Uusimmat artikkelit

Joensuun koululaiset syövät torstaina juhla-aterian
Polkka juhlistaa sitä, että 70 vuotta sitten maamme koululaiset pääsivät nauttimaan maksuttomasta kouluruokailusta.
Lihankorvike on ilmastoystävällinen vaihtoehto pihville
Kokeile herkullista soijabolognesea ja Quorn-pastaa.

Suomessa kehitetty menetelmä tuottaa ravintoa pelkästä ilmasta ja auringonvalosta
Uudella menetelmällä voitaisiin helpottaa nälänhätää pelloista piittaamatta. Meille länsimaalaisille tutkijat visioivat uudenlaista kodinkonetta pyöräyttämään proteiinia.

Lauri Reuter haluaa ratkaista maailman ruoantuotannon ongelmat – nuorelle visionäärille aukesi paikka Piilaaksossa
Lähitulevaisuudessa ruoka voidaan tuottaa peltojen sijaan bioreaktoreissa, uskoo Lauri Reuter. Hän voitti paikan Nasan kampukselle nuorten visionäärien kesäkurssille.
Lihanomaisin Quorn maistui ja maustui parhaiten lihankorviketestissä
Lihaa syödään liikaa. Vannoutunut lihansyöjäkin voisi välillä kokeilla vaihtoehtoa lihalle. Kolme kovaa lihansyöjää testasi kolme tavallisinta lihankorviketta Quornin, soijan ja seitanin. Haasteellisinta lihankorvikkeiden valmistamisessa oli niiden maustaminen.