Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kylmä kaljakeittokaan ei auta, kun Moskova käy yhä tukalammaksi

Arkea maailmalta: Moskovan helteessä vilvoitellaan kylmillä keitoilla, mutta koronakesänä siitäkin tuli lähes mahdotonta, kirjoittaa Venäjän-kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen.

Suuren paaston aikana kasvissyöjä saa mahansa täyteen Venäjällä

Arkea maailmalta: Lihaton ruoka on venäläisille usein vain keväinen kausituote, kertoo kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen.

Venäläinen ruokakulttuuri ei Suomessa juhli

Itärajan takana aukeaa monelle suomalaiselle uusi, laaja ja omaleimainen ruokakulttuuri. Venäläisiä ravintoloita Suomesta on kuitenkin hyvin hankala löytää. Pääkaupunkiseudulla toki toimii kourallinen suosittujakin venäläisravintoloita, mutta esimerkiksi Itä-Suomessa slaavilainen ruokakulttuuri ei todellakaan juhli.