Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Näyttelijä ja vanhin Oscar-voittaja Christopher Plummer on kuollut

Plummer muistetaan muun muassa rooleistaan Sound of Music -musikaalielokuvan lapsikatraan isänä sekä sivuosastaan Beginners-elokuvassa.

Koululaiset suomensivat rakastetun klassikkomusikaalin – Sound of Musicin nuorisoversio ensi kertaa Suomessa

Virallisessa nuorisoversiossa lapset ovat enemmän keskiössä, mutta kaikki lempilaulut ovat mukana.

The Sound of Music -elokuvan lapsikatraan esikoinen kuollut

Charmian Carr teki vain kaksi elokuvaa, mutta fanit muistivat hänet aina ensirakkaudelleen herkästi laulavana Liesl von Trappina.

Sound of Musicistä valmistui todella outo versio

Helsinki Dance Company pukeutui avaruusasuihin ja pani Sound of Musicin uusiksi. Koreografi Jyrki Karttunen on leikitellyt ennenkin musikaalilla.

Žižek ja elokuvan kätketty ideologia

Ainutlaatuista elokuva-analyysiä Tappajahaista Titaniciin

Von Trappin perheen tarina

Millaista oli elämä Sound of Musicin laulavassa perheessä?

Viimeinen Sound of Musicin Trappin perheen lapsista on kuollut – video

Maria von Trapp oli yksi laulavan Trappin perheen seitsemästä lapsesta, joiden elämään menestysmusikaali perustuu.

Porin teatterin Sound of music tuo lahjakkaita nuoria lavalle

Sound of music saa ensi-iltansa Porin teatterissa lauantaina 14. päivä syyskuuta. Lukuisten lasten mukana olo tuotannossa tuo haasteensa niin lapsille kuin vanhemmillekin näyttelijöille. Ohjaaja Tiina Brännare jakaa kuitenkin kiitosta nuorisokaartille.

Katariina Lohiniva: Nöyrän onnellisena katson taaksepäin

Näyttelijä Katariina Lohiniva kiinnitettiin Porin teatteriin vuonna 1997. 25-vuotistaiteilijajuhlaansa hän viettää lauantaina Niskavuoren Hetan nimiroolissa.

Kaupunginteatterilla lähes 28 000 katsojaa

Joensuun kaupunginteatterin näyttämöt vetivät vuonna 2011 enemmän väkeä kuin edellisenä vuonna. Suosikkimusikaalin lisäksi kansaa kiinnostivat etenkin pienen näyttämön esitykset.

Sound of Musicin sävelet soivat Joensuussa

Joensuun Kaupunginteatterin syyskausi alkaa musikaalilla. Lauantaina ensi-iltansa saa yksi maailman tunnetuimmista musikaaleista, Sound of Music. Itävaltalaisesta Trappin perheestä kertovassa tarinassa Marian osaa esittää sopraano Jonna Imeläinen. Esityksen on ohjannut Mikko Rasila.

Sound of Music tuo Alpit Saloon

Teatteri Provinssin suursatsaus Sound of Music saa Salossa ensi-iltansa perjantaina. Näytelmä on teatterin oman toimitilan toinen ensi-ilta.

Yksi Sound of Musicin esikuvista on kuollut

Sound of Music -musikaalielokuvan esikuvana olleen von Trappin perheen vanhin tytär on kuollut. Agathe von Trapp menehtyi tiistaina baltimorelaisessa sairaalassa sydänvaivoihin. Hän oli 97-vuotias.

Näytelmä oman äänen löytämisestä

Kemin kaupunginteatterin syksyn neljäs ensi-ilta "Niin kuin taivaassa" yhdistää musiikkiteatteria ja elämän suuria, vaikeitakin asioita.

Iron Sky -elokuvan fanisivu Facebookissa suljettiin

Facebook on sulkenut kotimaisen Iron Sky -tieteiselokuvan fanisivut. Syyksi ilmoitettiin sivun rikkoneen palvelun käyttöehtoja ja sisältäneen "sopimatonta, uhkaavaa tai vihamateriaalia".

Sound of Music rikkoo ennätyksiä

Sound of Music -musikaalin lipunmyynti on rikkonut kaikki Tampere-talon ennätykset. Lauantaina ensi-iltansa saaneen musikaaliin on myyty tai varattu 21 000 lippua, ja tähän mennessä on päätetty jo kahdesta lisäesityksestä.

Laila kerää yleisöä Kemissä

Kemin kaupunginteatterin Laila-musikaali on ylittänyt 10 000 katsojan rajan.

Sound of Music Tampere-taloon

Musikaalin pääosissa esiintyvät Maria Lund ja Jukka Leisti. Lapsiesiintyjiä etsitään vielä koelauluilla.

The Sound of Music -musikaaliperheen jäsen palasi 94-vuotiaana Salzburgiin

The Sound of Music -musikaaliperheen jäsen on tehnyt vielä yhden matkan vanhaan kotitaloonsa Salzburgiin ennen kuin rakennus muuttuu hotelliksi. Matka Yhdysvalloista synnyinmaahan Itävaltaan oli 94-vuotiaan Maria von Trappin erityinen "viimeinen toivomus".

West Side Storyn ohjaaja kuoli

Yhdysvaltalainen ohjaaja ja tuottaja Robert Wise on kuollut 91-vuotiaana. Wisen uran nimekkäimpiä elokuvia olivat 1960-luvun musikaalit West Side Story ja The Sound of Music.