Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Aution saaren elokuvat – Teema ♥ Sodankylä

Elokuvajuhlat tulevat olohuoneisiinne kesällä 2020!

Vaasan kaupunginteatterille tulossa jälleen hyvä vuosi

Viikonloppuna palkittiin tämän vuoden 50 000:s katsoja.

Suurista sankarirooleista tunnettu Tapani Perttu on kuollut: "Yksi legendoista on poistunut"

Tapani Perttu tunnettiin suurista rooleistaan Tampereen Teatterissa ja Suomen Kansallisteatterissa.

Skavabölen pojat nousevat Tampereen Teatterin lavalle – syksyllä nähdään neljä ensi-iltaa

Tampereen Teatteri satsaa syksyn ohjelmistossaan komediaan, mutta tuo näyttämölle myös aikansa sukupolvinäytelmän Skavabölen Pojat.

Kotkan teatterissa nauretaan syksyllä

Kotkan kaupunginteatterissa naurattavat ensi syksynä kauhukomedia, musikaali ja Mielensäpahoittaja. Lapsille tarjolla on Muumeja.

Piukat paikat vain illalla

Äänekosken Hietamalla Kartano Kievarin kesäteatteri harmittelee virheellistä lehtimainontaa, jonka mukaan Piukat paikat -musikaalista olisi tänään päivänäytös. Hietamalla on kuitenkin tänään vain iltanäytös.

Kesäteatterin tähdet hytisevät ulkolavalla toppatamineissa

Heinolan kesäteatterin komedia Diivat sai näyttelijät Sari Havaksen ja Vesa Vierikon päättämään kesätyötaukonsa ja irrottelemaan ulkonäyttämöllä. Pimeissä bunkkereissa harjoittelemaan tottuneet konkarit nauttivat ulkoilmatyöpaikasta.

Maria Lundilla on piukat paikat

Elizabeth Taylorin roolin jälkeen Maria Lund hyppää Marilyn Monroen korkokenkiin. Musikaalilavoilla Lund saa tuntea, millaista on elo maailmantähtien nahoissa, mutta omassa arjessaan hän on kotona viihtyvä perheenäiti.

Valkeakosken Sugar löytyi tangolavoilta

Valkeakosken kaupunginteatterissa saa perjantaina ensi-iltansa musikaali Piukat paikat. Naispääosassa Marilyn Monroen jalanjälkiä seurailee tangokisoista tuttu Valkeakosken oma tyttö Sari Hellsten, jota roolin kuuluisan ensiesittäjän varjo ei hirvitä.

Identiteetti ja juuret kaupunginteatterin teemana

Kokkolan kaupunginteatteri tuo syksykaudella 2011 näyttämölle useita esityksiä, joissa pohditaan identitettiiä ja juuria. Esimerkiksi Orvokki Aution Pesärikko pohtii pohjalaisuutta.

Puvustus kruunaa musikaalin

Kokkolan kaupunginteatterin Piukat paikat -musikaalikomedia on iso urakka pienen teatterin puvustamolle. Ahtaissa tiloissa on syntynyt käsityönä 60-70 rooliasua näyttelijöille, muusikoille ja kuorolle.

Piukat paikat -näyttelijä Tony Curtis kuollut

Piukat paikat -elokuvasta tunnettu Hollywood-näyttelijä Tony Curtis on kuollut. Uutistoimisto AP:n haastatteleman kuolinsyyntutkijan mukaan Curtis kuoli keskiviikkona sydänkohtaukseen Las Vegasin kodissaan.

Teatteri hakee piristysruisketta musikaalista

Kokkolan kaupunginteatteri marssittaa syyskaudella näyttömölle lastenteatteria, musikaaliklassikkoa ja kantaesityksenä draamaa. Teatterin johtajapari Lahden serkukset tarjoilevat monipuolisen kattauksen Kokkolan vahvaa, viihteellistä teatteriperinnettä unohtamatta.

Kaupunginteatteri tarjoaa unelmia Kokkolassa

Kokkolan kaupunginteatterin syyskauden avaa päiväkoti-ikäisille suunnattu Janoschin kirjoittamaan lastenkirjaan pohjautuva Oi ihana Panama. Syksyn mittaan etsitään myös yhteyttä urheilun puhtaaseen henkeen ja pikkujouluväen houkuttimena on musikaali Piukat paikat.

Blondeista vetoa uusille lentolinjoille

Kevään aikana lentolinjojaan Suomesta ja Pohjois-Pohjanmaaltakin lisäävä Latvian lentoyhtiö Air Baltic luottaa vahvasti blondeihin. Lentoyhtiö on nimittäin havainnut Latvian blondifestivaalien vetävän Pohjolan Pariisiksikin kutsuttuun Riiaan odotettua enemmän kävijöitä.

Piukat Paikat on iso salolainen rutistus

Teatteri Provinssin juhlavuosi hehkuu kultaisia kutreja ja iloista flirttailua. Valkokankaalta tuttu Piukat Paikat nähdään Salossa teatterin kymmenvuotisjuhlavuoden alkajaisiksi.

Musikaalit toivat uutta teatteriyleisöä - koululaiset kaikkosivat

Teattereiden viime vuoden katsojaennätyksiä siivittivät musikaalit. Toisaalta monesta katsomosta hävisivät koululaisryhmät sen jälkeen, kun opetushallitus kielsi retkirahojen keräämisen oppilailta.