Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn 10. jakso

Pylkönmäkeläinen Pentti on järjestänyt lasten Olympialaisia jo 44 vuotta – "Pentillä on aina ollut taito saada kaikki tuntemaan itsensä voittajiksi"

Pentin Olympialaisissa keskitytään urheilun riemuun.

Kerran vuodessa varhaisena kesäiltana voi nähdä valkoisen kalkkijauheen pöllähtelevän ilmaan Pylkönmäellä. Silloin kylän aikuiset viimeistelevät urheilukenttää seuraavan päivän riemukasta urheilutapahtumaa varten. Lapsille suunnattu kilpailu, Pentin Olympialaiset, on järjestetty jo 44 kertaa – ja mikäli Pentillä, 80, on asiaan sanomista, luvassa on vielä monet urheilujuhlat.

SuomiLOVEn 9. jakso

Kun kolmekymppinen Elina sairastui aggressiiviseen rintasyöpään, ystävykset päättivät maksimoida ilon määrän elämässä

Ystäväpariskunnat auttavat toisiaan keskittymään hyvään.

Lukioikäisinä rakastuneet pariskunnat Henna ja Matias sekä Janne ja Elina ovat olleet erottamaton tiimi yli kymmenen vuotta. Aktiivisten kolmekymppisten ystävysten elämässä on ollut raskaitakin vaiheita, mutta pohjaton arvostus ja ihailu toisten elämänjanoista asennetta kohtaan on kantanut läpi hankalien hetkien. Viime vuoden, 2018, alussa nelikon elämä kukoisti.

SuomiLOVEn 8. jakso

SuomiLOVEn 7. jakso

SuomiLOVEn 6. jakso

Heli selvisi syövästä, Timon harvinainen sairaus ei parane koskaan - Katastrofit vahvistivat ystäväporukan sidettä

Katastrofin keskellä ystävä on aarteista arvokkain.

Kun liki kuusikymppisten ystäväporukassa yhdellä on parantumaton sairaus ja toinen kamppailee syöpää vastaan, prioriteetit kolahtavat kohdilleen. Helin, Riston, Arjan ja Timon elämässä on ollut koettelemuksia liiankin kanssa, mutta niiden myötä kaikille on sanomattakin selvää, että tässä porukassa kukaan ei jää yksin.

SuomiLOVEn 5. jakso

SuomiLOVEn 4. jakso

SuomiLOVEn 3. jakso

SuomiLOVEn 2. jakso

SuomiLOVEn 1. jakso