Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

South Park -hevifestivaali, päälava

Raskas musiikki soi läpi Tampereen viikonloppuna

Eteläpuistossa järjestetään tauon jälkeen South Park ja Hiedanrannassa ensimmäistä kertaa Tampere Punk Fest.

Game of Thrones-sarjan Tyrion Lannister (Peter Dinklage).

Television tiiliskivet – uudet jaksot!

Keskustelusarja tv-sarjoista torstaisin Yle Radio 1:ssä.

South Park: laulaja-Lorde on 45-vuotias miesgeologi − katso video

Lorde on esiintynyt kahdessa South Park -jaksossa.

Roskia jätesäkissä

Keskustele: Mitä Tampereen roskaisuudelle voisi tehdä?

Kaljakellunta roskasi Vantaanjoen ja ympäristön, mutta Tampereella on roskaista jokaisen viikonlopun jäljiltä. Mikä avuksi kaupungin siistimiseen?

Tampere

Superviikonloppu houkuttaa tuhannet Tampereelle – mihin näistä sinä aiot?

Tampereen festarikesä käynnistyy viikonloppuna rytinällä. Kaupunki täyttyy lukuisista tapahtumista, jotka tarjoavat muun muassa musiikkia ja urheilua sekä saarnaa ja sapuskaa. Tässä noin 20 parasta vinkkiä viikonlopulle.

Festivaaliyleisöä anniskelualueella

South Park -festivaali jatkaa Sauna Open Airin perinnettä Tampereella

Tampereella järjestetään ensi kesänä uusi rockfestivaali South Park. Tapahtumaan on kiinnitetty jo ulkomaalaisia kovan luokan nimiä.

Videopelejä pelaavat myös ihmemiehet, mafiosot ja vampyyrit

Monissa televisiosarjassa on vilahtanut videopelejä.

South Park

South Park jatkuu ainakin vuoteen 2016

Animaatiosarja South Park jatkuu ainakin vuoteen 2016 saakka, jolloin se täyttää 20 vuotta. Trey Parkerin ja Matt Stonen Comedy Central -kanavan kanssa tekemä sopimus edellyttää, että parivaljakko käsikirjoittaa, ohjaa ja leikkaa kaikki jaksot jatkossakin.

South Park -uhkailijalle 25 vuotta vankeutta

Yhdysvaltalaisen South Park -animaatiosarjan tekijöitä uhkaillut mies on saanut 25 vuoden vankeustuomion terrorismista. Mies raivostui, kun profeetta Muhammed esiintyi sarjassa karhupuvussa.

South Park

South Parkin tekijöitä syytetään ideavarkaudesta

Animaatiosarja South Parkin tekijät on haastettu oikeuteen ideavarkaudesta. Tuottajia syytetään viraalihitiksi nousseen musiikkivideon idean kopioimisesta.

Antti Kempas

Kempas käveli Pohjolan mestariksi

Suomen joukkue oli ylivoimaisesti Pohjolan paras ratakävelyn PM-kilpailuissa Hyrylässä saavuttaen 13 mitalia. Antti Kempas voitti miesten 20000 metrin kävelyn. Pohjolan mestaruuksista kilpailtiin tänä vuonna alustavasta suunnitelmasta poiketen ratakävelyssä maantiekävelyn sijasta. Lämpötila oli noin 10 astetta.

South Park -uhkailija pidätettiin somalikapinallisten tukemisesta

Yhdysvalloissa viranomaiset ovat pidättäneet Virginiasta kotoisin olevan nuoren miehen somalikapinallisten tukemisesta epäiltynä. Yhdysvaltalaismiehen uskotaan yrittäneen liittyä Somaliassa toimivaan ääri-islamilaiseen al-Shabaab ryhmittymään.

Myös Bangladesh sulki Facebookin

Bangladeshin viranomaiset ovat sulkeneet internetin yhteisöpalvelu Facebookin. Bangladesh seuraa näin Pakistanin esimerkkiä. Islamilaisia ärsyttävät Facebookissa esiintyvät profeetta Muhammedin piirroskuvat.

South Parkin kohujaksoja ei näytetä Ruotsissa

South Park -sarjan kohua herättäneitä Muhammed-jaksoja ei näytetä Ruotsissa. Aftonbladet-lehden mukaan sarjaa esittävä Comedy Central -tv-kanava on päättänyt jättää jaksot esittämättä turvallisuussyistä.

Muslimiryhmä suivaantui South Park -sarjalle

Muslimiryhmä varoittaa tv-sarja South Parkin tekijöitä profeetta Muhammedin esittämisestä karhun asussa. Karhuasuinen Muhammed oli mukana viime viikolla esitetyssä South Park -satiirianimaation jaksossa.

South Parkin tekijöiltä mormonimusikaali

Satiirisen South Park -tv-sarjan tekijät ovat tekemässä Broadway-musikaalia, jonka aiheena on mormonikirkko. Tekijöiden mukaan näyttämöteoksesta on tulossa perinteinen komediamusikaali epätavallisesta aiheesta.

Meksikon lippu laittoi South Park -jakson hyllylle

Meksikossa South Park -animaatiosarjan jakson esittämättä jättäminen on aiheuttanut närää fanien keskuudessa. BBC:n mukaan MTV-kanava päätti olla esittämättä jaksoa, koska sillä ei ollut lupaa Meksikon lipun esittämiseen. Fanit epäilevät sarjan joutuneen sensuurin uhriksi.

Suomi tuhotaan South Parkin jaksossa

Amerikkalaisen South Park -animaatiosarjan uusimmassa jaksossa Suomi saa synkän lopun. Maailman suurvallat pommittavat maamme maan tasalle.

South Park halutaan kieltää Venäjällä

Amerikkalainen satiirinen aminaatio South Park halutaan kieltää Venäjällä. Paikalliset syyttäjät vaativat kieltoa tv-sarjan esittämiselle, koska sarjasta valittaneet kokevat sen loukkaavan uskonnollisia ryhmiä.

Isaac Hayes on kuollut

Uraauurtanut amerikkalainen soul-muusikko Isaac Hayes on kuollut 65 vuoden ikäisenä. Poliisin mukaan Hayesin perheenjäsen löysi hänet kotoaan juoksumaton läheltä. Hayes ei pystynyt reagoimaan mihinkään ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Tuntia myöhemmin hänet todettiin kuolleeksi.

South Park laajenee digimaailmaan

South Park -tv-sarjan tekijät aikovat laajentaa toimintaansa uuden median pariin. Komediasarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone ovat tehneet sopimuksen, jonka myötä Cartmanin ja hänen ystäviensä seikkailut tulevat näkymään internetissä, kännyköissä ja konsolipeleissä. Tekijät ovat myös sopineet mediajätti Viacomin kanssa tv-sarjan tekemisestä ainakin vuoteen 2011 saakka.