Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Chewbacca-näyttelijä Joonas Suotamo paljastaa kirjassa, miten kaikki kävi: palkasta ei uskaltanut neuvotella ja roolia piti piilotella oudon pitkään

Suotamon Tähtien sota -urakan alkua leimasi salamyhkäisyys. Hän ei saanut kertoa roolistaan julkisesti pitkään aikaan.

Blade Runner 2049 on suuren budjetin taide-elokuva – Ryan Gosling sai Harrison Fordilta oikeasti turpaan kuvauksissa

Yksi vuoden odotetuimmista elokuvista on näyttävä tieteiskuvaus, jonka kulisseissa Ryan Gosling sai ihan oikeasti turpaansa. Elokuvassa on mukana myös Krista Kosonen, joka puhuu vuorosanansa suomeksi.

Carrie Fisherin kirjat nousivat bestsellereiksi kuoleman jälkeen

Kolme kirjaa on noussut viime päivinä Amazonin myydyimpien listalle.

Kauan sitten, kaukaisessa galaksissa: American Graffiti ei ole tästä maailmasta

Pekka Laine kirjoittaa elokuvasta, joka muljautti mielen.

"Kuolema millimetrien päässä" – Harrison Fordin teloneelle tuotantoyhtiölle miljoonasakot onnettomuudesta Tähtien sodan kuvauksissa

Tähtien sota -elokuvan tuotantoyhtiö on määrätty maksamaan lähes kahden miljoonan euron sakot liittyen näyttelijä Harrison Fordille aiheutuneeseen onnettomuuteen.

Narcos

Narcos, huumekauppa ja maaginen realismi

Indiana Jones palaa viidennessä elokuvassa

Harrison Ford näyttelee jälleen pääosan ja elokuvan ohjaa Steven Spielberg. Elokuva julkaistaan vuonna 2019.

Star Wars -fanit eivät pettyneet: Voiman vanha henki palasi

Kriitikot ja fanit kiittelevät Tähtien sota -saagan uusinta osaa. The Force Awakens tuo takaisin elokuvasarjan alkutaipaleen hengen. Hämeenlinnassa innostuttiin myös uudesta droidista, BB-8:sta.

Ford ehti ilmoittaa moottoriviasta lennonjohdolle – kuuntele

Indiana Jones -näyttelijä Harrison Ford lensi toisen maailmansodan aikaista keräilyharvinaisuutta, kun koneeseen tuli moottorivika. Lentokenttäviranomaiset kehuivat Fordin pakkolaskua golfkentälle mallikkaaksi.

Mediat: Harrison Ford loukkaantui pienkoneturmassa

Uutistoimistojen mukaan Ford joutui tekemään pakkolaskun pienkoneellaan golfkentälle.

Uuden Star Wars -elokuvan nimi paljastettiin: The Force Awakens

Seitsemäs Tähtien sota -elokuva saa ensi iltansa 18. joulukuuta 2015.

Lucas vahvisti huhut: Alkuperäiset prinsessa Leia, Luke Skywalker ja Han Solo tekevät paluun

Carrie Fisher, Mark Hamill ja Harrison Ford palaavat vanhoihin rooleihinsa tulevassa Star Wars -elokuvassa. Uuden elokuvan on määrä tulla elokuvateattereihin vuonna 2015.

Harrison Ford mielii uutta Indiana Jones -elokuvaa

Maailmankuulu näyttelijä Harrison Ford haluaisi filmata viidennen Indiana Jones -seikkailuelokuvan. Ford on näytellyt aiemmissa elokuvissa nimiosan, sankariarkeologi Indiana Jonesin roolin.

Morning Glory on hyvän tuulen elokuva

USA:laisesta aamu-tv–ohjelmasta kertova elokuva Morning Glory saa Esko Rautakorvelta neljä tähteä viidestä.

Tähtihetki perjantaina 14.1.

Vuoden ensimmäisessä Tähtihetkessä Esko Rautakorpi arvioi kolme uutuuselokuvaa: amerikkalaisesta Aamu-tv:stä kertovan elokuvan Morning Glory, kohelluskomedian Green Hornet sekä Clint Eastwoodin ohjaaman elokuvan Hereafter.

Harrison Ford paras elokuvien USA:n presidentti

Harrison Ford on valittu parhaaksi elokuvassa esiintyneeksi Yhdysvaltojen presidentiksi. Amerikkalaisen nettikyselyn voitto tuli Fordille roolistaan vuonna 1997 julkaistussa elokuvassa Air Force One.

Indiana Jones veti väkeä teattereihin meillä ja muualla

Perjantaina ensi-iltansa saanut neljäs Indiana Jones -seikkailu on houkutellut rutkasti väkeä elokuvateattereihin. Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvan kävi katsomassa viikonlopun aikana yli 50 000 suomalaista. Avaustulos on Suomessa ylivoimaisesti paras tänä vuonna.

Kommunistit teilasivat Indiana Jonesin Venäjällä

Venäjällä uusi Indiana Jones -elokuva on ehtinyt herättää närkästystä. Maan kommunistisen puolueen edustajat tuomitsivat leffan "Neuvostoliiton vastaisena propagandana". Elokuvassa Harrison Fordin esittämä arkeologi kilpailee ilkeän KGB-agentin kanssa.

Kristallikallon valtakunta pyyhkii pölyt Indiana Jonesin harteilta

Indiana Jonesin tunnusmusiikki ja hattupäisen seikkailijan siluetti ovat syöpyneet kokonaisen 1980-luvulla nuoruuttansa eläneen sukupolven muistiin. Rambon tehtyä comebackin ja James Bondin luotua uudelleen nahkansa on tullut aika myös Harrison Fordin kaivaa piiska ja hattu kaapin pohjalta.

Arvio: Kristallikallon valtakunta pyyhkii pölyt Indiana Jonesin harteilta

Indiana Jonesin tunnusmusiikki ja hattupäisen seikkailijan siluetti ovat syöpyneet kokonaisen 1980-luvulla nuoruuttansa eläneen sukupolven muistiin. Rambon tehtyä comebackin ja James Bondin luotua uudelleen nahkansa on tullut aika myös Harrison Fordin kaivaa piiska ja hattu kaapin pohjalta.

Neljäs Indiana Jones sai kohtalaisen vastaanoton Cannesissa

Neljäs Indiana Jones -elokuva on saanut kriitikoilta varovaisen myönteiset arviot Cannesin elokuvajuhlien ensiesityksissään.

Indiana Jones -elokuvan trailerista hitti

Tulevan neljännen Indiana Jones -elokuvan traileristä on tullut hitti internetissä. Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -leffan esittelypätkä julkaistiin helmikuun puolessa välissä ja pelkästään ensimmäisen viikon aikana sen oli nähnyt yli 200 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa.