Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

AC/DC listaykköseksi hurjalla myynnillä USA:ssa

AC/DC on noussut Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi levyllä Black Ice. Albumia myytiin viikon aikana 784 000 kappaletta, mikä on vuoden toiseksi paras ensimmäisen viikon myyntitulos.

Kantritähti Kenny Chesney listan kärkeen USA:ssa

Kantritähti Kenny Chesney on noussut Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen levyllään Lucky Old Sun. Tämä on laulajan uralla jo viides kerta, kun hän valloittaa listan ykköspaikan.

Britney Spears ennätysharppauksella listakärkeen USA:ssa

Britney Spears on tehnyt ennätysmäisen harppauksen Yhdysvaltojen singlelistan kärkeen uudella kappaleellaan Womanizer. Biisi kipusi ykköseksi viime viikon sijalta 96 digitaalisen myynnin ansiosta, joka oli viikon aikana 286 000 kappaletta.

T.I. räppäsi USA:n albumilistan kärkeen

Atlantalaisräppäri T.I. on noussut kolmatta kertaa suoraan Yhdysvaltain listakärkeen. T.I.:n uusi Paper Trail -levy möi ensimmäisellä viikollaan yli 550 000 kopiota. Toinen merkittävä listauutuus oli American Idolista Oscar-voittajaksi hypännyt Jennifer Hudson, jonka omaa nimeä kantava R&B-debyyttialbumi nousi kakkoseksi.

Pinkille uran ensimmäinen listaykkönen

Pink on saavuttanut uransa ensimmäisen henkilökohtaisen kärkisijan Yhdysvaltojen singlelistalla kappaleellaan So What. Edellisen kerran Pink oli listakärjessä Christina Aquileran, Myan ja Lil´Kimin kanssa seitsemän vuotta sitten, jolloin he levyttivät uudestaan Labellen Lady Marmalade -hitin vuodelta 1974.

Räppäri T.I. teki harppausennätyksen USA:n listalla

Räppäri T.I. on tehnyt uuden harppausennätyksen Yhdysvaltojen singlelistalla. Hänen kappaleensa Whatever You Like nousi kolmannella listaviikollaan sijalta 71 listaykköseksi.

Räppäri T.I. vapaaksi miljoonatakuita vastaan

Aseiden hallussapidosta pidätetty yhdysvaltalainen räppäri T.I. on päässyt vapaaksi takuita vastaan. Kaksi viikkoa sitten kiinni otettu T.I. vapautettiin 3 miljoonan dollarin takuita vastaan. Mies ei kuitenkaan saa poistua kotoaan ennen oikeudenkäynnin alkamista.

T.I. jäi kiinni sarjatuliaseiden ostamisesta

Yhdysvaltainen rap-tähti T.I. on pidätetty aseiden hallussapidosta. Räppäri otettiin kiinni eilen Atlantassa, vain muutamaa tuntia ennen kuin hänen piti esiintyä vuoden suurimmassa hiphop-palkintogaalassa. T.I. ei myöskään päässyt hakemaan kahta voittaamaansa BET awardsia.

NOW! 25 -hittikokoelma listakärkeen USA:ssa

Listahittejä sisältävän NOW! That's What I Call Music -kokoelmaalbumisarjan 25. osa on noussut Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen. Tämä oli jo 12. kerta, kun albumisarjan julkaisu on noussut listan ykköstilalle.

T.I. jatkaa listakärjessä USA:ssa

Räppäri T.I. jatkaa toista viikkoa Yhdysvaltojen albumilistan kärjessä levyllään T.I. vs. T.I.P.

T.I. listakärkeen USA:ssa

Räppäri T.I. on noussut suoraan Yhdysvaltain albumilistan kärkeen levyllään T.I. vs. T.I.P.