Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Salli Anttonen Joensuun pääkirjastolla

Nickelbackia tutkineen väitös valmistui: Aitous tai sen puute voi tehdä muusikosta tärkeän tai hylkiön

Tuoreen Itä-Suomen yliopistoon tehdyn väitöstutkimuksen mukaan muusikoilta odotetaan edelleen aitoutta ja rehellisyyttä.

Tutkija Salli Anttonen.

Huonoksi haukuttu musiikki kiinnostaa yliopistotutkijaa: "Yötä ja Nickelbackiahan pitää inhota"

Nickelback-yhtye on suosittu, mutta silti sitä inhotaankin syvästi. Joensuulainen Salli Anttonen tekee väitöskirjaa, jossa pohditaan niin syytä Nickelbackin vihaamiseen kuin Lady Gagan ristiriitaisuuttakin. Kun ihminen kieltää kuuntelevansa "huonoa musiikkia", saa hän siitä useimmiten tyydytystä.

Popeda esiintymässä Helsingin Kulttuuritalolla 19. lokakuuta.

Opiskelija kuuntelee Popedaa 168 tuntia putkeen – "Pitää vain hengitellä ja olla rauhassa"

Tamperelaisyhtye Popeda soi pian viikon ajan espoolaisen Tuukka Jorun korvissa. 168 tunnin kuuntelu-urakan tarkoituksena on kerätä rahaa Itämeren hyväksi.

Inka Henelius

Kuka saa ja kenelle annetaan?

Jos olet käynyt karjamarkkinoilla, osaat kuvitella miltä näyttää lehdistölle tarkoitettu mixed zone. Alue, jolta tehdään urheilijahaastattelut heti pelin jälkeen. Paikka, jonne ei ole mitään asiaa ilman hokkareita, tai kaulassa roikkuvaa toimittajapassia.

Kelly Clarkson teki listahistoriaa USA:ssa

Laulaja Kelly Clarkson on tehnyt listahistoriaa Yhdysvalloissa. Hänen kappaleensa My Life Would Suck Without You nousi listakärkeen sijalta 97. Kyseessä on Billboard-listan 50-vuotisen historian suurin harppaus listan ykköseksi.

Beyonce esiintyi Sveitsissä Zürichissä vuoden 2007 toukokuussa

Beyonce valloitti listakärjen USA:ssa

Beyonce on noussut suoraan Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen tuplalevyllään I Am ... Sasha Fierce. Tämä on laulajalle jo kolmas kerta, kun hän valloittaa kotimaansa albumilistan ykköspaikan.

Leona Lewis päihitti Didon brittilistalla

Leona Lewis on noussut takaisin Britannian albumilistan kärkeen, kun hänen Spirit-albumistaan julkaistiin deluxe edition. Hän jätti samalla taakseen brittilaulaja Didon, jonka uusi levy Safe Trip Home debytoi sijalla kaksi.

Amy Winehouse palasi brittilistan kärkeen

Laulaja Amy Winehouse on palannut Britannian albumilistan kärkeen Back to Black -albumin deluxepainoksella. Singlelistan ykköstilaa pitää hallussaan jo kolmatta viikkoa Duffy kappaleella Mercy.

Duffy jatkaa brittilistan kärjessä

Soul-laulaja Duffy jatkaa toista viikkoa Britannian singlelistan kärkipaikalla kappaleellaan Mercy. Albumilistan ykkötilan otti haltuunsa The Feeling levyllä Join With Us.

Laulaja-lauluntekijä Jack Johnson brittilistan kärkeen

Laulaja-lauluntekijä Jack Johnson on noussut suoraan Britannian albumilistan ykköseksi levyllään Sleep Through the Static. Singlelistan ykköstilaa pitää hallussaan jo viidettä viikkoa ruotsalainen DJ Basshunter biisillään Now You're Gone.

Laulajatulokas Adele brittilistan kärkeen

Laulajatulokas Adele on noussut suoraan Britannian albumilistan kärkeen esikoislevyllään 19. 19-vuotiaan lontoolaisen kappale Chasing Pavements on puolestaan sinkkulistan kakkosena. Adele valittiin viime kuussa BBC:n tekemässä musiikkialan ammattilaisten äänestyksessä tämän vuoden lupaavimmaksi tulokkaaksi.

Basshunter jatkaa brittilistan kärjessä

Britannian singlelistan kärjessä jatkaa jo kolmatta viikko ruotsalainen DJ Basshunter hittibiisillään Now You're Gone. Albumilistan myydyimpänä jatkaa toista viikkoa Scouting For Girls samannimisellä debyyttilevyllään.

Kokoelmalevy edelleen USA:n listakärjessä

Yhdysvaltain albumilistan kärkeen on noussut kokoelmalevy NOW 24. Listahiteistä kootulla kokoelmalla esiintyvät mm. Nickelback ja Lily Allen.

USA:n albumilistan kärkeen kokoelmalevy

Yhdysvaltain albumilistan kärkeen on noussut kokoelmalevy NOW 24. Listahiteistä kootulla kokoelmalla esiintyy mm. Nickelback ja Lily Allen.