Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

André Leon Talleyn suuri kauneus ei sulaudu tapettiin

Uusi dokumentti kertoo tyylitaiturin voimauttavan tarinan.

Teeman muotiviikko tulee taas maaliskuussa 2019!

Huippusuunnittelijoita ja muodin historiaa 17.–24.3.

Keskiviikko 20.2.2019 (tv)

Nuorten syrjäytyminen on vähentynyt. Päiväkodeista tehdään entistä isompia. Ranskassa on osoitettu mieltä vihapuhetta vastaan. Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on kuollut. Säätiedotus.

Karl Lagerfeldin tavannut Teemu Muurimäki: Chanelin on nyt pakko uudistua

Lagerfeld johti maailmankuulua muotitaloa peräti 35 vuotta.

Muotiguru Karl Lagerfeld on kuollut 85-vuotiaana

Pariisin muotiviikoilla tammikuussa suunnittelija ei enää käynyt kumartamassa näytösyleisölle. 

Kiina pidätti Ivankan Trumpin käyttämän kenkätehtaan työoloja tutkineen aktivistin – Trumpilta pyydetään apua

Kaksi muuta aktivistia on kateissa. Heidän järjestönsä uskoo, että syynä on tehtaan kytkös Yhdysvaltain presidentin perheeseen.

Huippumuotitalojen taiteellinen johto vaihtuu tiuhaan – taustalla Instagram-sukupolven uutuudennälkä

Ranskalaiset huippumuotitalojen pääsuunnittelijat ovat vaihtuneet viime aikoina kuin piirileikissä. Muotitalot yrittävät näin vedota vedota jatkuvia uutuuksia janoavaan muotiyleisöön.

Näillä luomuksilla suomalaisfinalistit yrittävät hurmata muotikilpailun gurut – video ja kuvagalleria

Huhtikuun lopussa järjestettävän Hyères-festivaalin muotikilpailussa on tänä vuonna kolme finalistia Suomesta. Suomalaissuunnittelijat lähtevät kisaan hyvin erilaisilla mallistoilla mutta yksi heitä yhdistää: nämä eivät ole mitään skandinaavista yksinkertaisuutta korostavia mallistoja.

Muoti-ikoni Karl Lagerfeld täyttää 80 – tai 78

Muotitalo Chanelin pääsuunnittelija Karl Lagerfeld viettää syntymäpäiväänsä 10. syyskuuta. Kukaan ei kuitenkaan varmuudella tiedä, paljonko hän täyttää. Lagerfeld itse vaihtelee syntymävuottaan halunsa mukaan.  

Muotiguru Karl Lagerfeld paljasti vihdoin todellisen ikänsä

Viime vuonna 79-vuotispäiviään viettänyt Lagerfeld onkin vasta 77-vuotias, tai niin hän ainakin sanoo.

Suomalaismallit pukeutuvat Chaneliin

Helsingissä avattu valokuvanäyttely Northern Women in Chanel esittelee muotitalo Chanelin luomuksia. Valokuvagalleria Laboratoryn näyttelyssä Chanelin vaatteissa nähdään pohjoismaiden huippumalleja.

Karl Lagerfeld ryhtyy lasitaiteilijaksi

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tekee keväällä uuden aluevaltauksen ryhtymällä lasitaiteilijaksi. Lagerfeld suunnittelee ruotsalaiselle Orreforsille kristallisen taidekokoelman. Kokoelma julkaistaan keväällä.

Muotimaailma suree Alexander McQueenia

Muotimaailma on surrut torstaina kuollutta muotisuunnittelijaa Alexander McQueenia. 40-vuotias McQueen löytyi torstaiaamuna kuolleena kotoaan Lontoossa. Hänen epäillään tehneen itsemurhan.

Joululahja sinulle

Radio Savon Petri Julkunen arvioi asiantuntemuksella ja maalaisjärjellä muotituulia tässä viikottaisessa muotiblogissaan. Miksikö? Koska jonkun se on tehtävä. Ja se joku on tällä kertaa Julkunen.

Audrey Tatou esittää Coco Chanelia elokuvassa

Ranskalainen näyttelijä Audrey Tatou on valittu esittämään Coco Chanelia muotisuunnittelijasta kertovaan elokuvaan. Ranskankielinen elokuva Coco avant Chanel (Coco ennen Chanelia) keskittyy Chanelin alkutaipaleeseen muotialalla.