Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Walking Dead: Our World, zombi

Pokémon Gon jälkeen kaupunkikuvaan ovat ilmestyneet Harry Potter, zombit ja dinosaurukset: "Tässä ollaan vasta raapaistu pintaa"

Parin vuoden takaisen Pokémon Go -villityksen jälkimainingeissa on syntynyt useita sijaintipohjaisia pelejä. Lajityyppi on edelleen varsin tuore ja se on riippuvainen alan teknologisesta kehityksestä.

Netflixin suosittu Stranger Things -sarjasta tehdään mobiilipeli. Kuvassa fanit kerääntyivät sarjan toisen tuotantokauden ensi-iltaan Sydneyn oopperatalolle.

Finnish developer making game based on Netflix hit series Stranger Things

The mobile game will feature animated characters and utilise augmented reality tech, according to the developer.

The Walking Dead jäi kaamean jännittävään kohtaan – kuka päähenkilöistä oikein kuoli?

Pian alkava uusi tuotantokausi tuo helpotusta odotukseen.

Sulka Haro ja Joonas Laakso

The Walking Dead -pelintekijät halusivat peliin tavallisia suomalaisia pulliaisia

Torstaina julkaistu The Walking Dead -hitti-tv-sarjaan pohjautuva suomalainen mobiilipeli on otettu Yhdysvalloissa hyvin vastaan. Next Gamesin peli on kehitetty yhteistyössä zombiesarjan tekijöiden kanssa.

The Walking Dead

Kotimaisen pelialan merkkivuosi lähestyy – studiot yhdistävät voimiaan

Kotimaisen pelialan vuosi on sujunut tilastojen mukaan hyvin. Lippulaivat pärjäsivät, uudet firmat saivat hyvin jalansijaa ja kaikkineen markkinoille laskettiin yli sata peliä.

Kuva sarjasta Sherlock.

Tv-sarjojen hankkimisessa pätee viidakon laki: nopea syö hitaan

Kotimaiset tv-kanavat kilpailevat yhä enemmän tilausvideopalvelujen ja piratismin kanssa esittämällä tv-sarjoja entistä nopeammin niiden maailman ensiesityksestä. Esimerkiksi The Walking Dead -zombisarja on parhaimmillaan nähty tv:ssä lähes samaan aikaan Yhdysvaltojen kanssa ja dekkarisarja Uusi Sherlock parin viikon päästä Iso-Britannian ensi-illasta.

The last of us

Videopelitkin voivat moralisoida

Yksi viime vuoden videopelien suurimmista menestystarinoista on ollut moraalia käsittelevä selviytymispeli The Last of Us. Peli putsasi pöydän myös juuri videopelialan suurimmassa palkintogaalassa. Moraalipohdintaa löytyy etenkin aikuisten peleistä yhä enemmän.

Arttu Silvast

Arttu Silvast: Kaikki meni

Jos joku joskus kysyisi minulta haluanko ostaa parilla sadalla eurolla yhden sarjakuvalehden kaikki koskaan julkaistut numerot, joista ensimmäiset ovat kaiken lisäksi lähes kymmenen vuotta vanhoja, vastaus olisi: ei kiitos. Jos kaikki lehden numerot olisivat vielä digitaalisessa muodossa, vastaus olisi vieläkin ehdottomampi: ei.  Hinta tuntuu pöyristyttävältä, vaikka luettavaa riittäisikin.