Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Paine arvostellun Golden Globe -palkintogaalan uudistamiseksi kasvaa – televisiointi tauolle, Tom Cruise palautti palkintonsa

Palkinnot jakavaa Hollywood Foreign Press Associationia on arvosteltu monimuotoisuuden puutteesta. Palkinnonsaajat päättävien joukossa ei ole yhtään mustaa.

Tom Cruisen tähdittämän Mission: Impossible VII:n kuvaukset jäissä korona-viruksen takia

Toimintaelokuvan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään Venetsiassa.

Suurkaupungin hait

Paul Newman haastaa maan kovimman biljardihain

Oblivion, This is 40 ja Kakkosen muut elokuvat syksyllä 2016

Pääesityspäivinä tutut tiistai ja lauantai.

Skientologit rynnivät elokuva- ja uutisbisnekseen: Kiistelty kirkko avasi jättistudion Hollywoodissa

Skientologit uhoavat saavuttavansa uuden studionsa tuotannolla käytännössä maailman jokaisen ihmisen ja haastavansa koollaan muun muassa studiojätti Paramountin. Scientology Media Productions aikoo muun muassa lähettää studioltaan vuorokauden ympäri uutisia. Kirkon johtaja David Miscavige julisti avajaisissa, että tarkoitus on välittää "tärkeitä, hyviä ja välttämättömiä uutisia maailmalle".

Riskibisnestä - epätodennäköinen leffahitti

Riskibisnes-elokuvan musiikki oli rohkea veto!

Homo–Tom Cruise toisi tasa-arvon Hollywoodiin

Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöt ovat elokuvissa huomattavasti monipuolisemmin edustettuina kuin vielä parikymmentä vuotta sitten. Homous ei kuitenkaan vielä ole täysin arkipäiväistä elokuvissa ja täysi tasa-arvo vaatisi megaluokan elokuviin homotähtiä.

12 Years a Slave -tähti Lupita Nyong'o valittiin vuoden kauneimmaksi

People-lehden listauksessa kakkossijalle ylsi Felicity-sarjasta tunnettu näyttelijätär Keri Russel.

Brittioikeus määritti skientologian uskonnoksi

Brittinainen haki muutosta vuonna 1970 tehtyyn oikeuspäätökseen. Yli 160 maahan levinnyttä skientologikirkkoa ei tunnusteta uskonnoksi Suomessa.

Tähtihetki arvosteli elokuvat Oblivion, Yli vuorten ja Syödä, nukkua, kuolla

Tämän ahdistava elokuvaviikko tarjoilee työttömyyttä, ahdistusta ja maapallon tuhoutumista. Tätä kaikkea on luvassa Tom Cruisen tähdittämässä tieteisseikkailussa Oblivion, romanialaisessa draamassa Yli vuorten ja peräti neljä Guldbagge-palkintoa kahmineessa ruotsalaiselokuvassa Syödä, nukkua, kuolla, jonka tuottaja China Åhlander oli Tähtihetken haasttelussa.

Oblivion on enemmän kuin pelkkää pintaa

Maapallo on tuhoutunut elinkelvottomaksi alieneja vastaan käydyn sodan tuloksena. Jack Harper on yksi harvoista maapallolla enää jäljellä olevista ihmisistä. Hänen ja hänen kumppaninsa Victorian tehtävänä on huoltaa maan viimeisiä luonnonvaroja haalivia robotteja.

Suomen Tom Cruise - Olli Torkkel

Urheilukatu 2:n sunnuntain lähetyksessä tavataan Olli Torkkel - entinen voimistelija, jonka hauiksen rinnalla Tom Cruise on aivan pilipalipoika.

Hollywoodissa pilapuheluvillitys: Julkkisten koteihin tilataan turhaan poliiseja

Pilailijat ovat huijanneet poliiseja muun muassa väitteillä panttivankitilanteista ja asemiehistä. Poliisit ovat rynnäköineet turhaan esimerkiksi Justin Bieberin, Tom Cruisen, Miley Cyrusin ja Ashton Kutcherin taloihin.

Hyvä joulupuu on rakennettu karussa kasvupaikassa

Silloin kun on mahdollista hakea joulukuusi luvan kanssa suoraan metsästä, kannattaa suunnistaa salon karuille ja aurinkoisille kasvupaikoille. Näin neuvoo Tornatorin metsänhoito- ja resurssipäällikkö Antero Pasanen, joka toimi vuosikausia muun muassa Pohjois-Karjalan maaherran joulupuiden hovihankkijana.

Näin paljon Cruise joutuu maksamaan elatusmaksuja

Elokuvatähti köyhtyy 4,8 miljoonaa dollaria seuraavan 12 vuoden aikana.

People: Tom Cruise ja Katie Holmes eroavat

Hollywoodin mittakaavassa pitkistä liitoista tunnettu elokuvatähti eroaa jälleen.

Tähtihetki arvosteli elokuvat Friends with Kids, Rock of Ages ja Soul-siskot

Tällä viikolla teattereihin saapuu jälleen vain yksi uutuus ja senpä tähden esittelyssä on myös kaksi ensi viikolla ensi-iltansa saavaa elokuvaa. Lisäksi Esko Rautakorpi tarjoili esimakua kesän elokuvista.

Rock of Ages tarjoaa häpeilemättömän nostalgiamatkan

Eletään 1980-luvun loppua. Sherri on pikkukaupungista, suureen ja syntiseen Los Angelesiin saapuva, kuuluisuudesta uneksiva nuori nainen. Drew puolestaan on jo Losissa asuva, muusikonurasta haaveileva nuori mies. Nämä kaksi kohtaavat ja päätyvät työskentelemään The Bourbon Room -nimiselle rock-klubille.

Mission Impossible – Ghost Protocol on huima toimintaseikkailu

Ohjaus: Brad Bird Alkuperämaa: Yhdysvallat 2011 Pääosissa: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Samuli Edelman K-12

Samuli Edelmann karkaa hiekkamyrskyssä Tom Cruiselta

Näyttelijä Samuli Edelmannilla on näkyvä rooli neljännessä, Tom Cruisen tähdittämässä, Mission Impossible -elokuvassa. Edelmann esittää jännärin päätähden, Tom Cruisen vihollista. Vaarallinen Tehtävä IV on jo menestynyt maailmalla. Suomen teattereihin elokuva tulee helmikuun alussa.

Uusi Mission Impossible -elokuva Yhdysvaltain katsotuin jouluelokuva

Neljäs Mission Impossible -elokuva oli viime viikonvaihteessa katsotuin elokuva Yhdysvalloissa. Elokuvaa tähdittää Tom Cruise, ja siinä nähdään myös suomalaisnäyttelijä Samuli Edelmann.

Oprah lopetti ohjelmansa 30 000 vieraan jälkeen

Juontaja Oprah Winfrey lopetti keskiviikkona 25 vuotta jatkuneen TV-ohjelmansa kävelemällä ulos studiosta yhdessä cockerspanielinsa kanssa. Neljännesvuosisadan aikana Oprah ennätti tavata ohjelmassaan 30 000 vierasta.

Uudessa Bondissa rutkasti tuotesijoittelua

Tom Cruisen tähdittämä Minority Report on pitänyt tähän asti tuotesijoittelun ennätystä hallussaan. Uusi James Bond -leffa menee sen ohi mennen tullen, sillä kolmannes uuden Bondin rahoista tulee tuotesijoittelusta.

Edelmann to Act with Tom Cruise

Finnish actor Samuli Edelmann has nabbed a role in a Hollywood blockbuster.

Samuli Edelmannille huippurooli Tom Cruisen kanssa

Näyttelijä Samuli Edelmann on mukana isossa Hollywood-tuotannossa. Edelmann vahvisti YLE Uutisille, että hän on mukana Vaarallinen tehtävä 4 -elokuvassa, jonka pääroolissa on Tom Cruise.

Inception nousi Suomen katsotuimmaksi

Leonardo DiCaprion tähdittämä Inception nousi viikonloppuna Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi. Perjantaina ensi-iltansa saanut leffa keräsi yli 38 000 katsojaa.

Shrek ja ikuinen onni taas viikonlopun katsotuin elokuva

Shrek jatkaa edelleen Suomen katsotuimpana elokuvana. Shrek ja ikuinen onni -animaatio keräsi elokuvateattereihin viikonloppuna runsaat 21 000 katsojaa.

Tom Cruise tähdittää myös neljättä Mission: Impossiblea

Tom Cruise nähdään myös neljännen Mission: Impossible -elokuvan pääosassa. Paramount Pictures kertoi tiistaina, että Cruisen ja J.J. Abramsin tuottama leffa saa ensi-iltansa ensi vuonna.

L. Ron Hubbardin jäljiltä yli tuhat uutta luentoa

Neljännesvuosisadan kestänyt kartoitus on tuonut päivänvaloon valtavan määrän Skientologi-kirkon perustajan luentoja ja kirjeenvaihtoa.

Mission Impossible -elokuvasarja saa neljännen osan

Mission Impossible -elokuvasarja on saamassa neljänen osan. Tom Cruise ja tuottaja-ohjaaja J.J. Abrams ovat sopineet tuottavansa uuden elokuvan, jonka on tarkoitus tulla teattereihin vuonna 2011.

Operaatio Valkyrie kiillottaa saksalaisten imagoa kansainvälisin voimin

Yhdysvaltalais-brittiläisin voimin työstetty Operaatio Valkyrie pyrkii kiillottamaan saksalaisten toisesta maailmansodasta asti kärsinyttä imagoa. Tositapahtumia tunnontarkasti seuraava elokuva onnistuu välttämään pahimmat natsikliseet, mutta kärsii päähenkilöstään Tom Cruisesta ja englanninkielisyydestään.

Saksalaiset lämpenivät Tom Cruisen natsielokuvalle

Tom Cruisen tähdittämä natsielokuva Operaatio Valkyrie on saanut hyviä arvioita saksalaiskriitikoilta. Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo Hitleriin vuonna 1944 kohdistuneesta ja epäonnistuneesta murhayrityksestä.

Mariah Carey ja Tom Cruise vääristävät tieteellisiä faktoja

Tiedejärjestö syyttää musiikki- ja elokuvatähtiä tieteellisten faktojen vääristelystä. Sense About Science -järjestön kritiikin kohteeksi ovat joutuneet muiden muassa laulaja Mariah Carey ja näyttelijä Tom Cruise.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle