Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Examples of holiday pay cuts.

Public sector employees face first 30% cut to holiday bonus

The government's heavily-promoted pact with labour unions and employers to improve Finland's market competitiveness has imposed a wage freeze and requires workers to work 24 hours more each year for the same compensation. It also temporarily cuts the holiday bonus of over half a million municipal and state workers by close to a third for three years.

Teemu Packalén

UFC:hen palaa uusi versio Teemu Packalénista – viiksekäs kujeilija elää kamppailijan elämää 24/7

Teemu Packalénille kamppailu-urheilu ei ole ainoastaan työ. Se on intohimo, jopa elämäntapa.

Markus Kajo: Ajatusten miljoonalaatikko

Ajatuksia, toiveita, rotta (kuv.) ja ajatuksia ja toiveita (eri kuin äsken), ym.

Kajo haaveilee mm lomasta avaruudessa jossa olis happea. Ym.

Naisilla nylon-sukkahousut jalassa vanhassa kuvassa.

Nuorisomuoti ei ole aina talveen sopivaa: "Kyllähän 1960-luvullakin on paleltu"

Nyt muodissa olevat pitkät paidat, vyöt, lapaset ja pipot ovat pakkaspukeutumisen kannalta hyviä valintoja. Pipo jo tuo lämpimän olon, vaikka muuten olisi pukeutunut kevyesti.

Eläinsuojelujärjestön salaa kuvaama video paljastaa: Koiria teurastetaan julmasti Kiinassa

Peta-järjestön mukaan koirien nyljetyistä nahoista tehdään muun muassa ulkomaille myytäviä hanskoja ja vöitä.

Rinkat lepäävät tunturimaisemassa.

Mitä mukavampaa polulla, sitä epämukavampaa leirissä – ja päinvastoin

Rinkan painolla on retkeilyssä suuri merkitys. Eräopas ja vannoutunut vaeltaja Tiina Riikonen ei nosta selkäänsä huonoa rinkkaa ja suosittelee pakkaamaan kokonaisuuksia käytön mukaan, painopisteestä piittaamatta. Myös rinkan säädöt pitää muistaa, koska kulkijat ovat erikokoisia ja ruuminrakenne jokaisella erilainen.

Farkkuja kaupassa.

Tekstiilejä päätyy liian paljon kaatopaikalle

Tekstiilien kierrätyksestä yritetään tehdä liiketoimintaa Forssaan. Hämeen ammattikorkeakoulun teettämästä selvityksestä käy ilmi, että tekstiiliä päätyy kaatopaikoille vuosi vuodelta yhä enemmän. Kaiken kaikkiaan Suomi on muutenkin kaukana EU:n parhaista kierrätysmaista.

Muistoristin ääressä varusmiehet kunniavartiossa. Länsi-Suomen sotilasläänin komentaja, kenraalimajuri Kari Siiki ja Hämeenlinnan apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo laskevat seppeleen Summan ristille.

Sotavainajat eivät unohdu etsijän mielestä

Sotavainajien etsiminen on elämäni merkittävimpiä asioita, kertoo etsintätyön asiantuntija Arvi Peltoniemi. Kun hakku tai harava osui ensimmäisen kerran kaatuneen reisiluuhun, hetkessä oli tunnelatausta.

kuvaaja: Sami Tammi

Harvahampainen katuosaaja

On olemassa curlingvanhempia, jotka harjaavat kaikki esteet lastensa elämänpolulta. On myös ylihuolehtivia turvaistuinvanhempia. Satu Aaltonen yrittää vakuutella itselleen, että kohta kouluikäinen lapsi pärjää jo hetken yksin ulkona.