Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Dokumentti: Nuori pastori loi karismaattisen liikkeen ja saarnasi intensiivisesti – menestystä seurasi romahdus parkkipaikalla: "Pahinta on ollut ymmärtää, kuinka olen loukannut muita"

"Kokkolan pasuunaksi" kutsuttu Tiainen kiersi vielä 2017 ympäri Suomea laajentamassa parikymppisenä perustamaansa liikettä. Pian sen jälkeen kaikki romahti.

"Tämä aika huutaa totuuden torvia" – Seinäjoen kaupunginteatterin herätyskokous etsii pelastusta

Seinäjoen kaupunginteatterin uutuudessa odotetaan saarnaaja Niilo Yli-Vainion uutta tulemista. Näytelmä ei kuitenkaan kerro Yli-Vainiosta, vaan se on väkevä kertomus uskosta, uskonnosta ja nyky-yhteiskunnasta.

Lapsisaarnaajat

”Viattomia kuin Jeesus-lapsi”. Väkevästi todistavat lapsisaarnaajat levittävät evankelikaalista kristinuskoa Brasiliassa.

Nokia Mission ex-johtajan käräjät käydään suljetuin ovin

Pirkanmaan käräjäoikeus käsittelee Markku Koivistoa vastaan nostetut syytteet ilman yleisöä. Oikeudenkäynti alkoi tiistaiaamuna.

Nokia Mission ex-johtajalle luetaan syyte seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Oikeudenkäynti Nokia Mission entistä johtajaa, Markku Koivistoa vastaan alkaa tiistaiaamuna Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Hurmoksellinen Maaria Blomma Jyväskylään

Jussi Kylätaskun klassikkonäytelmä Maaria Blomma saa ensi-iltansa Jyväskylän kaupunginteatterissa lauantaina. Vuonna 1980 kirjoitettu draama vie yleisön keskelle herätyskokousta.

Kulttuurilehtikatsaus 7.12

Kulttuurilehtikatsauksessa kerrotaan, että YouTube on muodostunut länsimaiden kuvakirjastoksi. Lisäksi katsauksessa pohditaan suomalaispappien totisuutta.

Uskonnoissa on mitä valita

Valinnanvara uskonnollisista yhteisöistä kasvaa edelleen. Usein etsitään sellaista oppia, josta saisi nopean avun henkisiin pulmiin. Vaatimus nopeaan apuun on haaste kirkolle.

Sananen 10.12.2009 - Pukilla on paineita

Ulkonäköpaineet ovat nykyään kovat. Kaikkien, jotka ovat viipyvän katseen kohteena, täytyy näyttää hyviltä. Rumemmat katsovat pää kenossa kauniimpia. Että pysyisi joku tolkku ja roti. Että ymmärtäisi paremmin miksi tuo on tuolla lavalla ja minä tässä naulakon kainalossa. Varjon kavaljeerina.