Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Supernanny Pia Penttalan uusi harrastus yllättää: "Tavoitteena on kisa, ehkä jopa senioreiden MM-kisa"

Pia Penttala esitteli Puoli seitsemän -ohjelmassa myös perheiden hyvinvoinnin peruskivet, joita ovat ruokahetki, ruutuaika, pelleily ja tylsyys.

Psykologi tyrmää neuvottelevan kasvatuksen ja perää vanhempien vastuuta: Liika neuvottelu lapsen kanssa voi häiritä itsesäätelyn kehitystä

Ylen aamu-tv:ssä vieraillut psykologi Keijo Tahkokallio sanoo, että monella vanhemmalla on hämärtynyt se, mistä aikuisen kuuluu päättää.

Kesäkolumnisti Reetta Räty: Miten kasvattaa lapsi, jolla on hyvä itsetunto?

Monet meistä vanhemmista tekevät päätöksiä lastensa kasvatuksesta perehtymättä kasvatusoppaisiin, mutta mitä sitten?

Palkittavan äidin kasvatusneuvot: Muista kiittää lasta, kehota kunnioittamaan toisten omaisuutta

Iittiläinen Laila Lindroos palkitaan äitienpäivänä kunniamerkillä merkittävästä kasvatustyöstä. Hänen mielestään lapsille pitää asettaa rajat, mutta heitä pitää myös muistaa kiittää ja huomioida.

Kamala äiti muuttuu lopulta taas ihanaksi

Pienten lasten äidit tapaavat toisiaan hiekkalaatikon reunalla, mutta murrosikäisten äidit pääsevät harvemmin juttelemaan toisten kanssa. Tähän tarpeeseen perustettiin aikanaan Kamalat äidit -ryhmä.

Britney Spears jälleen uusissa vaikeuksissa

Poptähti Britney Spearsin vaikeudet kasaantuvat. Laulajatarta syytetään tällä kertaa ajokortitta ajamisesta ja rikospaikalta pakenemisesta, kun hän oli kolhaissut toista autoa losangelesilaisella parkkipaikalla elokuussa.