Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kuvassa foleyartisti Heikki Kossi studiollaan.

Pikku Prinssi ensi-iltaan Suomessa – suomalainen foley-artisti teki elokuvaa Oscar-voittajien kanssa

Klassikkokirjasta tehty elokuva Pikku Prinssi saa Suomen ensi-iltansa tänään perjantaina. Isossa kansainvälisessä yhteistuotannossa oli mukana suomalainen foley-taiteilija Heikki Kossi. Hänen mukaansa kyseessä on tunteellinen elokuva, joka ei ole perinteinen koko perheen animaatio.

Oscar patsas.

Oscar-gaalan tuottajat paljastivat ensimmäiset esiintyjät

Esiintyjien valintaan on kohdistunut runsaasti huomiota sen jälkeen, kun palkintoehdokkaiden valkoista listaa on arvosteltu syrjiväksi.

Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.

Gonzo! Pelkoa, inhoa ja pilapiirroksia

For No Good Reason & Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.

Kuvassa Heikki Kossi

Pikku Prinssi -animaation ääniä tehdään Suomessa – ääninäyttelijöinä Oscar-voittajia

Kokkolalainen Heikki Kossi tekee foley-äänet klassikkokirja Pikku Prinssistä tehtävään suuren budjetin animaatioelokuvaan. Ääninäyttelijöinä elokuvaa tähdittävät muun muassa Jeff Bridges ja Benicio del Toro.

Raakalaiset on ammattimaisesti toteutettu toimintaelokuva

Buddhalaista filosofiaa harrastava Ben ja hänen nuoruuden ystävänsä, psykopaattisia taipumuksia omaava sotaveteraani Chon pyörittävät Kalifornian menestyneintä marijuanabisnestä. Ystävysten kasvattamat yrtit ovat rannikon kuuluja, eikä parempaa tuotetta löydy mistään.

Che - kapinallinen harhailee Bolivian metsäpoluilla

Siinä missä historia kirjoitti Che - sankari -elokuvaan draaman kaaren, jatkofilmin käsikirjoitukselle ei ollut tarjolla yhtä valmista pohjaa. Koska tekijät eivät tälläkään kertaa juurikaan avaa Chetä ihmisenä, Che - kapinallinen -elokuvasta puuttuu poljento. Kerronta tallaa paikallaan, kunnes päähenkilö kohtaa kaikkien hyvin tunteman lopun

Tv-sarja ihmissusista Sinkkuelämää-tyyliin

Amerikkalainen Fox-tv-kanava on tilannut käsikirjoituksen tv-sarjaan nimeltään Bitches, joka kertoo New Yorkissa elävästä neljän naisen ystäväporukasta. Erikoisen sarjasta tekee se, että naiset ovat ihmissusia.