Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

En glasskål med några kulor av brun glass i.

Jäätelön tekeminen ei ole hankalaa – siihen tarvitaan vain kookoskermaa ja sokeria

Maidoton ja kananmunaton jäätelö sopii myös allergikoille.

Kurpitsakakku, kurpitsakeitto, kurpitsasipsit ja kurpitsan siemeniä asetelmassa.

Kekrikeittiössä kokataan kurpitsaa: satokauden herkusta saa niin sipsejä, kakkua kuin keittoakin

Tiedostava kokki välttää hävikkiä ja käyttää kerralla hyödykseen koko kurpitsan. Näillä ohjeilla valmistat satokausiherkusta kokonaisen aterian.

Mies ja nainen suurten kurpitsojen takana puutarhassa

Hakasalojen jättikurpitsat on kasvatettu sydämellä

Hämeenlinnan Hauholla Raija ja Hannu Hakasalo ovat innostuneet kurpitsankasvatuksesta. Tänä kesänä yksi kurpitsa on kasvanut 42-kiloiseksi, toinen painaa 50 kiloa. Viime vuoden ennätykseen ei kuitenkaan nyt päästä. Silloin kurpitsajättiläinen painoi 71 kiloa!

Mangolohi on valmis

Eväsreppu: Mangolohi

Lohta on mukava maustaa välillä vähän eksoottisemmin. Tällä kertaa maut tulevat kaukaa idästä.