Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Elokuva-ala innostui musiikkielokuvista Bohemian Rhapsodyn menestyksen jälkeen – katso ensi-iltaan tulevat muusikkoelokuvat

Elokuvien tekijät tavoittelevat Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn samaa jättimenestystä.

Tämä itkettäisi, jos ei naurattaisi: Ronaldon maalipaikat Celine Dionilla höystettynä

Portugalin tähdellä Cristiano Ronaldolla ei ole ollut EM-kisoissa onni myötä. Vaikka Ronaldo on yksinään laukonut maalia kohden enemmän kuin monet joukkueet yhteensä, ei yksikään pallo ole löytänyt päämääräänsä. Kun Ronaldon tuskanhetket yhdistää ikipateettiseen My Heart Will Go On -kappaleeseen, lopputulos voi saada pienet kyyneleet silmäkulmaan.

Kaikki euroviisuvoittajat vuosien varrelta

Eurovision laulukilpailu on järjestetty vuodesta 1956 asti.

Ylen viisuäänestyksen tulos: Tämän kappaleen olisi pitänyt edustaa Suomea Euroviisuissa

Yle Uutisten järjestämässä äänestyksessä tulos oli selkeä, sillä voittaja keräsi yli kolmanneksen annetuista äänistä.

Kiina hillitsee tv-kanavien ylettömiksi paisuneita uudenvuodenjuhlia

Satoja miljoonia katsojia haalivissa gaalalähetyksissä ei ole aiemmin säästelty kuluja. Nyt tuhlailu loppuu osana presidentti Xi Jinping yritystä kitkeä tuhlailua.

Zlatan ex-presidentti Sarkozyn naapuriksi

Paris Saint-Germainin tähti muuttaa Villa Montmorencyn luksushuvila-alueelle.

Titanic-tähti: Celine Dionin musiikki saa aikaan oksennusrefleksin

Titanicin-elokuvan naistähti Kate Winslet ei lämpene hittielokuvansa tunnusmusiikille. Hän on paljastanut inhoavansa Celine Dionin ikonista tunnuskappaletta tähden Titanic-elokuvaan.

Celine Dion sai kaksoset

Kanadalaissyntyinen laulaja Celine Dion synnytti lauantaina kaksospojat. 42-vuotias laulaja sai lapset keisarinleikkauksella floridalaisessa sairaalassa. Dionilla ja hänen puolisollaan on entuudestaan 9-vuotias poika.

Suomelle kaksoisvoitto karaoken MM-kilpailuissa

Suomalaislaulajat ovat sijoittuneet ykköseksi karaokelaulun maailmanmestaruuskilpailuissa Moskovassa. Suomalaiset voittivat niin naisten kuin miestenkin sarjassa.

Celine Dion tekee paluun Las Vegasiin

Laulaja Celine Dion tekee paluun Las Vegasiin pysyvään esiintymispaikkaan. Hän aloittaa vuoden päästä Ceasars Palacessa kolmen vuoden mittaisen esiintymisputken.

Hämeenlinnaan tuulahdus Broadwaylta

Musikaalimusiikki ja swing yhdistyvät uudella tavalla Sinfonia Lahden konsertissa Hämeenlinnassa. Kansainvälisen tason viihdettä lavalle tuovat Gary Williams ja Emma Kershaw, joka tunnetaan Celine Dionin ja Robbie Williamsin taustalaulajanakin.

Hyväntekeväisyysohjelma keräsi 15 miljoonaa dollaria Haitille

Kanadalainen hyväntekeväisyysohjelma on kerännyt reilut 15 miljoonaa dollaria (yli 10 miljoonaa euroa) Haitin auttamiseksi. Ohjelmassa esiintyivät muun muassa laulajat Celine Dion ja Diane Dufresne.

Madonna teki vuoden tuottoisimman maailmankiertueen

Madonna ja Celine Dion tekivät vuoden 2008 tuottoisimmat maailmankiertueet. Kauppalehti Pollstarin keräämien tietojen mukaan naisartistien kiertueet keräsivät lipputuloja yli 200 miljoonaa dollaria.

Bon Jovin kiertue vuoden tuottoisin

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Bon Jovi on tehnyt vuoden tuottoisimman konserttikiertueen. Billlboard-lehden keräämien tilastojen mukaan Bon Jovin Lost Highway -nimellä kulkenut Pohjois-Amerikan ja Euroopan kiertue ansaitsi tänä vuonna noin 210 miljoonaa dollaria.

Suomalaiset nauttivat keikkasumasta

Laajasta keikkatarjonnasta on tullut Suomessa pysyvä ilmiö. Konserttijärjestäjien mukaan tarjonta jatkuu runsaana tulevinakin kesinä, vaikka keikkavuodet poikkeavat toisistaan. Määrän lisääntyessä konsertteja on kuitenkin vaikeampi myydä loppuun.

Celine Dionin AC/DC-tulkinta huonoin cover-kappale

Celine Dionin tulkinta AC/DC-yhtyeen kappaleesta You Shook Me All Night Long on valittu kaikkien aikojen huonoimmaksi cover-kappaleeksi. Dionin versiota pidettiin loukkauksena musiikille Total Guitar -lehden musiikkiasiantuntijoille tekemässä kyselyssä.

Madonna, Celine Dion ja Camilla sukua keskenään?

Laulajat Madonna ja Celine Dion sekä prinssi Charlesin vaimo Camilla Parker Bowles ovat etäistä sukua keskenään, väittää vasta julkaistu sukutukimus. Kanadalaisten asiakirjojen mukaan naisten yhteinen sukulainen olisi ollut satoja vuosia sitten elänyt ranskalainen puuseppä.

Muusikot tienaavat kantrilla ja paluukeikoilla

Paluukiertueen tehnyt The Police on tienannut tänä vuonna eniten keikkatuloja Pohjois-Amerikassa, kertoo musiikkilehti NME. Bändin 54 konsertin kiertue Pohjois-Amerikassa toi yhtyeelle 131,9 miljoonaa dollaria eli noin 95 miljoonaa euroa.

Celine Dion jätti jäähyväiset Las Vegasille

Laulaja Celine Dion on esiintynyt viimeisen kerran Las Vegasin showssaan. Hän lauloi Caesar's Palacessa lähes viiden vuoden ajan. Maailmankiertueelle lähtevä Dion esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa kesällä.

Celine Dion ensimmäistä kertaa Suomeen

Supertähti Celine Dion sapuu esiintymään ensimmäistä kertaa Suomeen. Laulaja nähdään Helsingin Areenalla 9. kesäkuuta osana Taking Chances -maailmankiertuetta.

Elokuvien teemabiiseistä ei tule enää hittejä

Elokuvia varten sävelletyt teemakappaleet ovat entistä harvinaisempia. Nykyään alkuperäismusiikkia suositumpaa on koota elokuvan soundtrack jo tunnetusta popmusiikista.