Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Muotiraamattu Vogue innostui suomalaismiehestä, joka löysi itsensä mummojen ompelukurssilla – Rolf Ekroth on muodin suuri lupaus

Muotisuunnittelija, kulttuurivieras Rolf Ekroth pitää kohun keskelle joutunutta Aalto-yliopiston muotikoulun opettajaa Tuomas Laitista elämänsä tärkeimpänä suunnannäyttäjänä.

Suomalaisten maakuntien miesten pukeutuminen on nyt huippumuotia

Muodikas mies viskaa pukunsa pesukoneeseen ja verhoutuu naam

Suomi on kuuma maa miesten muodissa

Suomi on valittu maailman suurimman miesten muotiviikon, italialaisen Pitti Uuomon teemamaaksi 2018.

Metallin hohtoa, tekoturkista ja lierihattu päähän – poimi suosikkisi miesten syksyn muodista

Pikkutakeissa näkyy nyt printtejä, housujen lahkeet ovat pikkuhiljaa levenemässä ja päähän laitetaan pipon sijaan hattu, kertovat miesten muodin tuntijat.

Puku todellakin tekee miehen: vältä mokat Lökäpöksystä Herrasmieheksi -videon avulla

Puvun valinnassa onnistuminen on pienestä kiinni. Tärkeintä on valita puku miehen mukaan: oikea istuvuus ja koko ratkaisevat. Koostimme pahimpien pukumokien välttämiseksi videon tärkeimmistä huomioon otettavista asioista.

Uusinta miesten kesämuotia: Kukkakuvioita, pastellisävyjä ja lenkkareita

Miesten muodin tärkeimmässä tapahtumassa, Firenzen Pitti Uomo -messuilla, esiteltiin kesämuodin uusimpia tuulia. Miesten pukeutuminen on yhä rohkeampaa ja miehet käyttävät enemmän rahaa vaatteisiin ja oheistuotteisiin kuin koskaan aikaisemmin.

Mies, puku päällä ei tarvitse pystyä jumppaamaan

Suomalaismiehet ostavat usein yhden koon liian isoja vaatteita. Pukua hankkiessaan moni alkaa tehdä jumppaliikkeitä kokeillakseen, ettei takki kiristä mistään. Asiantuntija muistuttaa, että vaatteiden pitää istua kantajalleen, mutta yhden vartalonosan takia ei välttämättä tarvitse ostaa kaikkialta isompaa vaatetta.

Kolumni: Tarinankertojat

Jännityskirjailija Tuomas Lius tarinoi kirjoitustyönsä ääreltä ja raottaa ovea luovan työn mielenmaisemaan.

Miesten muoti kasvaa huimaa vauhtia

Firenzen Pitti Uomo -messut ovat maailman suurin miesten muotiin keskittynyt tapahtuma. Kymmenet tuhannet messuvieraat tutustuvat neljän päivän aikana yli tuhanteen näytteillä olevaan vaatemerkkiin. Italialaiset muotitalot ovat löytäneet uutta kasvua kehittyvien maiden markkinoilta.

Movember on partatutkijan taivas

Marraskuun aikana on taas saatu ihailla tuuheita viiksikarvoituksia. Hanna Hirvonen on seurannut miesten karvankasvua erityisen tarkalla silmällä, sillä hän tekee parhaillaan väitöstutkimusta parran ja viiksien merkityksestä miehille.

Miesten muotiblogeissa laukut, valokuvat ja tyyli ovat pääosassa

Suomalaisille miesten muotiblogeille on alkanut löytyä lukijoita. Moni bloggari aloittaa harrastajana, mutta siirtyy myöhemmin aikakauslehden blogisivustolle tai kolumnistiksi. Miesten muodista kirjoitetaan hyvin samaan tyyliin kuin naistenkin muodista, mutta tyyli on tärkeämpää kuin muotivirtaukset.

Dolce & Gabbana avasi miesten muotiviikon Milanossa

Burberry esitteli villejä eläinkuoseja, kun taas Dolce & Gabbana luotti perinteisiin italialaisiin vaikutteisiin.

Nuoret miehet kauneushoitojen etulinjassa

Pimeä marraskuu on erilaisten kauneushoitojen sesonkiaikaa. Erityisesti nuoret miehet ovat löytäneet kauneushoitolat.

Pussihousuilu on perinnejuttu

Pussihousut, tai oikeammin saapashousut, ovat nykyäänkin kysyttyä tavaraa. Erilaisten perinneharrastajien ja teatteriväen lisäksi housuja myydään myös arkikäyttöön. Nilsiässä pussihousuille on omistettu oma kerhokin.

Laukon ovet aukeavat vielä täksi kesäksi

Historiastaan ja hevosistaan kuuluisa Laukon kartano on viimeistä kesää auki ryhmille. Päärakennuksessa toimiva Laukko Historicum on osoittautunut menestykseksi. Kolmessa vuodessa vierailijoita on käynyt lähes 8 000. Historiakierroksia emännöivä Liisa Lagerstam myöntää aluksi jännittäneensä kiinnostaisiko Laukko ketään.

Ruotsin tyylikkäimmällä muusikolla suomalaisjuuret

Tukholmalainen poptähti Markus Krunegård on ruotsalaisen Café-aikakauslehden mukaan maan parhaiten pukeutuva muusikko. Krunegårdin sukujuuret yltävät Suomeen.

Hihat näkyviin, miehet!

Kotkalaiset vaatettamisen ammattilaiset kertovat miesten syysmuodista ja jakavat vinkkejä pukeutumiseen.

Miesten muodissa hempeät sävyt

Uskaliaimmille on tarjolla jopa vaalenpunaisia sävyjä. Myös 80-luku on tullut takaisin muodin maailmaan.

Miesten tulevaa muotia esiteltiin Milanossa - katso video

Milanon muotimessuilla on esitelty ensi kevään ja kesän miesten muotia.

Legendaarisesta punk-klubista tulee muotiliike

Legendaarinen newyorkilainen CBGB-punk-klubi muuttuu keväällä miesten muotiliikkeeksi, kertoo rock-lehti NME. Manhattanilla sijaitseva CBGB eli Country, Blue Grass and Blues oli 1970-luvulla punkin mekka.