Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Uniikkeja musiikkielämyksiä ja artistitapaamisia sarjassa Melkein unplugged

Kolmannen kauden artistit sekä Suomesta että Ruotsista.

Harvia pystytti ison puusaunan Tukholmaan – kaikkien aikojen suurin Suomi-tapahtuma alkoi

Saunavalmistaja Harvia on pystyttänyt suuren pihasaunan keskelle Tukholman Kuninkaanpuutarhaa. Sauna on osa torstaina alkanutta Ruotsin kaikkien aikojen suurinta Suomi-tapahtuma.

Pori Jazz julkisti ensimmäiset artistikiinnityksensä

Pori Jazz on julkaissut ensi kesän ensimmäiset artistikiinnitykset. Kirjurinluodon lavalle nousevat muun muassa Bo Kaspers Orkester, J. Karjalainen ja Pirkka-Pekka Petelius

Bo Kaspers Orkester juhlii kaksikymppisiään

Yksi Ruotsin suosituimmista yhtyeistä viettää 20-vuotisjuhlaansa. Bo Kaspers Orkesterin menneisyyttä ja tulevaisuutta pohtivat laulaja Bo Sundström ja basisti Michael Malmgren.

Bo Kaspers Orkester Ouluun

Bo Kaspers Orkester esiintyy heinäkuussa Oulun Piknikissä. Edellisen kerran orkesteria kuultiin Oulussa Elojazzeilla elokuussa 2009.

Tunnelmia BB-teltasta keskiviikkoillalta

Bo Kaspers Orkester oli keskiviikkoillan odotetuin esintyjä BB-teltassa. Telttaan oli kokoontunut jälleen suuri joukko musiikin ystäviä eri puolilta Suomea.

Mitä ja ketä liikkuu Backstagella?

Backstage alueesta vastaa Suvi Saarelainen, joka kertoo Annelle mitä Big Bandien backstagella tapahtuu. Anne pääsi tutustumaan mm. Bo Kaspers Orkesterin omaan VIP-telttaan.

Lintunen odottaa Bo Kaspersia

Kaupunginjohtajalle festivaaliviikko on työntäyteinen. Vaikka lavalle ei juurikaan tarvitse nousta puheita pitämään, riittää viikon aikana vieraita, joita kaupunginjohtaja Pertti Lintunen tapaa päivittäin.

Imatra Big Bandien ohjelmisto ilahduttaa toiminnanjohtajaa

Kahdeksan päivän musiikkijuhlan vetonauloiksi odotetaan päätösperjantain kivenkovaa funk-iltaa ja tasaisen varmaa esiintyjälistaa. Myöskään rockin ystäviä ei ole unohdettu.

Nenäpäivänä kerätään varoja kehitysmaihin

Perjantaina eri puolilla maata sekä televisiossa ja radiossa näkyy Nenäpäivä-keräys. Nenäpäivänä kerätään varoja kehitysmaihin, etenkin lasten ja naisten auttamiseksi. Päivän symbolina on punainen irtonenä.

Bo Kaspers Orkester Suomeen elokuussa

Ruotsalainen Bo Kaspers Orkester esiintyy Helsingissä elokuussa. Yli 100 000 levyä Suomessa myynyt yhtye nousee Finlandia-talon lavalle elokuun 27. päivä.