Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Gunnari-fanit valmistautuvat iltaan: "Nyt on kasassa se oikea bändi"

Kymmenet tuhannet rokkituristit vyöryvät aurinkoiseen Hämeenlinnaan. Guns N' Rosesin liki alkuperäinen kokoonpano on monelle erityisen tärkeää.

Konsertti, jonka ei pitänyt toteutua – lähes alkuperäinen Guns N`Roses valtaa Hämeenlinnan

Pari kymmentä vuotta se vei, mutta lopulta Axl Rose ja Slash sopivat riitansa ja mahtuvat taas samalle lavalle.

Nuoren kitaristin suuri unelma: "Pääsisin Slashin kanssa soittamaan"

Guns N' Roses soittaa lauantaina Hämeenlinnassa 55 000 ihmiselle, myös Vesaharjun perheelle.

Guns N' Roses samalle lavalle esikuvansa kanssa – Michael Monroe: "Olen Slashin kanssa fiilistellyt"

Hanoi Rocks oli musiikillinen innoittaja ja esikuva amerikkalaisbändille. Lauantaina Hämeenlinnassa tapahtuvaa jälleennäkemistä on odotettu kauan.

Nyt se on varmaa: Guns N' Roses tulee kesällä Hämeenlinnaan

Konserttijärjestäjä Live Nation tuo yhdysvaltalaisen Guns N' Roses -rockyhtyeen Hämeenlinnan Kantolaan heinäkuussa. Asiasta lähtivät liikkeelle huhut jo viime viikon lopulla ja asia varmistui maanantaina puoliltapäivin. Liput tulevat myyntiin 9. päivä joulukuuta.

Guns 'N Rosesin paluu ei ollut aprillia – Fanit jonottivat lippuja yllätyskeikalle Los Angelesissa

Yhtye, joka ei ole soittanut alkuperäisessä kokoonpanossaan yli kahteen vuosikymmeneen, lähtee Pohjois-Amerikan kiertueelle.

Rokkarit muistelivat Lemmyä lämmöllä ja nauraen – videolla Lars Ulrichin ja Slashin puhe

Ian "Lemmy" Kilmister kuoli syöpään 28. joulukuuta. Hän oli kuollessaan 70-vuotias.

Lemmy

Dokumenttielokuva raskaan rockin legendasta.

As the Palaces Burn: Lamb of God

Fanidokumentti kulttiyhtyeestä muuttui oikeusdraamaksi

B.B. Kingin muisto-illassa dokumenttielokuva ja konsertti

Teema muistaa Bluesin kuningasta sunnuntaina 6.9. klo 21.

Asenne tekee kitaristin

Sami Sillanpää kirjoitti avustajiensa kanssa kirjan aloitteleville rock-kitaristeille. Soittoasento on tärkeä osa soittamista, mutta innostunut, oikea asenne taitaa olla tärkein.

Michael Monroella huikeat juhlat - lavalla myös oma äiti

Michael Monroen viisikymppisiä juhlittiin lauantaina Ruisrockin Rantalavalla. Lavalla nähtiin reilusti vierailijoita, myös Monroen oma äiti.

Michael Monroe nappasi Backyard Babiesin Dregenin

Michael Monroen yhtyeen uusi kitaristi on muun muassa Backyard Babies -yhtyeessä soittanut Dregen. Monroe vahvisti asian ensimmäisenä YleX:lle.

Axl Rose haastoi pelifirman oikeuteen Slashin takia

Guns N' Roses -yhtyeen keulahahmo Axl Rose on haastanut Guitar Hero -pelin tekijän Activisionin oikeuteen. Syytteen mukaan bändin Welcome to the Jungle -kappaleen käyttö rikkoo sopimusta, jonka mukaan pelissä ei saanut olla mitään kuvamateriaalia ex-kitaristi Slashistä.

Stand up juurtunut Suomeen

Stand up -komiikka on Suomessa suositumpaa kuin koskaan. Melkein kaikki Turussa torstaina alkaneen Stand Up Turku -festivaalin esitykset on myyty loppuun. Lavoilla ovat lähes kaikki Suomen stand up -huumorin suurnimet André Wickströmistä Krisse Salmiseen.

Ruisrock Celebrates Four Decades

Celebrating four decades of keeping Finnish rock music lovers happy, the country’s oldest rock festival, Ruisrock, attracted as many as 30,000 people on Saturday. Some 21,000 rock fans gathered on Friday in Turku’s Ruissalo Park for Europe’s second-oldest rock festival.

Slash esiintyy Ruisrockissa

Guns N’ Rosesista tuttu kitaristilegenda Slash esiintyy ensi kesänä Turun Ruisrockissa. Festivaalin muita uusia kiinnityksiä ovat amerikkalainen indie-bändi Midlake ja brittiläinen folkpunk-artisti Frank Turner.

Chili Peppers -kitaristi valittiin parhaaksi

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen entinen kitaristi John Frusciante on valittu parhaaksi kitaristiksi viimeisten 30 vuoden ajalta. BBC:n järjestämässä äänestyksessä Frusciante päihitti muun muassa Guns N' Rosesin Slashin ja Musen Matt Bellamyn.

Sooloalbumin julkaissut Slash: "En ole legenda"

Rock-kitaristi Slash on julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa. Muusikon nimeä kantavalla levyllä vierailee joukko nimekkäitä ja hyvin erilaisia muusikoita. Guns N' Roses ja Velvet Revolver -yhtyeistä tunnettu Slash ei koe olevansa kitaristilegenda.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle