Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Beastie Boysin Adam Yauch kuollut

Beastie Boys uudisti hip hop-musiikkia ja myi kymmeniä miljoonia levyjä.

Bon Jovi ja Beastie Boys ehdolla Hall of Fameen

Alice Cooper, Beastie Boys, Bon Jovi ja Neil Diamond ovat ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen. Rokkipyhätön uudet jäsenet 15 ehdokkaan joukosta julkistetaan joulukuussa.

Beastie Boy sairastui syöpään

Beastie Boysin Adam Yauch on sairastunut syöpään. Sylkirauhasessa ollut syöpä huomattiin kuitenkin ajoissa ja se on hoidettavissa. Kokoonpanon uuden albumin julkaisu sekä kiertue kuitenkin siirtyvät, kunnes Yauchin tila paranee.

Madonna ehdolla rockin Hall of Fameen

Madonna on ehdokkaana rockin Hall of Fame-museoon, kun museo laajentaa esittelemiään musiikkigenrejä. Muita ehdokkaita ovat muun muassa diskokuningatar Donna Summer, kanadalainen laulaja-lauluntekijä Leonard Cohen, 1970-luvun disko-yhtye Chic ja hiphop-ryhmä Beastie Boys.

Serbiassa alkanut kantaa ottava Exit-festivaali

Serbiassa on torstaina alkanut yksi Euroopan suurimmista festivaaleista. Kantaa ottavassa Exit -tapahtumassa esiintyy yli 50 bändiä ja artistia, yhteensä 24 eri lavalla.

Roskilde festivaali alkaa tänään

Tanskassa alkaa tänään vuosittainen Roskilde festivaali. Nelipäiväisen tapahtuman lämmittely on aloitettu jo viime sunnuntaina ja ensimmäisenä päivänä paikalle oli saapunut 45 000 ihmistä.

Sonar tanssittaa tuhansia Barcelonassa

Yksi maailman suurimmista elektronisen musiikin festivaaleistä käynnistyy torstaina Barcelonassa. Sonar-festivaalin uskotaan keräävän kolmen päivän aikana 80 000 tanssimusiikin ystävää.

Beastie Boys teki instrumentaalilevyn

Yhdysvaltalaisen Beastie Boys -yhtyeen uusin levy on täysin instrumentaalinen. Kyseessä on yllättävä veto, sillä 20 vuotta kestäneen uransa aikana Beastie Boys on tunnettu eri musiikin lajeja yhdistelevänä rap-yhtyeenä.

Madonna julkaisi hyväntekeväisyysbiisin netissä

Pop-tähti Madonna on julkaissut hyväntekeväisyys-singlen internetissä. "Hey You" -kappale on ladattavissa ilmaiseksi seitsemän päivän ajan.

Britanniassa musiikkifestivaali aikuiseen makuun

Britanniassa aiotaan järjestää musiikkifestivaali aikuiseen makuun. Tämä näkyy palveluissa, mutta musiikkitarjontaan vanhemman festivaaliyleisön huomioonottaminen ei vaikuta.