Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Yhä suositummat vinyylilevyt saivat oman listansa Britanniassa

Vinyyliä myydään Britanniassa enemmän kuin 20 vuoteen. Ensimmäisellä virallisella albumilistalla on useita vinyylin kultakauden suosikkeja.

Gallagherin veljekset haluavat Cityn otteluun – turvatoimet kasvoivat

Manchester City pelaa illan Mestarien liigaottelunsa Roomassa. Joukkueen nimekkäät kannattajat aiheuttavat roomalaisille järjestäjille töitä.

Oasis-veljekset ratkovat riitaansa oikeudessa

Entiset Oasis-tähdet Liam ja Noel Gallagher ovat ajautuneet niin pahaan riitaan, että Liam haastaa veljensä oikeuteen. Kyseessä on vanha kauna vuodelta 2009. Tuolloin Noel lähti Oasiksesta riitojen takia ja väitti, että bändi olisi perunut festivaalikeikan Liamin krapulan takia.

Liam Gallagher jatkaa uudessa bändissä ilman veljeään

Jo kuopatun Oasis-bändin laulaja ja kitaristi Liam Gallagher on perustanut uuden yhtyeen vanhojen bändikavereidensa kanssa. Hän kertoo italialaisen radiokanavan haastattelussa, että mukana ei kuitenkaan ole hänen veljensä Noel Gallagher.

Oasiksen taru lopullisesti ohi

Oasis-yhtyeen laulajan Liam Gallagherin mukaan yhtye on lopettanut toimintansa. Hän kertoi yhtyeen lopullisesta päätöksestä The Times -lehden haastattelussa.

Rockbändi Oasis tappeli - perustajajäsen erosi

Maailmankuulu brittiläinen rockbändi Oasis peruutti keikkansa viime minuuteilla musiikkifestivaaleilla Ranskassa. Yhtyeen olisi pitänyt esiintyä perjantaina lähellä Pariisia, mutta bändin jäsenet Noel ja Liam Gallagher tappelivat ennen keikkaa, järjestäjät kertovat.

Kiina kielsi Oasiksen konsertit

Kiina on perunut brittibändi Oasiksen Kiinan-konsertit. Esiintymiskiellon taustalla on ilmeisesti se, että yhtye on muinoin ilmaissut tukensa vapaalle Tiibetille.

Noel Gallagher kritisoi hip hopin tuomista rockfestareille

Oasis-yhtyeen kitaristi Noel Gallagher on kritisoinut hip hopin kärkiartistien tuomista rockfestareille. Gallagher arvostelee BBC:n haastattelussa Britannian Glastonbury-festivaalia, koska se on ottanut yhdeksi pääesiintyjäkseen amerikkalaisräppäri Jay-Z:n.