Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Viiksekäs mies hymyilee seinän edessä, auringonsäde osuu kasvoille.

YleX Nosteessa: Took tekee kevyen leikkisää "Disney-indiepoppia", joka kuulostaa onnelliselta

Nosteessa-osiossa esitellään viikottain tuore artisti.

Mew

Provinssirock kiinnitti vanhoja tuttuja

Tanskalainen Mew, ruotsalainen The Sounds ja amerikkalainen Danzig ovat Provinssirockin uusimmat ulkolaiset artistikiinnitykset. Mew ja The Sounds nähdään Seinäjoella kolmatta kertaa. Danzigille vuorossa on toinen Provinssirock.

Carpo

360º-kuva: Mew Provinssirockissa

Suomessa viime aikoina muutenkin keikkaillut tanskalainen Mew avasi Provinssirockin päälavan keikat perjantai-iltana. Yleisö otti tanskalaisviisikon lämpimästi vastaan sateesta huolimatta.

Cypress Hill ja Mew Provinssirockiin

Yhdysvaltalainen hiphop-yhtye Cypress Hill saapuu kesällä Seinäjoen Provinssirockiin. Festivaali on julkistanut tänään uusia esiintyjiä. Cypress Hillin ohella Törnävänsaaressa nähdään myös tanskalainen Mew sekä ruotsalainen Jenny Wilson.

Mew klubikeikoille Suomeen helmikuussa

Tanskalainen Mew saapuu klubikeikoille Suomeen helmikuussa. Fanien toiveesta yhtye esiintyy pienemmillä klubikeikoilla tiistaina 16. helmikuuta Helsingin Kulttuuritalolla ja seuraavana päivänä Tampereen Pakkahuoneella.

Fanit  Mew-yhtyeen keikkalla Ruisrockissa.

Mew saapuu jälleen Suomeen

Tanskalaisbändi Mew saapuu jälleen Suomeen syksyllä. Suomessakin suosittu yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 25. marraskuuta.

Ruisrock 2009 Rantalava

Record Crowd At Ruisrock

Finland's oldest rock festival, Ruisrock, drew record crowds to Turku over the weekend.

PMMP esiintymässä Ruisrockissa.

Ruisrockia rakennetaan täyttä häkää

Ruisrockin valmistelut ovat täydessä käynnissä Ruissalon kansanpuistossa. Alueella liikkuu suuria työmaakoneita, ja järjestäjätaho toivoo, että ulkopuoliset välttäisivät turhaa liikkumista työmaalla.

Ruisrock vuonna 2008.

Ruisrockin ohjelmisto täydentyi

Ensi kesän Ruisrockin päiväkohtainen ohjelmisto on valmistunut. Uusin kiinnitys on menestykseen noussut brittiläinen indie-bändi Glasvegas.

Ruisrock julkisti ensimmäisiä esiintyjiään

Ruisrock on julkistanut ensi kesän ensimmäisiä esiintyjiään. Festivaalin pääesiintyjiä ovat amerikkalainen metallibändi Slipknot, tanskalainen indieyhtye Mew sekä amerikkalainen Disturbed.

YLE Teema esittää Provinssirockin kohokohtia

YLE Teema esittää toukokuussa 30 vuotta täyttävän Provinssirockin kohokohtia menneiltä vuosilta. YLEn livetaltioinneista, uutis- ja ajankohtaisohjelmista vuosilta 1981 - 2007 löytynyt materiaali uusitaan joiltain osin nyt ensimmäistä kertaa.