Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Hedelmä- ja vihannesosasto Kouvolan Prismassa.

Kaupat torjuvat ruokahävikin syntymistä yhä tehokkaammin: Osuuskauppa Eepee tuo hävikkilaatikot hevi-osastoille

Ensin tulivat tehostetut ilta-alet ja nyt tulevat hevi-osaston hävikkilaatikot. Kaupat ovat saaneet hyviä tuloksia hävikin torjumisesta erilaisilla toimenpiteillä.

Mies istuu tuolilla ja hänellä on ruokatarvikkeita vieressään pöydällä.

Kauppojen ruokahävikki on vähentynyt ja vähävaraisille jää ruoka-apuun niukemmin jaettavaa

Rovaniemellä ruoka-avun tarvitsijoiden määrä on kaksinkertaistunut alkuvuoteen verrattuna. Diakonityössä avun tarve on suurin aina jouluisin.

Leikkokukkia astiassa.

Myyntikelvottomien kukkien poisheittäminen särki Kati Mayfieldin sydämen – nyt vapaaehtoiset pelastavat hävikkikukkia vanhusten iloksi

Erityisesti joulun jälkeen moni käyttökelpoinen kukka on vaarassa joutua jätteeksi. Se tietää FloweRescuen vapaaehtoisille paljon työtä.

Jyri Naskali katsoo kameraan hattu päässään ja rusetti kaulassaan työpajallaan Iittalan Lasimäellä vanhan Singerin äärellä.

Entinen maajoukkuenyrkkeiljä havahtui nahkahävikkiin ja ompelee nyt vanhoista nyrkkeilyhanskoista rusetteja

Jyri Naskali ihmetteli jo aktiiviuransa aikana, miten paljon nahkaa menee nyrkkeilyhanskoissa roskiin. Käytetyn nahan Naskali puhdistaa, desinfioi ja höyryttää, jotta haju ja liat häviävät.

Miksi Siwa ei myy viimeisen päivän maitoja alennuksella?

Viimeisen myyntipäivän maidot seisovat Siwan kylmäkaapissa täydellä hinnalla. Joissakin muissa kaupoissa viimeisen päivän maitoja myydään alennuksella. Siwassakin on muita tuotteita alennettu lähellä viimeistä myyntipäivää. Miksi Siwa ei myy viimeisen päivän maitoja alennuksella?

Laboratorioraportti_1

Vanhaakin ruokaa voi syödä

Testasimme voiko kolme päivää yliaikaisia ruokia syödä.