Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kausimyyjien vaaoissa usein puutteita

Ongelmia löytyy eniten tilojen suoramyyntipisteissä tuotteiden punnitsemiseen käytettävistä vaaoista.

Reino Rinne sai muistomerkin Kiutakönkäälle

Kuusamon koskisoturin syntymästä tulee kuluneeksi tänä vuonna sata vuotta. Rinne vaikutti myös koskiensuojelulain syntyyn.

Suonna Kononen teki levyn Reino Rinteen teksteistä

Huojuva lato-yhtyeen laulajana tunnettu joensuulainen Suonna Kononen kokosi kirjailija-runoilija Reino Rinteen 100- vuotisjuhlavuodeksi äänilevyn Rinteen teksteistä. Kuunnelmatyyppisellä levyllä vuorottelevat lausutut ja lauletut runot. Yhtenä lausujana levyllä on entinen Ylen pääkuuluttaja Pentti Fagerholm.

Vaa'at punnitsevat oikein Porissa ja Raumalla

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes tutki kesällä vaakoja Porissa ja Raumalla. Huomautettavaa löytyi vähän.

Tukes: Torivaakojen käyttökiellot harvinaisia

Toreilla vaakojen puutteet ovat edelleen yleisempiä kuin kaupoissa. Muun muassa vaakojen punnitustulos on tarkistettava kolmen vuoden välein. Käyttökielto napsahtaa, jos vaa'assa ei ole merkintää siitä, että sen on varmistettu toimivan.

Mies ryösti kaupan puukolla uhaten Rovaniemellä

Rovaniemen Katajarannan K-market ryöstettiin torstai-iltana yhdeksän aikaan. Mies uhkaili myyjää puukolla ja vei paetessaan pohjakassan.

Kauppa käy iltamyöhällä verkkaisesti

Rovaniemeläisen K-kauppiaan Reino Rinteen mukaan kaupungissa riittää iltamyöhällä asiakkaita vain yhteen ruokakauppaan. Aluksi laajennettuja aukioloaikoja kokeiltiin kahdessa lähiömarketissa, nyt kello 7-23 on auki enää toinen K-kauppa.

Rovaniemeläinen K-kauppias pani aukioloajat kerralla uusiksi

Rovaniemeläinen K-kauppias Reino Rinne testaa uusia aukiolosäädöksiä ennakkoluulottomasti. Rinne pitää lähiömarkettiensa ovet auki joka päivä aamu-seitsemästä ilta-yhteentoista.

Kauppa ei odota mullistuksia sunnuntaikaupan vapauttamisesta

Lapissa ei odoteta kaupan rakenteeseen suuria muutoksia, kun kaikki kaupat saavat luvan olla auki sunnuntaisin. Päivittäistavarakaupat ovat saamassa entistä vapaammat aukioloajat mahdollisesti jo joulukuuksi.

Kitkalla soudetaan Rinnettä muistellen

Kulttuurisoudulla kunnioitetaan puhdasta Kitkan vesistöä ja koillismaalaista kirjailija-toimittaja Reino Rinnettä jonka ansiosta Kuusamon matkailuelinkeinolle elintärkeät kosket säästyivät voimalaitosrakentamiselta.

Kitkalla soudetaan vesistön puolesta

Kitkan vesistön puolesta toimiva Kitkan Viisaat ry järjestää Posion Kitkajärvellä lauantaina kulttuurisoudun, jolla kunnioitetaan paitsi puhdasta Kitkajärveä myös kirjailija Reino Rinnettä. Soutu starttaa Mourusalmen kalasatamasta ja mukaan toivotaan erityisesti kitkalaisia ja kaikkia koillismaalaisia.

Rinteenkulman viimeistely aloitettu

Kauppakeskus Rinteenkulman viimeistelytyöt on aloitettu Rovaniemellä. Kauppias Reino Rinteen mukaan asiakkaiden turvallisuuden kannalta tärkeät työt saadaan tehtyä helmikuun aikana.

Rovaniemen Rinteenkulma rahoitusongelmissa

Rovaniemeläinen kauppakeskus Rinteenkulma on ajautunut pahoihin rahoitusongelmiin. Aliurakoitsijat ovat lopettaneet kauppakeskuksen rakennustyöt joulukuun puolivälissä useampaan miljoonaan nousevien maksurästien vuoksi.