Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

The White Stripes (2005) ja Milli Vanilli (1988).

Taru on totuutta ihmeellisempää — seitsemän kuuluisaa musiikillista huijausta

Popmusiikin historia on täynnä eriskummallisia huijauksia.

Silas Frey

Holding On To Jah -elokuva

Rokkielokuvat löysivät yleisönsä

Ensimmäistä kertaa itsenäisenä tapahtumana järjestetty kansainvälinen musiikkielokuvafestivaali MusiXine sai päätöksensä kuluneena viikonloppuna. Talviaikaan siirtynyt MusiXine on aiemmin järjestetty elokuussa osana Oulun Musiikkivideofestivaaleja.

The White Stripes lopettaa

Musiikkikriitikoiden suosikki The White Stripes on tullut tiensä päähän. Yhtye on antanut keskiviikkona lausunnon, jonka mukaan se ei enää tee musiikkia eikä yhteisiä esiintymisiä. Rock-duo kertoo eron pääsyyksi sen, että näin se säilyttää The White Stripesin "kauneuden ja erityisyyden".

Oulun musiikkivideofestivaalit-logo.

Oulun Musiikkivideofestivaalit keskittyy fanikulttuuriin

Elokuussa Oulussa järjestettävät Musiikkivideofestivaalit keskittyy tänä vuonna fanikulttuuriin. Festivaali esittää fanit ja fanaattisuuden monista näkökulmista: ääneen pääsevät artistien innokkaat ihailijat, mutta mukana on myös varta vasten faneille tehtyjä artistidokumentteja.

Conan O'Brienin show loppui vanhojen ystävien seurassa

Talk show -isäntä Conan O'Brienin viimeinen ohjelma New Yorkista kuvattiin perjantaina. Suomessakin näyttävästi vieraillut O'Brien sai viimeiseen jaksoonsa uusintakäynnille ohjelman rakastetuimpia vieraita.

Uusi Bond-tunnari on julkaistu netissä

Uusimman James Bond -elokuvan tunnuskappale on julkaistu internetissä. Alicia Keysin ja Jack Whiten esittämä kappale on nimeltään Another Way To Die. Sen on säveltänyt ja tuottanut White, joka soitti kappaleeseen myös rumpuosiot. Biisi on kuunneltavissa Whiten levy-yhtiön Third Man Recordsin nettisivuilla.

Alicia Keys ja Jack White Bond-tunnarin esittäjiksi

Alicia Keys ja The White Stripes -yhtyeen Jack White esittävät seuraavan James Bond -elokuvan tunnuskappaleen. Marraskuussa ensi-iltansa saavan Quantum of Solace -leffan tunnari on ensimmäinen duetto Bond-elokuvien historiassa.

Soundin ja Suen kriitikot valitsivat vuoden levyt

Soundi ja Sue -musiikkilehtien kriitikot ovat valinneet vuoden parhaat levyt. Parhaiksi kotimaisiksi albumeiksi valitiin John McGregorin ja Sweatmasterin albumit.

Bob Dylan ja The White Stripes-tähti levyttämään yhdessä?

Amerikkalaisen The White Stripes-duon keulahahmo Jack White aikoo levyttää Bob Dylanin kanssa, uskoo brittilehti NME. Jack White on jo vieraillut Dylanin konserttilavoilla ja tämän radio-ohjelmassa.

Paola Suhonen kokeilee siipiään dj:nä

Muotimaailmasta tunnettu Paola Suhonen kokeilee marraskuussa uutta aluevaltausta. IVANAhelsingin suunnittelija soittaa dj:nä yhdysvaltalaisen indie-yhtyeen Au Revoir Simonen keikalla Tavastialla.

Bon Jovi vuosikymmenten jälkeen listakärkeen USA:ssa

Rock-yhtye Bon Jovi on ampaissut Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi ensimmäistä kertaa lähes 20 vuoteen. Bändi nappasi kärkipaikan albumillaan Lost Highway, jota myytiin viikon aikana reilut 290 000 kappaletta.

Konkarit valtasivat listakärjen Britanniassa

Konkarirokkarit ovat valloittaneet Britannian albumilistan kärjen. Listan ykköstilalle nousi suoraan Traveling Wilburys -kokoonpano albumilla The Collection. Toisella sijalla debytoi Bon Jovi uutuudellaan Lost Highway. Kolmannella tilalla uutena on puolestaan pauluukiertueensa juuri aloittaneen Policen pitkäsoitto The Police.