Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sanomalehtien liiton kilpailussa menestystä

Alueen paikallis- ja kaupunkilehdistä palkittiin Syd-Österbotten ja Epari. Kumpikin lehti sai kiitosta visuaalisesta ilmeestä.

Epari on 90-vuotias – Risut ja ruusut on yhä sen suosituin palsta

Seinäjoen seudun kaupunkilehti Epari perustettiin 4. joulukuuta 1926. Printtilehden rinnalle on ajan myötä tulleet verkkosivut ja some.

Hyvät siskot -verkosto sai innostuneen vastaanoton Seinäjoella

Seinäjoen seudulle on perustettu naisverkosto Hyvät siskot. Facebookissa toimiva suljettu ryhmä on viikossa kerännyt jäseniä liki 1300. Hyvät siskot -ryhmäläiset kokoontuivat torstaiaamuna ensimmäisille yhteisille kahveille.

Jooga ja hypnoosi saavat eteläpohjalaisen veren kiehumaan

Lehdistön ja toimittajan näkökulmasta mediassa ei ole tabuaiheita. Pohjalaislukijat eivät ole aina samaa mieltä. Uskonto, seksuaalisuus ja epäkristilliset tavat, kuten jooga ja hypnoosi saavat eteläpohjalaisen veren kiehahtamaan, tietävät seinäjokelaisten kaupunkilehtien päätoimittajat.

Yli 80 I-median toimittajaa voi olla huomenna lakossa

Journalistiliitto antoi lakkovaroituksen pari viikkoa sitten. Lehdistön lakonuhan sovittelu jatkuu tänään. Jos sopua ei synny, huomenna alkaa yli kahta tuhatta lehtitoimittajaa koskeva lakko. Lakossa olisivat mm. Ilkan, Pohjalaisen, Vaasan Ikkunan ja Eparin toimittajat.