Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lentopallon todelliselle ruuhkakesälle sinetti: EM-lentopalloa Tampereella heti Tokion olympialaisten jälkeen

Lentopallon miesten EM-kisojen alkusarjaa pelataan ensi vuoden syyskuussa Tampereella.

Lentopalloliitto odottaa Euroopan liitolta vastauksia EM-kisojen ajankohdasta – “Ei ole kenenkään etu, jos vastaamista siirretään”

Euroopan lentopalloliitto ei ole vielä vastannut Suomen lentopalloliiton kyselyihin, koska vuoden 2021 EM-kisat pitäisi järjestää. Suomen alkulohko pelataan Tampereella.

Lentopallonaisilla suotuisat EM-näkymät – Slovakia karsintalohkon suosikki, Suomi seuraa perässä

Viime vuonna EM-kisoissa 30 vuoden tauon jälkeen pelannut Suomi hakee seuraavaksi paikkaa vuoden 2021 kisoihin.

Yllätysten EM-kisat päätökseen – “Slovenia on tämän turnauksen nälkäisin joukkue”

Lentopallon EM-kilpailujen loppuottelussa pelaavat yllättäen Serbia ja Slovenia.

Ranskalle suuri pettymys – Puola vei pronssimitalit

Kisaisäntä Ranska oli suuri ennakkosuosikki lentopallon EM-kisoissa, mutta joukkue jäi ilman mitaleja.

Serbia vei huiman viisieräisen ja sysäsi ennakkosuosikki-Ranskan pronssipeliin – "Tämä joukkue on täyttä rautaa"

Puolaa ja Ranskaa veikkailtiin miesten lentopallon EM-kisojen finalisteiksi. Sen sijaan siellä pelaavat Serbia ja Slovenia.

"Tämä on lähes mahdoton juttu" – Hallitseva maailmanmestari Puola taipui, piskuinen Slovenia jälleen EM-finaaliin

Noin 11 500 silmäparia todisti Ljubljanassa Slovenian EM-kisojen toista jymypaukkua.

Lentopalloliiton pomot päättävät brittivalmentajan jatkopestistä lähiaikoina ja vastaavat asiantuntijan kritiikkiin: "En sanoisi, että Banksin taakka oli liian iso"

Lentopalloliiton toimitusjohtaja ja puheenjohtaja ovat tyytyväisiä Suomen suorituksiin EM-kisoissa, vaikka kehittyminen sille tasolle vei turhan kauan.

Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki Lentopalloliitto"

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.

Kommentti: Lentopallomiesten minimitavoite täyttyi pettymysten kesän jälkeen – heitetäänkö päävalmentaja Banks silti ulos EM-kotikisaprojektista?

Miesten lentopallomaajoukkueen pelit EM-kisoissa päättyivät neljännesvälierätappioon Ranskalle. Liitolla olisi mahdollisuus purkaa brittikoutsi Joel Banksin sopimus, mutta aikooko se tehdä sen? Vastaus riippuu Tommi Tiilikaisesta, kirjoittaa Yle Urheilun Manu Myllyaho.

Lentismiesten taso ei riittänyt jatkoon, mutta otteet EM-turnauksessa olivat positiivisia – "Olemme pelanneet paremmin kuin koko kesän aikana"

Lentopallomaajoukkueen EM-kisojen neljännesvälieräottelu Ranskaa vastaan oli kuin kuvaus Suomen peleistä tänä kesänä: hyvistä suorituksista huolimatta siitä puuttui tasaisuus.

Lentismiehet kaatuivat taistellen – Ranska osoitti kovuutensa kolmessa erässä

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen pelit EM-turnauksessa päättyivät tappioon Ranskalle.

Suomi taisteli, mutta Ranska vei ottelun – katso ottelu

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtasi EM-turnauksen neljännesvälierissä Ranskan. Neljä vuotta sitten Euroopan mestaruutta juhlinut Ranska on edennyt kotiyleisönsä edessä voitosta voittoon ja kärsinyt vain yhden erän menetyksen. Ottelua seurattiin TV2:sta ja Yle Areenasta.

Kuinka monta pistettä Suomi tekee Ranskaa vastaan? Osallistu kilpailuun!

Yle Urheilun lentopallon EM-kisaveikkauksessa haetaan Suomen kokonaispistemäärää lauantain neljännesvälieräottelussa Ranskaa vastaan.

Kaunista liberotyöskentelyä lupaava Kerminen on hurmannut Nantesissa aikaisemminkin – "Meidän pitää vain luottaa omaan joukkuepeliimme"

Lauri Kerminen ja Sauli Sinkkonen luottavat siihen, että Suomen lentopallomaajoukkue löytää keinot horjuttaa Ranskaa, kun joukkueet kohtaavat tänään EM-turnauksen neljännesvälierässä Nantesissa.

Antti Siltalalla tukka vähenee, mutta kentällä tahti vain kiihtyy – joukkueen sytyttäjä tavoittelee ensimmäistä voittoa Ranskasta

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa tänään EM-turnauksen neljännesvälierissä Ranskan. Tässä ottelussa Suomi tarvitsee jälleen kokenutta taistelijaansa, yleispelaaja Antti Siltalaa.

Suomi ja Ranska lauantai-illan jännitystaistossa – tässä ovat otteluparit EM-lentopallon pudotuspeleihin

Suomen ja Ranskan lentopallon EM-neljännesvälierä pelataan lauantai-iltana. Ottelu alkaa kello 20.30, lähetys starttaa kello 20.10 TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Lentismiehet onnistuivat kaikista tärkeimmässä hetkessä – "Kesä on nyt taputeltu, ja suunta on aivan uudella tavalla eteenpäin"

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa neljännesvälierissä Ranskan. Kun Suomi edellisen kerran voitti Ranskan 17 vuotta sitten, oli Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala joukkueen päävalmentaja.

Päävalmentaja Banks antaa lentismiesten nauttia massiivisesta voitosta hetken – "Tämä on palkinto tälle joukkueelle kovasta työstä"

Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banks oli tyytyväinen siihen, miten pelaajat pystyivät pelaamaan pakkovoiton tuoman paineen alla.

'Helpomman kautta' on lentismiehille tuntematon käsite – "Olemme rämpineet ja kylpeneet, rupesi riittämään tuo häviäminen"

Suomen miesten lentopallojoukkueen konkaripelaajat ottivat jatkopaikan EM-turnauksessa rauhallisesti vastaan. Seuraavaksi vastaan asettuu "aina helppo Ranska".

Mahtavaa! Lentismiehet venyivät huimaan voittoon – EM-pudotuspelit jatkuvat Ranskassa

Suomen miesten lentopallomaajoukkue pystyi loistosuoritukseen pakkovoiton edessä. Suomi pelaa seuraavaksi pudotuspeleissä Ranskaa vastaan Nantesissa.

Lentismiehet taistelivat pakkovoiton itselleen – katso ottelu

Suomen miesten lentopallomaajoukkueella oli EM-turnauksen viimeiseen alkulohkon otteluun selvät sävelet: tulos tai ulos. Suomi tarvitsi Turkista voiton, jotta se etenisi pudotuspeleihin. Ottelu seurattiin TV2:sta ja Yle Areenasta.

Montako pistettä Suomi saa alkulohkon päätösottelussaan Turkkia vastaan? Osallistu veikkaukseen!

Yle Urheilun lentopallon EM-kisaveikkauksessa haetaan Suomen kokonaispistemäärää keskiviikon ottelussa Turkkia vastaan.

Lentismiehet pääsevät vain voitolla jatkopeleihin, Urpo Sivula tietää turkkilaisten metkut – "Kaikki on omissa käsissä"

Turkki on Suomen lentopallomiehille tuttu vastus. EM-turnauksen alkulohkon viimeinen peli ratkaisee jatkoonpääsijän pudotuspeleihin.

Lentismiehiä ei muiden antama kritiikki kiinnosta: "Ei yhtä miestä voi syyttää koko joukkueen tekemisistä – ei pelaajaa, ei valmennusta, ei bussikuskia"

Suomen miesten lentopallojoukkue ja sen uusi päävalmentaja Joel Banks on saanut paljon rapaa niskaansa, vaikka joukkue saattaa hyvinkin pelata EM-turnauksen pudotuspeleissä.

Näin Turkki kaatoi Valko-Venäjän EM-lentopallossa – katso ottelu täältä

Suomi ei pelannut EM-kisoissa tiistaina, mutta C-lohkossa pelattiin kaksi mielenkiintoista ottelua.

Samuli Kaislasalo vaihtoi hakkuriksi, koska halusi lisää vastuuta – "Hakkurin tontilla pitää olla sellainen iso mörkö"

Samuli Kaislasalon viime kaudessa riitti käänteitä, kun Japanin sopimus purkautui ennen kuin oli alkanutkaan. Otettuaan vauhtia Raision Loimusta Kaislasalo päätyi puolikkaaksi kaudeksi Kreikkaan.

Asiantuntijat peräänkuuluttavat lentismiehiltä rohkeutta ja aggressiivisuutta – "Suomelta puuttuu se johtohahmo, joka tappaa palloja erän ratkaisuhetkillä"

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen hyökkäyspelaaminen on loppunut EM-turnauksessa usein 20 pisteen kohdalla. Sen jälkeen ote on livennyt vastustajalle.

Lentismiehille helpotusta: Pohjois-Makedonialle historiallinen voitto – ykköstähti takoi 37 pistettä!

Pohjois-Makedonia yllätti Valko-Venäjän ja vei siltä täyden pistepotin. Voitto auttaa myös Suomen asemaa EM-turnauksen alkulohkossa.

Tappioputkessa seilaavan lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banksin sopimuksessa on purkupykälä – brittiluotsin pesti voi päättyä EM-kisoihin

Lentopalloliiton toimitusjohtajan mukaan hallituksella on mahdollisuus purkaa päävalmentaja Joel Banksin sopimus EM-kisojen jälkeen.

Venäjän päävalmentaja Sammelvuon sisällä myllersi, mutta Suomi ja suomalaisfanit ansaitsivat kehut – "Tämä oli erilainen kuin muut päivät"

Tuomas Sammelvuolle Venäjän ja Suomen välinen ottelu oli merkityksellinen. Se oli joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen sen jälkeen, kun Sammelvuo siirtyi Suomen päävalmentajan pestistä Venäjän valmentajaksi.

Lentismiehet parantavat peliään, kun edessä on kuolemanottelu: "Turkki-peli on meidän finaalimme"

Antti Siltala ja Elviss Krastins ovat olleet tyytyväisiä siihen, miten Suomen peli on kehittynyt lentopallon EM-kisoissa.

Lentismiehet kiusasivat, mutta hallitseva mestari Venäjä ei antanut mahdollisuuksia

Hallitseva Euroopan-mestari Venäjä osoitti kovuutensa Suomen miesten lentopallomaajoukkuetta vastaan. Venäjä voitti Ljubljanassa EM-kisojen alkulohkon ottelun suoraan kolmessa erässä.

Ilouutinen suomalaiselle lentopallolle! Miesten EM-kisoja mitellään kahden vuoden päästä Tampereella

Suomi on yksi vuoden 2021 lentopallon miesten EM-kisojen kisajärjestäjistä.

Lentismiehet eivät pystyneet viemään erää vahvalta Venäjältä – katso ottelu

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtasi alkulohkon ottelussaan Tuomas Sammelvuon valmentaman Venäjän. Venäjä on C-lohkon ehdoton ykkössuosikki, kun taas Suomi tarvitsee hyvää pelihuumoria viimeiseen lohko-otteluunsa. Ottelu seurattiin TV2:sta ja Yle Areenasta.

Kuinka monta pistettä Suomi saa Sammelvuon Venäjältä? Osallistu veikkaukseen!

Yle Urheilun lentopallon EM-kisaveikkauksessa haetaan Suomen kokonaispistemäärää maanantain ottelussa Venäjää vastaan.

Asiantuntijan mielestä Valko-Venäjä-ottelussa "kaikki valahti housuun", mutta Venäjää vastaan ei kannata himmailla – "En haluaisi säästellä ketään enää Turkki-otteluun"

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa tänään lohkonsa selkeän ykkössuosikin, Tuomas Sammelvuon valmentaman Venäjän.

Entinen päävalmentaja keittää tänään kärmeskeittoa lentismiehille – Tuomas Sammelvuo lähettää terveiset myös suomalaisfaneille

Tuomas Sammelvuo on edustanut Suomen lentopallomaajoukkuetta pelaajana liki 300 ottelua ja toimi joukkueen päävalmentajana kuusi vuotta. Tänään Sammelvuo on Suomea vastassa Venäjän päävalmentajana.

Konkaripelaajat Sivula ja Siltala pitivät voiton karkaamista omana hölmöilynä – pakkovoitto Turkista ei huoleta: "Normaali tilanne"

Suomen lentopallomaajoukkueen konkarit Antti Siltala ja Urpo Sivula manasivat tappiollista Valko-Venäjä-ottelua. Sivulan mielestä pelaajille tuli kiire päättää kolmas erä voitokseen, jolloin otteista katosi tarkkuus.

Tappio raastaa lentismiehiä – "Emme käyttäneet tilaisuuttamme kolmannessa erässä ja nyt maksamme siitä"

Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banks tiesi, ettei Valko-Venäjälle saa antaa kolmatta erää, tai se vie koko potin. Näin myös kävi.

Lentismiesten hurmio hiipui kahden erän jälkeen – viisi ottelupalloa vaihtui viiden erän taistoon ja tappioon

Suomen lentopallomiehet antoivat parituhatpäiselle yleisölle huutamisen aihetta kahden erän ajan, mutta sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Valko-Venäjä käänsi ottelun itselleen 3–2 EM-kisojen alkulohkossa.

Valko-Venäjä hyydytti Suomen hurmion ja vei voiton – katso ottelu

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtasi EM-turnauksen alkulohkon ottelussaan Valko-Venäjän. Ottelu oli molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä jatkoonpääsyn kannalta. Lähetystä seurattiin TV2:sta ja Yle Areenasta.

Montako pistettä Suomi iskee Valko-Venäjää vastaan? Osallistu veikkaukseen!

Yle Urheilun lentopallon EM-kisaveikkauksessa haetaan Suomen kokonaispistemäärää sunnuntain ottelussa Valko-Venäjää vastaan.

"Tämä oli kirvelevä tappio" – lentopallomaajoukkueen valmentaja oli tyytyväinen Suomen esitykseen

Lentopallomaajoukkueen katseet pitää nopeasti siirtää sunnuntain peliin Valko-Venäjää vastaan.

Suomi esitti rohkaisevia otteita ja vei erän Slovenialta – isäntäjoukkue silti selvään voittoon lentismiehistä EM-kisoissa

Suomi hävisi lentopallon EM-kisoissa isäntämaa Slovenialle erin 1–3. Suomen pelit jatkuvat jo sunnuntaina tärkeällä pelillä Valko-Venäjää vastaan.

Slovenia kaatoi Suomen EM-lentopallossa

Suomi ja Slovenia kohtasivat miesten lentopallon EM-kisoissa. Katso ottelu klikkaamalla kuvaa.

Suomella rankka jatko-ohjelma EM-kisoissa – Ronkainen ja Kaurto nauttivat fanien tuesta ja paineesta

Suomi hakee viikonloppuna toista voittoaan lentopallon EM-turnauksessa. Vastassa ovat isäntämaa Slovenian lisäksi Valko-Venäjä ja ykkössuosikki Venäjä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle