Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tutkimus: Viileämpi Tyynimeri on hetkeksi hidastanut ilmaston lämpenemistä

Lämpötilojen nousun hidastuminen on askarruttanut tutkijoita. Syyn löytyminen olisi äärimmäisen tärkeää ilmastonmuutoksen ennustamiseksi.

Iran tarjosi myönnytyksiä ydinneuvotteluissa, merkit toiveikkaita

Iran haluaa pois kansainvälisestä eristyksestä, sanoo maan varaulkoministeri. Iranin uuden ehdotuksen arvellaan olevan yksityiskohtainen vastaus kysymyksiin, joiden takia maata vastaan on säädetty talouspakotteita.

Iranin ydinohjelmasta neuvotellaan jälleen - Iran esitteli omat ehdotuksensa

Neuvottelut ovat ensimmäiset sen jälkeen, kun Iranin presidentiksi nousi elokuussa edeltäjäänsä maltillisempi Hassan Rouhani.

EU tutkii kaikki toimistonsa vakoilupaljastusten vuoksi

Lehtitietojen mukaan Yhdysvallat on vakoillut EU:n toimistoja sekä Brysselissä että kotimaassa.

YK ja EU vähentävät joukkojaan Syyriassa

Syyrian turvallisuustilanne huolettaa yhä enemmän YK:ta ja EU:ta. Esimerkiksi pelot kemiallisten aseiden käytöstä konfliktissa ovat kasvaneet.

Iran: Painostus on turhaa

Iranin ydinohjelmaa koskevat neuvottelut ovat alkaneet Bagdadissa, Irakissa. Mukana on YK:n turvallisuusneuvoston viisi pysyvää maata sekä Saksa.

Iranin ydinohjelmaneuvotteluja käyty rakentavassa hengessä

Keskusteluja Iranin ydinohjelmasta on käyty kokouslähteiden mukaan rakentavassa hengessä. Istanbulissa, Turkissa meneillään olevissa kuuden maan keskusteluissa pyritään lämmittelemään jäissä olevia neuvotteluita ydinkiistasta.

Iran kiistää tiedon ohjuskokeesta

Iranin puolivaltiollisen Fars-uutistoimiston mukaan Iran on koelaukaissut lauantaina pitkän kantaman ohjuksia. Iranin laivaston komentaja kuitenkin kiistää tiedon. Iranilla on meneillään laivastoharjoitus Persianlahdella.

EU lupaa avustusjärjestöille sotilastukea Libyassa

Euroopan Unioni lupasi perjantaina aloittaa Libyassa humanitaarista apua tukevan sotilasoperaation, jos YK sitä pyytää. EU:n ulkoministerin tiedottaja sanoi, että mahdollisessa operaatiossa aseistettuja joukkoja todennäköisesti asetettaisiin Libyan maaperälle, mutta he toimisivat ainoastaan suojelutehtävissä.

Dustin Hoffman tähdittää HBO:n uutta hevossarjaa

Yksi HBO:n tulevista tv-sarjoista sijoittuu hevosurheilun maailmaan. Luck-nimisen sarjan pääosassa nähdään näyttelijä Dustin Hoffman.