Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Marilyn Manson

Viisi naista syyttää muusikko Marilyn Mansonia pahoinpitelystä ja seksuaalisesta väkivallasta – levy-yhtiö irtisanoutui yhteistyöstä

Evan Rachel Wood ja neljä muuta naista ovat julkisesti syyttäneet Marilyn Mansonina tunnettua Brian Warneria kidutuksen kaltaisesta henkisestä ja fyysisestä väkivallasta.

Rockfest, Marilyn Manson

Marilyn Manson, Judas Priest, Sonata Arctica ja monet muut – katso reteät kuvat Hyvinkään Rockfestiltä

Nelipäiväiseksi kasvanut Rockfest järjestettiin nyt toisen kerran. Tapahtumapaikkana oli tänä vuonna Hyvinkään lentokenttä. Festivaalin ohjelmisto koostui kokonaisuudessaan rockista ja metallista. Gallerian kuvat ovat torstailta ja perjantailta.

Jenni Ahtiainen tekee työtä pöydän ääressä.

Hullu porilainen muija Jenni Ahtiainen somistaa musiikkimaailman diivoja

Marilyn Manson, Ville Valo, Snoop Dogg. Asuste- ja korusuunnittelija Jenni Ahtisen asiakaskunta koostuu musiikkimaailman kovimmista diivoista. Porilaiseksi muijaksi itseään kutsuva Ahtiainen on raivannut tiensä alansa huipulle rehellisyydellä, ahkeruudella ja kovalla luotolla "perstuntumaan".

verkkojulkaisun sivu

Venäjän ote sosiaalisessa mediassa kiristyy – tuomioita uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta

Tuomitut ovat jakaneet venäläisen yhteisöpalvelun sivuilla viestejä, joiden on tulkittu muun muassa loukanneen uskonnollisia tunteita.

.

Meikkaava mies on edelleen tabu – suomalainen YouTube-tähti kulkee Marilyn Mansonin jalanjäljissä

Pietu Lyytiselle meikkaaminen on arkipäivää. Lyytinen tekee sekä fantasia- että kauhumeikkejä. Meikkaava mies on Suomessa edelleen harvinaisuus.

Anna Perho

Anna Perho: Ettei nyt vaan mitään sattuis

Kun Michael Moore haastatteli kuuluisassa Bowling for Columbine -elokuvassaan rockmuusikko Marilyn Mansonia, Manson sanoi mielipiteenään, että amerikkalainen yhteiskuntaa rakennetaan tietoisesti pelon lietsomisen (ja kuluttamisen) varaan.

Shia LaBeouf

Transformers-tähti ohjaa dokumentin shokkirokkarista

Indiana Jones ja Transformers -elokuvissakin näytellyt Shia LaBeouf on paljastanut tekevänsä dokumenttia kohurokkari Marilyn Mansonista. Mies on viihtynyt kameran takana aiemmin myös musiikkivideo-ohjaajana.

Marilyn Manson vuonna 2007 Pinkpop-festivaaleilla Hollannissa

Marilyn Manson Suomeen marraskuussa

Provokatiivinen metallirokkari Marilyn Manson lähtee jälleen tien päälle myös Euroopassa. Hän esiintyy Helsingin areenassa keskiviikkona 11. marraskuuta.

Nightwish palkittiin Saksassa ECHO-musiikkipalkinnolla

Suomalainen Nightwish on palkittu Saksan tärkeimpiin musiikkipalkintoihin kuuluvalla ECHO-palkinnolla. Yhtye palkittiin Deutsche Phono-Akademien perjantaina järjestämässä gaalassa parhaana bändinä kansainvälisen vaihtoehtoisen rockin sarjassa.

Danko Jones esiintyy Suomessa huhtikuussa

Räväkkänä esiintyjänä tunnettu kanadalaisyhtye Danko Jones saapuu esiintymään keväällä Suomeen. Bändi nähdään 6. huhtikuuta Helsingin Tavastialla.

Marilyn Manson esiintyy Helsingissä joulukuussa

Yhdysvaltalainen metallirokkari Marilyn Manson saapuu Suomeen joulukuussa osana Eat Me, Drink Me -maailmankiertuettaan. Manson esiintyy Helsingin Jäähallissa 20. päivä joulukuuta.

Kosketinsoittaja haastoi Marilyn Mansonin oikeuteen

Marilyn Mansonin bändiin kuulunut kosketinsoittaja on haastanut tähden oikeuteen saamatta jääneistä palkkioista. Mansonin yhtyeen entinen kosketinsoittaja vaatii oikeusteitse 20 miljoonan dollarin korvauksia ja väittää tähden törsänneen bändin rahoja muun muassa kummallisiin keräilyesineisiin.

Marilyn Manson avasi taidenäyttelyn

Shokeeraavasta ulkonäöstään tunnettu amerikkalainen rock-muusikko Marilyn Manson on tehnyt uuden aluevaltauksen. Hän on tällä viikolla avannut ensimmäisen taidenäyttelynsä Kölnissä Saksassa.