Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pamela Anderson

Pamela Anderson tapasi Julian Assangen vankilassa – Baywatch-tähdestä on tullut Euroopan poliittisen aktivismin uusi vihainen ääni

Ranskaan muuttanut vegaani ja eläinsuojelija vastustaa populismia ja vaatii EU:n demokratisoimista sen pelastamiseksi.

Näyttelijät ja kohdeyleisön edustajat poseeraavat julisteen edessä.

Kuopiossa nuoria houkutellaan teatteriin Pamela Andersonilla, mutta kohdeyleisö ei tunne tähteä: Uimapukuihin hän jotenkin liittyy

Kuopion kaupunginteatterissa odotetaan, että Pilvi Hämäläisen käsikirjoittama Jäähyväiset Pamela Andersonille -näytelmä täyttää katsomon nuorilla tänä keväänä.

Neljä hengenpelastuskilpailujen mieskilpailijaa altaan reunalla

Kuin Baywatchissa konsanaan – hengenpelastajat eivät jättäneet yhtään Helly-nukkea pelastamatta

Hengenpelastus on kilpailulajina Suomessa vielä pienehkön piirin suosiossa. Lajista ovat innostuneet muun muassa kilpauimarit, surffarit, uppo- ja vesipalloilijat sekä tietenkin uimavalvojat.

David Hasselhoffin kuva nimikirjoituksella.

Video: David Hasselhoff huutokauppaa Baywatch- ja Ritari Ässä -tavaraa

David Hasselhoff esittelee Beverly Hillsissä hittisarjojensa muistoesineitä ennen hyväntekeväisyyshuutokauppaa.

Kuvassa lääkkeitä

Meri-Lapinkin alaikäiset sekoittavat päänsä juoma- ja pillericocktaileilla

Alueen kuudessa kunnassa toteutettu päihdekysely nostaa esiin monia huolestuttavia piirteitä nuorten vapaa-ajasta. Nuuskan käyttö on lisääntynyt valtavasti ja aivan liian moni nuori sekoittaa päänsä myös alkoholi-lääkesekoituksella.

Baywatch-Pamela kieltäisi turkikset Israelissa

Entinen Baywatch-tähti Pamela Anderson kampanjoi turkiksia vastaan Israelissa. Anderson osallistuu paikallisen television tanssikilpailuun ja aikoo samalla vaikuttaa maan uskonnollisiin johtajiin.

Uimavalvontatorni ja uimallas Porin maauimalassa.

Maikkalassa ilahduttavan iso ikähaarukka

Silti edustus ikäjakauman keskisektorista jää pieneksi. Pulikoimisen iloa hehkuvat lapset ja vanhukset, eivät niinkään nuoret aikuiset.

Rantavalvoja Anna Rossi.

Uimavalvojalla pitää olla silmät selässäkin

Helteet ovat tuoneet paljon väkeä uimarannoille. Kainuussa on yhteensä viisi niin sanottua EU-uimarantaa, joissa rantaa on vahtimassa uimavalvoja.

Penkkariajelun nuoria Hämeenlinnassa 18.2.2010

Abit piikittelivät sikaillen

Abiajeluissa eli penkkareissa tartuttiin jälleen ajankohtaisiin ilmiöihin lempeästi piikitellen. Sikainfluenssarokotteet ja mainoslauseet vääntyivät abien kourissa. Myös huoli tulevaisuudesta näkyi teksteissä. Kirpakka pakkasää ei pelottanut; moni oli pukeutunut pelkkään teepaitaan ja minihameeseen.

Rantavahti Ahvenistolla Hämeenlinnassa

Maalaisjärki pitää pinnalla

Baywatch on kaukana Suomen uimarantavahtien työstä. Yhden ihmisen vastuulla voi olla jopa tuhannen ihmisen uimatouhut ja henki, mutta ainakin Hämeessä järkeä piisaa uimareillakin.

Kesätöiden vähyys ajaa kesäopintoihin

Heikko kesätyötilanne on tehnyt kesäopinnoista kuluvana kesänä poikkeuksellisen suosittuja. Esimerkiksi Helsingin seudun kesäyliopistossa osallistujien määrän odotetaan kasvavan lähes kolmanneksen viime vuodesta.

Big Brother loppuu Australiassa

Tosi-tv-ohjelma Big Brother poistuu ohjelmistosta Australiassa. Tv-kanava Network Ten on ilmoittanut, että se lopettaa ohjelman kuluvan tuotantokauden jälkeen.

Pamela Anderson saa oman tosi-tv-sarjan

Entinen Playboy-malli ja Baywatch-tähti Pamela Anderson saa oman tosi-tv-sarjan. Pamela-niminen sarja dokumentoi 40-vuotiaan povitähden elämää.

Brittimies sai 50 vuotta vankeutta Baywatch-petoksesta

Yhdysvalloissa britannialainen mies on tuomittu 50 vuodeksi vankeuteen petoksesta, jossa hän käytti hyväkseen Baywatch - televisiosarjaa. Mies oli huijannut sijoittajilta 360 000 dollaria väittämällä omistavansa hengenpelastajasarjan kansainväliset oikeudet.

Pamela Andersonin Suomen vierailu varmistui

Suomalaisista sukujuuristaan tunnettu povipommi Pamela Anderson saapuu isänsä kanssa ensimmäiselle Suomen visiitilleen juhannuksena. Hänen vierailustaan on huhuttu jo pidemmän aikaa, mutta nyt on varmistunut, että Anderson vierailee muun muassa Raumanmeren juhannusfestivaaleilla.

Pop-uutiset 26.11.

Eduskunnan ulkoasiainvaliokunta ei luonnehdi Suomea enää sotilaallisesti liittoutumattomaksi maaksi. Valiokunta antoi tänään lausuntonsa hallituksen ulko- ja turvallisuus- poliittisesta selonteosta. Valiokunta löysi paljon arvosteltavaa hallituksen selonteosta.