Hyppää pääsisältöön

Mitä tapahtui Sykkeen toisella tuotantokaudella?

Sykkeen tapahtumat - jaksot 11-20

Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Lue tiivistelmä toisen tuotantokauden tapahtumista.

Testaa Syke-tietosi ja saavuta sykemaanin haluttu titteli!

Uudistettu Syke-tietovisa – tunnetko traumapolin? #1

Kuinka pitkälle tietämyksessä sinä pääset?

Onko Syke-tietoutesi ajan tasalla? Luetteletko potilaiden sairaskertomukset vaikka unissasi, vai oletko torkkunut läpi tuotantokausien? Uudistettu, entistä mutkikkaampi Syke-tietovisa erottelee todelliset sykemaanit akanoista! Aloita testisarja!

Syke-tietovisa – sinustako sykemaani? #3

Kolmas testi: nyt kilpaillaan Syke-tietäjän tittelistä!

Syke tietoutesi näyttää olevan melko korkealla. Kolmas testi osoittaa todelliset Sykkeen superfanit, sillä kiperimmät ja yksityiskohtaisimman kysymykset tulevat tässä!

Syke-fanitilaisuuden tunteikas ilta

Sykkeellä on innokas ja aktiivinen fanikunta.

Sykkeen huikealle neljännelle tuotantokaudelle kurkistettiin maanantaina 21.11. pidetyssä fanitilaisuudessa katsomalla sen kaksi ensimmäistä jaksoa. Uusi tuotantokausi tulossa Yle Areenaan tammikuussa 2017.

Kipusisko: Hyvä kuolema kaikille

"Kurjan kuoleman nähnyt toivoo, että sitä olisi helpotettu."

Kipusisko puhuu eutanasian puolesta, mutta pystyy nimeämään muutaman tahon, joiden ei halua toteuttavan eutanasiaa. Sykkeen oma myyrä oikeasta sairaalamaailmasta kirjoittaa viimeistä kertaa ja nyt tunteita herättävästä aiheesta. Lue kaikki Kipusiskon jutut.

Mitä tapahtui Sykkeen kolmannella tuotantokaudella?

Kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin!

Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Sarjan kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin. Sykkeen 4. kausi Yle Areenassa 1.1.2017 alkaen!

SYKKEEN TAUSTALTA

Syke oppivälineenä suomalaiseen terveydenhoitokulttuuriin

Irakista saapunut lääkäri löysi SYKE-sairaalasarjan.

Mitä hyötyä suomalaisesta SYKE-sairaalasarjasta on Irakista saapuneelle lääkärille? Ali Ghazi Al Rubayen mukaan se on ainakin hyödyllistä kielen, sekä kulttuurin opettelun kannalta – ja tietenkin valtavan viihdyttävää.

Intohimona faniryhmän ylläpito

Sykkeen superfanista tuli faniryhmän ylläpitäjä.

Sykkeen superfaniksi tunnustautuva Jonne Komulainen kertoo ihastuneensa sarjan realismiin ja juonenkäänteisiin, jotka jaksavat kerta toisensa jälkeen yllättää.

Minä, ensihoitolääkäri

Maria Kaista kertoo ensihoitolääkärin elämästä.

Kun ihmisen terveys äkisti järkkyy, lähtee vaikeimmin sairastuneiden ja loukkaantuneiden luokse ensihoitajien lisäksi lääkäriyksikkö, Suomessa joko autolla tai helikopterilla. Ensihoitolääkärit ovat vaikeasti vammautuneen tai äkillisesti sairastuneen potilaan ensihoidon asiantuntijoita. Maria Kaista kirjoittaa työstään ensihoitolääkärinä.

Sykkeen aiheista lisää

Yksityiset terveyspalvelut yleistyvät

Hoidamme terveyttämme käyttämällä usein yksityistä terveydenhuoltoa. Julkisella puolella terveyspalveluita on ulkoistettu yksityisille palveluntuottajille. Myös työterveyshuoltoa pyörittää pääosin yksityissektori.

Video ei enää katsottavissa

Aamusydämellä: Elinsiirto pelasti elämän

Sydämensiirron ja maksansiirron kokeneet kertovat tarinansa

TV1 sunnuntaina 27.3.2016 klo 9.05 - 9.45 Elinsiirto pelastaa vuosittain lähes neljänsadan suomalaisen hengen. Sari Männikölle on tehty sydämensiirto ja Timo Akkalalle maksansiirto.

Syke somekanavilla - tunniste #ylesyke