Uusimmat artikkelit
Opiskelija-ateria saa maksaa enintään 2,70 euroa, ja siksi kalaa on nyt tarjolla opiskelijaravintoloissa aiempaa vähemmän
UniCafen liiketoimintajohtaja Anne Immonen pelkää, että ravintoloita sulkeutuu, jos aterian hintaa ei saada nostettua.
Huijataanko meitä kasvissyöjiksi? Testaa tietosi ruoan ympäristöystävällisyydestä
Testaa kuinka hyvin tiedät mikä on faktaa ja fiktiota.
Ilmastonmuutos vaikuttaa kaikkeen ja kaikki vaikuttaa ilmastonmuutokseen
Podcast-sarja ilmastonmuutoksen vaikutuksista
Ulkolinja: Vihreätä kultaa – Pelastavatko biopolttoaineet planeetan ja millä hinnalla?
Biopolttoaineiden tuotanto ja markkinat ovat kovaa bisnestä.
Kasviksia lihanhimoisille – tieteelliset vinkit lihanmakuisiin vegeruokiin
Lihaisaa kasvisruokaa voi kokata myös kotona.
Pitääkö liha poistaa lautaselta?
Ilmastonmuutosnäkökulmasta lihansyöntiä on syytä vähentää.
Mikä tekee kasviöljystä terveellisen?
Kasviöljyjä on moneen lähtöön. Ovatko kaikki terveellisiä?
Omalääkäri vastaa
Voiko väärä laulutekniikka ja tupakointi altistaa keuhkoahtaumalle? Ovatko kynsisienilääkkeet vaarallisia? Kuinka paljon soijatuotteita voi syödä ennen kuin ne vaikuttavat estrogeenitasoihin? Omalääkäri Risto Laitila ja toimittaja Mikko Penttilä ovat jälleen kinkkisten kysymysten äärellä.
Kasvimaidot parhaimmillaan ruuanlaitossa
Kolme kovaa testaa kaura-, manteli-, riisi- ja soijamaidot.
Lihanomaisin Quorn maistui ja maustui parhaiten lihankorviketestissä
Lihaa syödään liikaa. Vannoutunut lihansyöjäkin voisi välillä kokeilla vaihtoehtoa lihalle. Kolme kovaa lihansyöjää testasi kolme tavallisinta lihankorviketta Quornin, soijan ja seitanin. Haasteellisinta lihankorvikkeiden valmistamisessa oli niiden maustaminen.