä sinä! SuomiLOVE etsii jälleen maamme suosituinta rakkauslaulua ja sinä voit vaikuttaa tulokseen.

  • Kymppilinja tekee comebackin SuomiLOVEssa

    Paluun takana koskettava tarina

    Yhtyeen Sami Grönroosille paluu oli paljon enemmän kuin vain yksi esiintyminen: ”Onneksi jäbät jaksoivat potkia hereille!” Kymppilinjan Sami Grönroos oli kesän kynnyksellä vaikean paikan edessä. Hänen yhtyeensä Kymppilina oli hajonnut vuonna 2012 ja nyt muut bändin jäsenet kysyivät, lähtisikö Samikin mukaan esiintymään uudelleen.