Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

UMK21-kappalehaku alkaa syyskuussa: Tutustu sääntöihin ja osallistu!

Suomen euroviisuedustajaa ensi vuodelle etsitään taas.

YleX on Vuoden radio ja Vuoden musiikkimedia!

Musiikki & Media Industry Awards juhlittiin Tampereella.

DJ Orkidea Aviciista: Hän vauhditti alakulttuurin murtautumista valtavirtaan

Aviciin tavannut DJ Orion kuvailee tämän olleen lämmin herrasmies.

Helsingin rosoiset klubit pääsevät kaupungimuseon parrasvaloihin – "Olemme ylpeitä että klubikulttuuri saa tällaisen lavan"

Israelilaisveljekset Asaf ja Oded Peled nousivat Helsingin klubielämän kantaviksi voimiksi puhtaasti rakkaudesta lajia kohtaan. Nyt hämyinen alakulttuuri on esillä museossa.

Video: Tältä kuulostaa trance sinfoniaorkesterin soittamana – Lisäkonsertti streamina Ylellä

Helsingin Juhlaviikkojen Classical Trancelations -konsertti myytiin keväällä loppuun ennätyksellisessä varttitunnissa. Myös lisäkonsertin liput vietiin käsistä. Club Unityn ja DJ Orkidean huippusuositussa konseptissa Helsingin kaupunginorkesteri soittaa tunnettuja konemusiikkihittejä. Yle näyttää lisäkonsertin suorana verkossa perjantaina 26. elokuuta klo 22.20.

Kallion hipsterkeidas muuttui valtavaksi lastendiskoksi

Helsingissä järjestettiin lauantaina lastendisko, jossa esiintyi Suomen tunnetuimpiin kuuluvat DJ:t Orkidea ja Taste. Tapahtumapaikkana oli Kuudes Linja, ja meininkiä sävyttivät myös diskopallot, huippuluokan valomiehet, uv-valossa hohtavat saippuakuplat sekä glow stick -askartelupaja.

Risto Juvonen on tehnyt Helsingistä hauskemman

Helsinki hauskemmaksi -tunnustuspalkinto on myönnetty tänä vuonna konserttijärjestäjä Live Nationin promoottorille Risto Juvoselle. Palkinto luovutettiin Juvoselle Art goes Kapakka - festivaalin yhteydessä keskiviikkona.