Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jussi Jokinen on tukenut Wilma Murron seiväshyppyuraa merkittävällä summalla jo vuosien ajan: "Ei mennyt ihan heti jakeluun, että tällaista voi tapahtua"

Innokkaaksi penkkiurheilijaksi tunnustautuva NHL-konkari päätti alkaa tukea lahjakasta seiväshyppääjää neljä vuotta sitten.

Wilma Murron polvileikkaus keskellä kisakautta oli välttämätön toimenpide – elättelee toiveita kisaamisesta vielä tänä kesänä

Uransa parhaita hyppyjä vain pari viikkoa sitten hypännyt Wilma Murto aikoo ottaa kuntoutusjakson rauhallisesti ja polven vointia kuunnellen.

Wilma Murron polvi tähystetään

Seiväshyppääjä Wilma Murto kolhi polveaan puolitoista viikkoa sitten.

Kristiina Mäkelän kesän avaukseen takapakkia – "Ei mitään hullun vakavaa"

Kristiina Mäkelä suunnittelee aloittavansa kesän kisakautensa Kosken loikat -tapahtumassa 4. heinäkuuta.

Selittämätön ongelma lopetti seiväshypyn suurlupauksen treenit kyyneliin – nyt hän jahtaa Wilma Murron paikkaa Suomen ykkösenä

Seiväshyppääjä Elina Lampela on parantanut tällä kaudella ennätystään jo kahdesti.

Wilma Murto yrittää rikkoa olympiarajan – katso suorana yleisurheilun SM-hallikisoja

Yleisurheilun Tampereen SM-hallikisoja voi jännittää lauantaina Areenan ja TV2:n välityksellä. Siirry Areenan kello 15.40 alkavaan lähetykseen klikkaamalla jutun kuvaa. Kooste lauantain kisoista alkaa TV2:ssa kello 18.40. 

Hurske haastaa Nezirin aitojen SM-voitosta: "Jos nyt saadaan Tampereella oikeat tulokset heti ensi kerralla"

Yleisurheilun SM-hallikisoja voi jännittää lauantaina ja sunnuntaina Yle Areenan ja TV2:n välityksellä.

Wilma Murto lähestyy ennätystään vinhaa vauhtia – maaottelussa ylittyi 460: "Nyt tuntuu, että asiat ovat balanssissa"

Wilma Murto voitti hallimaaottelun seiväskilpailun tuloksella 460, jota korkeammalta hän on urallaan hypännyt vain kahdesti. Jarno Koivusen kanssa yhteistyön uudestaan aloittanut Murto sanoo, että harjoittelu on sujunut mainiosti viime aikoina.

Seiväshyppääjät Murto ja Kujanpää lupaavassa vireessä – "Olen sillä mielellä, että hyppään olympiarajan"

Suomen seiväshypyn huiput kilpailivat lauantaina ostoskeskuksessa Lempäälässä.

Seiväshyppääjä Wilma Murron kolmas valmentajanvaihto vuoden sisään kummastuttaa asiantuntijaa – "Viimeistään nyt toivoisi, että tämä olisi lopullinen ratkaisu"

Yle Urheilun asiantuntijan Jarkko Finnin mukaan Wilma Murron paluu Jarno Koivusen oppeihin on tuttu ja turvallinen vaihtoehto.

Wilma Murron valmennuskuviot muuttuvat taas – palaa Jarno Koivusen valmennukseen

Wilma Murto on vaihtanut valmentajaa useasti viimeisen noin vuoden aikana.

Pitkämäen menestys muutti myös managerin elämää – ulkomaalaiset urheilijat ottavat yhteyttä jatkuvasti: ”Teron suosio on ollut ihan omalla tasollaan”

Tero Pitkämäen manageri Tero Heiskan mukaan on vaikeaa, että Suomesta tulisi tulevaisuudessa yhtä menestynyttä keihäänheittäjää kuin Pitkämäki.

Kommentti: Dohan MM-kisat ovat yleisurheilulle historian suurin farssi, mutta sitä ne eivät ole suomalaisille urheilijoille – uskomaton fakta ruotsalaismestarista kiteyttää kaiken

Suomalaiset yleisurheilijat ovat kauden tasoonsa nähden kilpailleet joukkueena lähes yhtä hyvällä tasolla kuin norjalaiset ja jopa paremmin kuin ruotsalaiset, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Atte Husu.

Yleisurheilun MM-kisoissa haetaan maailman nopeinta naista

Yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa kilpaillaan viidessä finaalissa. Suomalaisia ei tänään ole mukana.

Dohan avauspäivän karsinnat eivät antaneet aihetta suomalaisjuhliin – "Alakanttiin mennyt päivä"

Suomalaisurheilijoita oli Dohan MM-kisojen avauspäivän karsintakisoissa kuusi. Suomalaistulokset jäivät Yle Urheilun asiantuntija Jarkko Finnin mukaan vaatimattomiksi.

Yleisurheilun MM-kisojen avauspäivän kruunaa naisten maraton – katso tästä päivän ohjelma

Yleisurheilun MM-kilpailujen avauspäivänä Dohassa nähdään heti peräti kahdeksan suomalaista tositoimissa. Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio starttaavat puolenyön aikaan maratonille.

Vaikka norjalaiset vaihtoivat majapaikkaa, suomalaisurheilijat suhtautuvat leppoisasti Dohan hotellikriisiin: "Kyllä me täällä pärjäämme"

Suomen ja Ruotsin joukkueet majoittuvat samassa hotellissa yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa. Suomalaisurheilijat uskovat sopeutuvansa majoitukseen, vaikka se ei ole luvattua tasoa.

Suomen MM-juoksija Sara Kuivisto kertoo saaneensa paheksuvia katseita harjoitusasustaan Qatarissa – "Eihän täällä voi juosta mikään tuulipuku päällä"

Suomalaiset naisyleisurheilijat ovat viettäneet MM-kisakaupungissa vasta muutamia päiviä, mutta kulttuurierot ovat jo tulleet selviksi.

Suomi matkaa MM-Dohaan 21 urheilijan joukkueella - aitajuoksijat Lakka ja Mörö jäivät ilman kisalippua

Elmo Lakka ja Oskari Mörö uskottiin saavan paikan MM-kisoihin tilastorankingin perusteella. Syytä epäämiseen ei vielä tiedetä.

Taika Koilahti ja Wilma Murto valittiin MM-kisajoukkueeseen – nousivat joukkueeseen tilastorankingin perusteella

Dohan MM-kilpailut ovat Taika Koilahden ja Wilma Murron ensimmäiset yleisessä sarjassa.

Rikotaanko Oulussa lähes 50 vuotta vanha yleisurheilun Suomen ennätys?

Oulussa nähdään kiinnostava kattaus kotimaisia urheilijoita, joista yhdelle ladataan jopa Suomen ennätys -toiveita

Valmennusjohtaja myöntää, että nuorten EM-kisat olivat pettymys – ihmettelee Wilma Murron mitaliodotuksia: "Odottaa sopii, milloin seuraava tason hyppäys tapahtuu"

Suomen Urheiluliiton valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola hehkuttaa pituushyppääjä Taika Koilahden potentiaalia EM-epäonnistumisesta huolimatta.

Suomen nuorten yleisurheilijoiden saldoksi jäi yksi pronssi – joukkueenjohtaja ei suostunut olemaan pettynyt: "Tämän tason kisoissa vaaditaan mitaliin kaiken onnistumista"

Ella Junnilan korkeushypyn pronssi pelasti paljon yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Gävlessä. Joukkueenjohtaja Tapio Rajamäen mukaan suomalaisurheilijoiden tuloksien joukossa ei ollut floppeja.

Suomalaisurheilijoiden pettymykset jatkuivat EM-kisojen päätöspäivänä: Wilma Murto jäi ilman mitalia – "Tänään ei vain aarrearkku auennut"

Suomalaisten yleisurheilijoiden päivä on sujunut mollivoittoisesti alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa Gävlessä.

Kommentti: Ella Junnilan nuorten EM-pronssi pelasti joukkueenjohtajan yöunet – menestysreseptistä jokainen voi ottaa mallia

Ella Junnila osoitti, että perustaso on avain onneen, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Atte Husu.

Wilma Murto joutui hermostuttavaan paikkaan EM-karsinnassa – taistelee kultamitalista hyvää kaveria vastaan: "Sanoin hänelle, että olet voittanut joka kerta"

Wilma Murto ja Angelica Moser ovat alle 23-vuotiaiden EM-yleisurheilun seiväshyppyfinaalin suosikit, mutta he ovat myös kavereita keskenään.

Wilma Murron piti tehdä rajuja päätöksiä, kun kehitys lähti väärään suuntaan – "Haluan olla maailman paras, enkä ole suostunut siitä yhtään tinkimään"

Sportliv-ohjelmassa Wilma Murto kertoo epämiellyttävistä mutta välttämättömistä muutoksista – ja uudesta, seesteisestä arjestaan.

Tässä Suomen mitaliehdokkaat nuorten EM-yleisurheiluun – “Iso ja iskukykyinen joukkue”

Suomi lähettää yli 40 urheilijan joukkueen alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin Gävleen. Yle Urheilun asiantuntija Tuomas Raja listaa Suomen mahdolliset menestyjät.

Juhannuskisoissa ympäri Suomen on rikottu yleisurheilun kotimaisia kärkituloksia

Naiskiekonheittäjien kärkikaarti kohtasi Keuruulla juhannusaaton kilpailuissa.

"Rakastan Suomea!" Wilma Murtoa hehkuttava brittiläinen EM-mitalisti on jo tutustunut saunaan ja jääkiekkoon – nyt hän kokee ensi kertaa suomalaisen juhannuksen

Yhteisharjoittelun kautta ystävystyneet Holly Bradshaw ja Wilma Murto tähdittävät Kuortaneen juhannuskisoja lauantaina.

Katso Paavo Nurmen kisojen tulokset: Topi Raitanen sekä keihäsmiehet Helander ja Kuusela rikkoivat MM-rajan – Junnilalle Suomen ennätys

Yle Urheilu seurasi Paavo Nurmen kisojen tapahtumia hetki hetkeltä. Tallenteen Turusta voi katsoa pääkuvaa klikkaamalla.

Uniongelmia, valmentajanvaihdoksia ja muuttokuorman pakkaamista – Wilma Murto odottaa, että jatkuva myllerrys vihdoin päättyy

Seiväshyppääjä Wilma Murto näkee Paavo Nurmen kisoissa läheltä sen huipputason, jota hän tavoittelee.

Murto taivutti 445 kesäkauden avauksessaan – "Ei lähdetty hurjastelemaan seipäiden kanssa"

Kesäkautensa avannut Wilma Murto kilpailee seuraavan kerran viikon kuluttua Paavo Nurmen kisoissa Turussa.

Seiväshypyn suomalaistähti toivoo penkkiurheilijoilta armollisuutta – Areenan minidokumentissa hypätään Wilma Murron arkeen

Wilma Murron tavoitteena on tulla maailman parhaaksi seiväshyppääjäksi. Hän on muuttanut ympäri Suomea seiväshyppyammatin takia.

Paavo Nurmen kisat nappasi listoilleen jälleen yhden maailmantähden

Naisten seiväshypyn kaikkien aikojen tilastokakkonen Sandi Morris tähdittää kotimaisen yleisurheilukauden ykköskisaa.

Joensuu sai vuoden 2022 Kalevan kisat

Viimeksi Joensuussa miteltiin Suomen mestaruuksista vuonna 2002.

Wilma Murto kärsi talvella uniongelmista ja tulostaso romahti – "Se oli selkein syy heikkoihin tuloksiin"

Wilma Murron tavoitteena on saada kehityskäyrä nousuun vaikeiden vuosien jälkeen

Wilma Murto perusteli yllättävää valmentajan vaihtoa: "Ajatusmaailma harjoittelusta oli meillä erilainen"

Wilma Murto uskoo tehneensä oikean ratkaisun pitkällä aikavälillä mitattuna.

Kommentti: Suomen nuoren seivästähden hämmentävä poukkoilu voi käydä kalliiksi – valtavan riskin ottavan Wilma Murron tilanne herättää kiusallisia kysymyksiä

Näin lähellä kauden alkua ei vaihdeta valmentajaa ilman todella painavaa syytä, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Joska Saarinen.

Thureson tuplamestariksi, Murto ensimmäiseen hallikultaansa – uusia lippuja Glasgow'n koneeseen ei jaettu

Kuopion SM-halleissa nähtiin tiukkoja kirikamppailuja, kun yleisurheilijat jahtasivat viime hetken tulosrajoja EM-halleihin.

Suomen joukkue yleisurheilun hallimaaotteluun julkistettu – Hurske kärkinimenä

Hiljattain 60 metrin aitojen Suomen ennätystä hätyytellyt Reetta Hurske on Suomen joukkueen kärkinimiä yleisurheilun pohjoismaisessa hallimaaottelussa, joka käydään tulevana sunnuntaina 10. helmikuuta. 

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle