Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Määritteli aikakauden ja tyylin" – Hollywood-tähdet muistelevat Sean Connerya

Kauhukirjailija Stephen Kingin tviitti nostatti tosin pienen someraivon.

Elokuvaa modernisoinut pakansekoittaja oli monelle se ainoa oikea Bond, arvioivat elokuva-asiantuntijat Sean Connerya

Connery pyristeli myös eroon Bond-roolistaan, tehden pitkällä urallaan joukon kassamagneetteja sekä pienten tuotantojen elokuvia.

Lauantai 31.10.2020 (radio)

Vaikea koronavirustauti lisää neurologisten oireiden riskiä. Lähes puolet suomalaisista toivoo kuntavaaleihin nettiäänestystä. Näyttelijä Sean Connery on kuollut. Uskonnon merkitys on vähentynyt Suomessa. Lauantaina on vietetty pyhäinpäivää.

Bond-elokuvista tuttu näyttelijä Sean Connery on kuollut

Connery oli kuolleessaan 90-vuotias. Kuolemasta kertoi BBC:lle näyttelijän perhe.

Hyvä kyttä, paha kyttä – elokuvien poliisit Teemalla

Elokuvasarjassa klassikkoja ja harvinaisuuksia.

Meryl Streep haluaa nimestään tuotemerkin – näin ovat toimineet myös Taylor Swift ja Sean Connery

Oscar-palkittu näyttelijä haluaa suojata nimensä käytön väärissä yhteyksissä.

Bond-näyttelijä Karin Dor on kuollut

Kymmenissä elokuvissa näytellyt saksalainen Karin Dor esiintyi Bond-elokuvassa Elät vain kahdesti Sean Conneryn esittäessä James Bondia.

Testi: Onko sinussa ainesta Bondiksi?

Testaa olisiko sinussa ainesta agentti 007:ksi!

Tallinnassa paljastettiin Sean Conneryn rintakuva

Skottinäyttelijä Sean Connerya on nyt kunnioitettu myös Virossa. Skotlannin kuuluisimman näyttelijän pronssinen rintakuva paljastettiin torstaina maan pääkaupungissa Tallinnassa.

James Bondin erikoisauto myytiin huutokaupassa

James Bondin, elokuvien salaisen agentin Aston Martin DB5 on myyty huutokaupassa Lontoossa. Autossa ovat tallella elokuvissa käytetyt erikoisvarusteet.

USA:ssa löytyi kymmeniä tunnettujen näyttelijöiden filmauksia

Yhdysvalloista on löytynty kateissa olleita television filminauhoja, joilla esiintyvät muun muassa brittinäyttelijät Sean Connery, Leonard Rossiter ja Dame Maggie Smith.

Vakoilua hajujen perusteella

Skotlantilainen Sean Connery tienasi aikoinaan enemmän kuin kukaan muu filmitähti. Hänen roolihahmonsa oli James Bond, koodinimeltään 007. Tämä loistelias vakoiluagentti taisteli hyvän puolesta pahaa vastaan vähemmän raadollisin keinoin kuin todellinen vakoilija. Professori Tauno Tiusanen ihmettelee vakoilun älyttömyyttä Suunvuorossaan.

James Bondin legendaarinen auto myyntiin

Maailman kuuluisimman agentin James Bondin vanha urheiluauto huutokaupataan syksyllä Britanniassa. Näyttelijä Sean Connery käänteli vuoden 1964 Aston Martin DB5:n rattia elokuvissa Bond-elokuvissa 007 ja Kultasormi sekä Pallosalama.

Miss Moneypenny kuoli

Bond-tähti Lois Maxwell kuoli Australiassa 80-vuotiaana. Maxwell tunnettiin yli 20 vuoden ajan roolistaan agenttielokuvien Miss Moneypennynä.

Roomassa käynnistyi upouusi elokuvafestivaali

Roomassa on pyörähtänyt käyntiin uusi kansainvälinen elokuvafestivaali. Tapahtuman avajaiselokuvana nähtiin Nicole Kidmanin ja Robert Downey Juniorin tähdittämä Fur, joka sai Italiassa maailman-ensi-iltansa.

Connery ja Dench brittinäyttelijöiden aatelia

Britit ovat valinneet Sean Conneryn (kuvassa) ja Judi Denchin maan kärkinäyttelijöiksi Sky-tv-kanavan tekemässä kyselyssä, joka tehtiin runsaalle 2 000 ihmiselle.