Uusimmat artikkelit
Jäätelön tekeminen ei ole hankalaa – siihen tarvitaan vain kookoskermaa ja sokeria
Maidoton ja kananmunaton jäätelö sopii myös allergikoille.

Kekrikeittiössä kokataan kurpitsaa: satokauden herkusta saa niin sipsejä, kakkua kuin keittoakin
Tiedostava kokki välttää hävikkiä ja käyttää kerralla hyödykseen koko kurpitsan. Näillä ohjeilla valmistat satokausiherkusta kokonaisen aterian.

Hakasalojen jättikurpitsat on kasvatettu sydämellä
Hämeenlinnan Hauholla Raija ja Hannu Hakasalo ovat innostuneet kurpitsankasvatuksesta. Tänä kesänä yksi kurpitsa on kasvanut 42-kiloiseksi, toinen painaa 50 kiloa. Viime vuoden ennätykseen ei kuitenkaan nyt päästä. Silloin kurpitsajättiläinen painoi 71 kiloa!

Eväsreppu: Mangolohi
Lohta on mukava maustaa välillä vähän eksoottisemmin. Tällä kertaa maut tulevat kaukaa idästä.