Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Putoanko minä? Olen lukenut 1920-luvun tyttökirjoja ahdistukseen

Lue kirjallisuusessee tai kuuntele podcast täältä!

Snapchatiin uusi ominaisuus – Muistojaan voi kohta tallentaa ja julkaista myöhemminkin

Nuorten suosiossa oleva somepalvelu on tunnettu siitä, että vastaanottaja voi katsella palvelun kautta toisille lähetettyjä kuvia enintään kymmenen sekuntia.

Lainan päivän uutuus: Nyt voi ladata ulkomaisia aikakauslehtiä

Suuri osa maakunnan kirjastoista tarjoaa uutena palveluna viitisenkymmentä englanninkielistä aikakauslehteä ladattavaksi ilmaiseksi. Satakirjastot ottaa uuden, sähköisen e-lehtipalvelun käyttöön tänään Lainan päivänä.

Sanoma karistaa venäläisomistukset – Cosmopolitanin julkaisija myytiin

Sanoma on jo myynyt muun muassa talouslehti Vedomostin. Strategiana on irrottautua venäläisistä liiketoiminnoista.

Moscow govt commission blocks Sanoma sale of Russian publisher

Russian officials have denied permission for Helsinki-based media group Sanoma to divest its 50-percent stake in the Russian publisher Fashion Press. Sanoma says it's disappointed by the decision, but has other interested buyers lined up.

Sanoma ei saanut myyntilupaa Venäjän hallituksen komissiolta

Venäjän ulkomaisia investointeja valvova komissio kielsi Sanomalta kaupanteon.

Sanoma myy ja yhdistää ulkomailla

Sanoma myy osuutensa venäläisestä Fashion Pressistä. Lisäksi Sanoma yhdistää Belgian ja Hollannin mediatoimintonsa.

Näkökulma: Mies ei ymmärrä Cosmo-tytön IT-tuotteita

Joskus mies ei vain voi ymmärtää naistenlehtiä. Silloin voi kutsua apuun vaikka Cosmo-tytön! Toimittaja Heikki Ahoselle naistenlehden sanastokin on täyttä hepreaa.

Sanoma myy lehdet Romaniassa, aikoo harventaa HS Nyt -liitteen kuukausittaiseksi

Mediakonserni on varoitellut liiketoimintojensa keskittämisestä eli pelaavansa jatkossa valikoidummilla kentillä. Helsingin Sanomien Nyt-liite ei jatkossa ilmestyisi enää viikoittain.

Raekuuro tuhosi salaattiviljelmät viidessä minuutissa - puolen miljoonan tappiot

Viime viikon maanantaina Pälkäneelle Rödingin vihannestilan viljelyksille osui niin raju raekuuro, että sen seurauksena tuhoutui 18 hehtaaria salaattia. Viljelijä Jani Jokinen pettyi pahanpäiväisesti kuultuaan ettei vakuutus eikä myöskään satovahinkokorvausjärjestelmä korvaa puolen miljoonan tappioista senttiäkään.

Synkkä mainosmarkkina latisti Sanoma-konsernia

Levikki ja mainosmarkkinat heikkenivät edelleen. Sanoma kuvaa viime neljänneksen tulosta kelvolliseksi, vaikka pudotus oli roima.

Pehmoporno vetää Ranskassa - Fifty Shades myyntilistan ykköseksi vauhdilla

Lukeva yleisö on ottanut sadomasokistisen romaanin omakseen, vaikka kriitikot ovat katsoneet kirjaa pitkin nenänvarsiaan.

Sananen – Pudotuspeli näkyy parrasta

Jääkiekkokaukalossa näkee entistä harvemmin playoff-partoja. Voisiko syynä olla se, että Cosmopolitania lukevat tyttöystävät eivät hyväksy ruokotonta karvankeräämistä niinkin näkyvään osaan ihmisruumista. Toinen syy voi olla se, että monet kiekkoilijat ovat nykyään niin nuoria, että karva kasvaa parhaimmillaankin hentona untuvana joka froteepyyhkeellä vahingossa sutaistuna aiheuttaa epäesteettisiä avohakkuualueita. Vaan jossain on vielä villiä karvaa. Yhteiskunnassamme pudotuspelipartoja tulee vastaan kadulla. Ne kertovat omaa tarinaansa.

Sananen – Maasäteily syynä ihmisten kriiseihin

Tämä ei ole tarina minusta ja Risto Dufvasta. Tämä on siitä, miten asioilla on tapana kriisiytyä. Joskus happi muuttuu raskaammaksi. Sen koostumus menee semmoiseksi, että on poistuttava huoneesta. Joka veto pistää tuntemattomaan paikkaan, kasvot vääristyvät jonkun toisen kasvoiksi. Tunnelma on pilalla. Syksy tulee elämään.

Naiset tekevät toisilleen nettivideoita

Nuoret naiset ovat saaneet Suomeen kesällä kaksikin nettivideopalvelua. Digitytöt ja Cosmopolitan-lehden Cosmo-tv ovat aloittaneet varman päälle muodilla, mutta uutisaiheetkin muhivat mielessä. Sosiaalisen median tutkija ehti jo odotella vastaavia verkkosivuja.

Naisporukat rynnivät katsomaan Sinkkuelämää-elokuvaa

Naisporukoiden uskotaan valloittavan amerikkalaiset elokuvateatterit viikonloppuna, kun Sinkkuelämää-elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa. Suuren amerikkalaisen elokuvalippuja myyvän yrityksen tekemän kyselyn mukaan naisporukat aikovat myös kokoontua yhteen ennen ja jälkeen leffan.

Muotilehti Vogue aikoo valloittaa Intian

Muotiraamattu Voguesta tehdään oma versio Intian lehtimarkkinoille. Aasian kolmanneksi suurimmasta taloudesta uskotaan löytyvän lukijoita 50 000 kappaleen painokselle.