Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nestehukkaa ja rajuja tyhjennysharjoituksia – suomalaisurheilijat kertovat rääkistä, johon keho on pakotettu historian saatossa tulosten toivossa

Suomalaisten olympiaurheilijoiden käytössä ollut ravitsemustietous ja keinot kilpailuun valmistautumiseen ovat vuosikymmenten varrella eläneet ajan mukana.

Lapset ovat ylipainoisia myös Lapissa

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen tuloksissa Lappi näyttää muuta maata pulskemmalta.

Ensin oli ylipainoa ja sitten repesivät trikoot – Petra Olli sai EM-kisojen tuomarin nolostumaan

Petra Ollin aamu oli täynnä värikkäitä tapahtumia. Ennen punnitusta hänellä oli vielä ylipainoa ja lopulta hän joutui puntarille kriittisestä paikasta revenneillä trikoilla.

MM-joukkueesta pudotettu Hietaniemi uhosi panevansa kaiken likoon EM-mittelöihin – "Olen tehnyt 24 tuntia vuorokaudessa pelkästään tämän eteen töitä"

Suomi hakee Kaspijskin EM-kisoista menestystä neljällä painijalla. Kansainvälisen painiliiton uudet säännöt tuovat kisoihin oman mausteensa, mutta myös suuren haasteen.

Video: Kaveri onnitteli Räsästä jo punnituksessa – "Läpipääsy oli voitto sinänsä"

Niklas Räsänen valmistautuu levollisena uransa ensimmäiseen suureen koitokseen. Huomenna on juhlapäivä, kun pääsen vihdoin taas kehään, Räsänen totesi.

Video: Vastustaja yllätti Wahlströmin punnituksessa – "Peruuttelemaan en kehässä lähde"

Haastajan voimakas käden puristus punnituksessa yllätti MM-titteliään puolustamaan valmistautuvan Eva Wahlström.

Video: Tatlin vastustajalla riitti vielä tuijotuksessa hymyä – ”Huomenna kaveria ei enää naurata”

Euroopan mestari Edis Tatli lupaa hyydyttää vastustajansa hymyn lauantain ottelussa.

Wahlström pudottaa kaksi ja puoli kiloa päivässä - "Tänään en enää syö mitään ja kohta lopetan juomisenkin"

Eva Wahlströmillä on vielä kaksi ja puoli kiloa laihdutettavaa ennen perjantaista punnitusta.

Tavoitteena kilo – siiliringissä lihotetaan siilejä vapaaehtoisvoimin

Janne Klockars punnitsee pienen äreän siilin. Se olisi jo halukas vaipumaan talvihorrokseen, mutta saa siihen luvan vasta, kun on lihonut tarpeeksi.

Hintavedätys salaattibaarissa: myynnissä pahvia hintaan 15,90€/kg

Punnittavissa tuotteissa pakkauksen paino on vähennettävä.

Nesteenpoistajat kuuluvat laihduttamiseen?!

Patrik Borg; onko nesteenpoisto laihdutusta?

Tatli lähtee hakemaan uutta saumaa MM-kehään - "Voidaan päästä vielä tänä vuonna ottelemaan"

Edis Tatli hakee perjantain tittelipuolustuksesta mahdollisuutta päästä uudelleen MM-kehään. Italialainen vastustaja on hävinnyt urallaan vain kahdesti.

Entiseltä mäkimaajoukkueen päävalmentajalta radikaali muutosehdotus

Maajoukkuetta 2000-luvun alkuvuosina luotsannut Tommi Nikunen aikoo esittää Kansainvälisen hiihtoliiton mäkihyppykomitean puheenjohtajalle Mika Kojonkoskelle ”yhden puvun taktiikkaa”.

Tässä on maailman suurin saimaannorppa – Viljo, 124 kg

Savonlinnan yläpuolisella Haukivedellä elelee maailman suurin saimaannorppa. Viljoksi nimetty köllikkä painaa kaksi kertaa normaalipainon verran.

Kinnulassa käydään läskin kimppuun kimpassa

Uuden vuoden lupauksiin kuuluu usein elämäntaparemontti. Kinnulassa on päätetty pudottaa painoa porukalla. Tavoitteena on saada kilot kuriin ja elämäntavat pysyvästi terveemmälle tolalle.

Ihmeparantumisen kokenut urheilija sai palkintomatkan Japaniin – herätti punnituksessa hilpeyttä

Yle Urheilun lauantaivieras Arttu Lappi palaa uransa ensimmäiseen loukkaantumiseen, jonka jälkeen hän pääsi kisaamaan Japaniin nopeana kuntoutujana.

Mestari haluaa lyhyen ottelun hyvästä syystä: "Suoraan synnytysosastolle"

Timo-Juhani Hirvikangas puolustaa lauantaina ensimmäistä kertaa Cage-mestaruuttaan. Kauaa hän ei aio häkissä viihtyä, sillä kolmannen lapsen laskettu aika on samana päivänä.

Neuvolakokeilu Kuopiossa: raskaana oleville itsemittauspisteitä

Osaan kaupungin neuvoloista aiotaan tuoda kevään aikana välineitä esimerkiksi verenpaineen ja virtsan valkuaisainepitoisuuksien mittaamiseen. Jopa vauvan punnitus saattaa jatkossa onnistua odotustiloissa.

Workplace canteens help Finns pile on the pounds

White-collar workers who sit at their desks all day are likely to be eating too much at lunchtime. Finland’s Institute for Health and Welfare says that many workers take too much food in the lunch line, leading to weight problems and health difficulties.

Porilaisäitien raskauskiloille kyytiä

Porissa urheiluseurat ovat lähteneet mukaan tukemaan äitien painonpudotusta. Nopeasti Normaalimittoihin auttaa äitejä karistamaan raskauskilot.

Tällaista on raju painonpudotus - lähes kolme kiloa pois lyhyellä jumpalla

Tutustuimme painija Jani Haapamäen painonpudotukseen MM-kisoissa Budapestissa. Samalla selviää, että Yle Urheilun asiantuntijalla Jarkko Ala-Huikulla on monta roolia kisoissa.

Metsäkonekuljetuksessa kova ylikuorma - poliisi puuttui

Keskikarjalainen yrittäjä kuljetti kuorma-autollaan metsäkonetta Joensuussa. Poliisin tekemässä punnituksessa paljastui vaarallisen suuri ylikuorma.

Kuivanen palaa suomalaishäkkiin puolentoista vuoden tauon jälkeen

UFC:stä potkut saanut Anton Kuivanen puolustaa tittelivyötään Cage 22 –vapaaottelutapahtumassa.

Kymmenen kiloa normaalipainoa laihempana kehään

Kamppailulajeille ominaiseen tapaan myös vapaaottelussa on tavallista, että ottelijat ottelevat omaa normaalipainoaan pienemmissä luokissa. Tämän takia yksi osa valmistautumista on kova painonpudotus juuri ennen punnitusta.

Työporukoilla herkkujen jälkiä hiomaan

Työyhteisö voi lyödä hynttyyt yhteen muutenkin kuin perussorvilla. Esimerkiksi Kokkolanseudun kehitysyhtiöstä valtaosa pyrkii yhdessä pudottamaan painoaan joulukuuhun mennessä. Maataloustuottajat taas suunnittelevat kestävyysliikuntaryhmiä.

Haapamäki jahtaa olympiapaikkaa "räjähtävillä" jaloilla

Kreikkalais-roomalaisen painin olympiapaikoista väännetään viikonloppuna Bulgarian Sofiassa. Euroopan maanosakarsinnassa suomalaisista olympiapaikkaa tiukimmin tavoittelee vuoden 2009 Euroopan mestari Jani Haapamäki.

60 voipakettia kevyempänä moni asia on toisin

Kokkolalainen Kristiina Pesola haaveili ensin vain tuoreimpien kesäkilojen karistamisesta. Niukkaenergisellä dieetillä tippui kuitenkin lähes 30 kiloa puolessa vuodessa. Salaatin syönti on lisääntynyt, mutta eivät herkutkaan ole täysin pannassa. Närästys jäi, vaatteet istuvat ja juoksukin kulkee.

Suomen suurin tomaatti painaa nyt 1,796 kg

Suomen kaikkien aikojen suurin tomaatti on nähnyt päivänvalon Joroisissa. Tuija Osmalan kasvattama tomaatti painaa karvan verran alle 1,8 kiloa. Edellinen ennätys parani 130 grammaa.

Pönäkät ja Tanakat antavat kyytiä läskeille

Keiteleen Pönäkät ja Pielaveden Tanakat ottavat mittaa toisistaan suuressa painonpudotuskilpailussa. Kisa alkoi helmikuun alussa ja jatkuu aina toukokuun loppuun saakka. Kilpailu sai alkunsa keiteleläisen Maire Karhusen halusta pudottaa painoa.

Enon onnettomuusrekassa ylipainoa

Ahvenisen onnettomuudessa olleen puutavararekan paino oli punnituksessa 2 400 kg yli painorajan. Poliisi pitää ajoneuvoyhdistelmän massaylitystä lievähkönä.

Kantahämäläiset laihduttivat tuhansien eurojen edestä

Kantahämäläiset laihduttivat kilojaan Nepalin hyväksi reilulla 30 000 eurolla. Naisten laihdutetuista kiloista kertyi yli 20 000 euroa keräykseen. Miehet laihduttivat maakunnassa vajaan 10 000 euron edestä.

Porilaiset kevenivät tonnilla

Läskillä lukutaitoa -kampanjan porilaiset hyväntekeväisyyslaihduttajat pudottivat painoaan yhteensä 954 kg. Laihdutustalkoilla kerättiin reilut 14 000 euroa.

Läski muuntuu lukutaidoksi

Läskillä lukutaitoa -kampanja tuottaa Etelä-Savosta tuhansia euroja Nepaliin. Esimerkiksi Mikkelin alueella laihdutettuja kiloja on lähes 700, mikä tarkoittaa lahjoitusrahana yli kymmentä tuhatta euroa.

Laihdutetut kilot muuttuvat nepalilaisten lukutaidoksi

Erikoinen laihdutuksen ja kehitysyhteistyön yhdistävä kampanja on loppusuoralla. Vuoden alussa yksityishenkilö lupasi lahjoittaa 15 euroa jokaisesta laihdutetusta kilosta nepalilaisten lasten lukutaidon parantamiseksi. Alun innostuksen jälkeen yhtä moni ei ole uskaltautunut vaa'alle enää loppupunnituksissa.

Läskillä lukutaitoa -kampanja läskiksi

Suomalaiset ovat laihduttaneet kevään mittaan Läskillä lukutaitoa -kampanjassa. Moni nousi puntarille alkutalvesta, mutta loistavan alun jälkeen innostus hiipui esimerkiksi Tampereella ja Nokialla

Läskikampanja kuivui kasaan

Läskillä lukutaitoa -kampanjaan ilmoittautuneet laihduttajat ovat antaneet osin periksi Lahdessa. Vain neljännes ilmoittautuneista on käynyt kontrollipunnituksissa. Yksi lähtenyt kilo tuottaa Nepalin lukutaitokampanjalle 15 euroa.

Kainuulaisten kilot karisivat nepalilaisten lukutaidoksi

Kainuussa Läskillä lukutaitoa -laihdutuskampanjaan osallistui 405 painonpudottajaa. Loppupunnitukset alkoivat maanantaina.

Ensimmäiset läskipunnitukset lähestyvät

Läskillä lukutaitoa -punnitukset lähestyvät. Hämeenlinnassa ensimmäisen kerran vaakaan käydään jo ennen vappua. Riihimäellä on puolestaan aikaa kiristää vyötään toukokuun loppuun.

Läskikampanjassa on mukana jo 20 000 suomalaista

Yli 20 000 henkilöä on lähtenyt mukaan Läskillä lukutaitoa kampanjaan, jossa pitää pudottaa painoaan. Jos jokainen mukanaoleva pudottaisi viisi kiloa, merkitsisi se 1,5 miljoonan lahjoittamista Nepaliin.

Sadat laihduttavat Vantaalla lukutaidon hyväksi

Noin 900 vantaalaista on ilmottautunut laihdutustalkoisiin Nepalin lukutaidon hyväksi. Parhaimmillaan sulavista kiloista voi kertyä jopa 40 000 euroa avustusta.

Väyrynen laihduttaa Nepalin lasten hyväksi

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen (kesk.) aikoo laihduttaa vähintään kolme kiloa osana Läskillä lukutaitoa -kampanjaa. Kampanjan varat käytetään nepalilaislasten koulutuksen hyväksi. Kampanjan innostamana ulkoministeriössä selvitetään, voisiko kehitysyhteistyöhön lahjoitetuista rahoista saada verovähennyksiä.

Läskillä lukutaitoa -kampanja kiinnostaa Joensuussa

Läskillä lukutaitoa -kampanja on lähtenyt hyvin käyntiin Pohjois-Karjalassa. Joensuun seurakuntakeskuksessa on oltu positiivisesti yllättyneitä kävijöiden määrästä. Maanantain ja tiistain aikana Joensuun alkupunnituksessa on käynyt yli 50 henkilöä.

Satoja satakuntalaisia laihduttaa Nepalin lasten hyväksi

Läskillä lukutaitoa -kampanja on saanut Satakunnassa innostuneen vastaanoton. Porissa on punnituksissa käynyt 330 henkilöä. Myös Raumalla on väki lähtenyt liikkeelle, ensimmäisenä punnistuspäivänä perjantaina vaa'alla kävi liki 150 henkilöä.

Läskikauppa houkuttaa hyväntekijöitä

Laihdutuskampanja Nepalin opettajakoulutuksen hyväksi on innostanut ihmisiä hyväntekeväisyyteen Forssan seudulla. Hämeenlinnassa alkupunnitukset ovat tämän viikon perjantaina ja ensi viikolla tiistaina.

Läskillä lukutaitoa -kampanja vetää

Valtakunnallinen Läskillä lukutaitoa -laihdutuskampanja on saanut joukon laihduttajia innostumaan hyväntekeväisyydestä myös Keski-Suomessa. Punnittuja oli keskiviikkona puolilta päivin jo satoja.

Läskikampanjalla suuri suosio

Läskillä lukutaitoa -laihdutuskampanja on saanut ihmiset liikkeelle Lahdessa. Tuntematon lahjoittaja on luvannut maksaa 15 euroa jokaisesta suomalaisesta kevään aikana laihdutetusta kilosta Nepalin lukutaitokampanjaan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle