Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

27. ikävuotta pidetään rockpiireissä hengenvaarallisena – todellisuudessa muusikon kannattaa olla varuillaan 56-vuotiaana

Janis Joplinin kuolema päivälleen 50 vuotta sitten oli osasyyllinen 27 Clubin syntyyn.

Rockstopin viides vuosi

Rockstop-ohjelman kausi 1991–1992.

Jättimatelija sai nimen Jim Morrisonin mukaan

40 miljoonaa vuotta sitten elänyt lisko oli poikkeuksellisen suuri kasvinsyöjä. Niitä eli Kaakkois-Aasiassa.

Kolumni: Vanhuutta vastaan

Muotoilija Marianne Valola ei halua vain näyttää nuorelta, vaan myös tuntea itsensä nuoreksi. Valola miettii kolumnissaan muutamaa hehkeää ikinuorta ja tajuaa olevansa tavallinen. Onko se huono juttu?

Saksalaismies pidätettiin Hollywoodin tuhopoltoista

Los Angelesin poliisi on pidättänyt 24-vuotiaan saksalaismiehen epäiltynä yli 50 tuhopoltosta, jotka alkoivat Hollywoodissa viime perjantaina. Epäilty sytytti tuleen autoja, joista tuli levisi rakennuksiin. Muun muassa The Doors -yhtyeen edesmenneen laulajan Jim Morrisonin kotitalo vaurioitui paloissa.

Hollywoodissa etsitään tuhopolttajaa

Yhdysvaltain maineikkaalla Hollywoodin alueella Los Angelesissa on liikkunut yöllä tuhopolttaja. Palokunta sammutti tulipaloja kaikkiaan 21 eri osoitteessa. Lähes jokaisessa tapauksessa tuleen oli sytytetty auto, joista yksi nuoli liekeillään Doors-laulaja Jim Morrisonin vanhaa kotia.

Aamun kirjassa 18.11. Alexandra Salmelan 27 Eli kuolema tekee taiteilijan

Prahalainen Angie on 27-vuotias, ja hän pelkää vanhenemista eikä tiedä mitä elämällään tekisi. Angie haluaisi kuolla 27-vuotiaana kuten esikuvansa Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix ja Janis Joplin.

Kulttihotelli Chelsea myydään

New Yorkissa sijaitseva Chelsea-hotelli myydään. Maailmanmainetta Andy Warholin ja Jim Morrisonin kaltaisilla taiteilijavieraillaan saavuttanut hotelli on ollut samojen perheiden omistuksessa 65 vuotta, ja hotellinpitäjät varoittavatkin tekemästä taloon muutoksia.

Valokuvaaja Joel Brodsky on kuollut

Yhdysvaltalainen valokuvaaja Joel Brodsky on kuollut. Hän kuoli kotonaan Connecticutissa sydänkohtaukseen 67-vuotiaana.