Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Whitesnake ja Europe Pietarsaareen kesällä

Whitesnake pysähtyy Pohjanmaalla Ruotsin- ja Venäjän-keikkojensa välissä.

Kuopiolainen Block Buster sai maailmanlaajuisen levynjakelusopimuksen – "Emme halua jäädä Suomeen pyörimään"

Kuopiolaisyhtye on tehnyt sopimuksen italialaisen Frontiers Musicin kanssa. Yhtiön jakelussa ovat myös muun muassa rocklegendat Uriah Heep ja Nazareth.

Andy McCoy kovat piipussa

Kitaramestari tarinoi leikkaamattomasti vuonna 1995.

Kitaristilegenda Steve Vai ihailee Nightwishia: "Heidän musiikissaan hevikitara ja orkesteri yhdistyvät erittäin hyvin"

Suomessa vieraillut Vai opettaa kitaroinnin saloja yleisölle. Hän painottaa opetuksessa henkisiä voimavaroja teknisten taitojen sijaan.

Brittiyhtye Whitesnake Kuopio RockCockin pääesiintyjäksi

80-luvun klassikoistaan tunnettu Whitesnake vierailee heinäkuun lopulla Kuopiossa osana yhtyeen maailmankiertuetta. Väinölänniemellä järjestettävä festivaali julkisti esiintyjäkaartiaan keskiviikkona. Mukana ovat muun muassa Jari Sillanpää, Vesala, Sanni, Antti Tuisku ja Viikate.

Project Rock perui Tornion keikan

Rockin raskassarjalaisista koottu Project Rock -yhtye on perunut Tornion Umpitunnelin keikan ja myös muut Suomeen suunnitellut keikkansa.

Scorpionsin, Guns N' Rosesin ja Whitesnaken soittajia pohjoiseen

Rockin raskassarjalaisista koottu Project Rock -yhtye ulottaa viiden keikan Suomen kiertueensa Pohjois-Suomeen. Marraskuussa Tornioon saapuu muun muassa Scorpionissa ja Whitesnakessa soittaneita muusikoita.

Whitesnake Kivenlahti Rockin ensi kesän tähti

Yli 30-vuotisen uran tehnyt, brittiyhtye Whitesnake esiintyy Kivenlahti Rockissa ensi vuoden kesäkuussa. Kaksipäiväisen festivaalin aikana kuullaan myös kotimaisen rockin kärkinimiä.

Michael Monroen albumi vuoden paras

Michael Monroen Sensory Overdrive on voittanut brittiläisen Classic Rock –lehden äänestyksen vuoden parhaasta albumista. Albumi jätti äänestyksessä taakseen mm. Foo Fightersin, Motörheadin ja Whitesnaken uudet julkaisut.

Whitesnake on tulossa Ouluun

David Coverdalen luotsaama hard rock -yhtye esiintyy Oulun Energia Areenalla toukokuun 28. päivänä. Lipunmyynti konserttiin alkaa maanantaina 9. maaliskuuta.

Whitesnake Ouluun toukokuussa

Whitesnake-yhtye konsertoi Oulussa ensi toukokuussa. David Coverdalen luotsaama hard rock -yhtye esiintyy Oulun Energia Areenalla toukokuun 28. päivä.

Whitesnake Suomeen joulukuussa

David Coverdalen luotsaama legendaarinen Whitesnake saapuu esiintymään Suomeen joulukuussa. Viime keväänä ensimmäisen studioalbuminsa yli kymmeneen vuoteen julkaissut, kymmeniä miljoonia levyjä uransa aikana myynyt yhtye esiintyy Helsingin jäähallissa 12. joulukuuta.

Festivaalikesä alkaa täysin palkein

Festivaalikesä pyörähtää todenteolla käyntiin tänä viikonloppuna. Kymmeniä erilaisia musiikkitapahtumia järjestetään eri puolilla maata. Suurimman yleisön kerännee Tampereen Sauna Open Air -hevifestivaali. Tapahtumaan odotetaan kaikkina kolmena päivänä vajaata kymmentätuhatta kävijää. Sauna Open Airin pääesiintyjiä ovat Scorpions ja Whitesnake.

Hevipappoja vai alfauroksia? - Rockin ammattilaiset arvioivat hevilegendojen suosiota

Hevilegendat virtaavat esiintymään Suomeen pitkin kesää. Jo kesäkuussa raskaan musiikin kestosuosikeista ovat konserteissa pistäytyneet Kiss, Judas Priest ja Def Leppard. Viikonloppuna vuorossa ovat Whitesnake, Scorpion sekä kotimaisen Stonen paluu lavoille.

Madonna Suomen albumilistan kärkeen

Madonna on noussut Suomen virallisen albumilistan kärkeen 11. studioalbumillaan Hard Candy. Laulajan uskotaan valloittavan myös Britannian ja Yhdysvaltojen albumilistojen kärkisijat.

Airbourne ja Saxon Sauna Open Airiin

Tampereella kesäkuussa järjestettävä Sauna Open Air on ilmoittanut vielä kaksi ulkomaista esiintyjää. Festarilla esiintyvät australialainen Airbourne ja brittiläinen Saxon.

Scorpions Sauna Open Airiin

Tampereella kesäkuussa järjestettävän Sauna Open Airin lauantain pääesiintyjksi on tulossa saksalainen hard rockin legenda Scorpions. Klaus Meinen ja Rudolf Schenkerin luotsaama bändi esiintyy 7. kesäkuuta illan viimeisenä ja bändille on varattu kaksi tuntia soittoaikaa. Scorpions ei ole aiemmin esiintynyt Tampereella.

Whitesnake ensi kesän Sauna Open Air -festarille

Tampereella kesällä järjestettävä Sauna Open Air -metallifestari on julkaissut ensimmäiset esiintyjäkiinnityksensä. Kesäkuussa Tampereella esiintyvät mm. Whitesnake, Children of Bodom, Amorphis ja Sonata Arctica.