Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Festivaaliyleisöä Hultsfredin festivaaleilla Ruotsissa

Hultsfredin rockfestivaalit peruttiin huonon lipunmyynnin takia

Ruotsin suurinta rockfestivaalia Hultsfredia ei järjestetä tänä vuonna. Syynä on se, että liput eivät ole menneet kaupaksi riittävän hyvin.

Rotuaarin pallo on saateltu talveksi varastioon lepäämään.

Oulu sai oman äänen

Oulun kaupunki on saanut oman äänilogon, joka julkistettiin maanantaina. Oulun äänen on tilannut Oulun kaupunki ja sen on suunnitellut muusikko Sasu Ripatti. Oulu on muun muassa kirkonkelloja, torin hälyä sekä merta ja lintuja. Mukaan mahtuu myös erilaisia perkussiorytmejä ja naisääni, joka leikittelee "Oulu"-sanalla.

Muusikot levyttävät sotalasten hyväksi

Huippumuusikot julkaisevat albumin sotalasten hyväksi. War Child -hyväntekeväisyysalbumilla omia versioitaan klassikkokappaleista esittävät muun muassa Beck, Scissor Sisters, Lily Allen, Duffy, The Kooks ja Franz Ferdinand.

Scissor Sisters säveltää musikaalin Broadwaylle

Newyorkilainen Scissor Sisters tekee musiikin Broadway-musikaaliin. Musikaali perustuu Armistead Maupinin kuuluisaan romaanisarjaan Kertomuksia kaupungista, joka kuvaa 70-luvun sanfranciscolaisten seksuaalivähemmistöjen elämäntyyliä.

Vinokinon teemana seksuaalivähemmistöt musiikkivideoissa

Lesbo- ja homoelokuvien festivaali Vinokino käynnistyy perjantaina Turussa. Tämänvuotisen Vinokinon erityisteemana ovat musiikkivideot, joita katsotaan erityisissä musiikkivideonäytöksissä.